Jump to content

scade acul la relanti si revine la franare 1,9 TDI ALH

FloRio
 Share

Postare recomandată

buna,am o problema care se agraveaza pe zi ce trece.la un golf 4 1,9 tdi alh,cand sunt in viteza si o scot la liber se subtureaza ,adica pica acu sub 800 rpmsi cand franez isi revine,sau invers...daca e la libeer si vreau sa incetinesc se subtureaza cand calc frana,e foarte enervant,ce poate sa fie,ce sa verific?s-a mai confruntat careva cu o asemenea problema?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ma gandesc ca nu-ti mai decupleaza ambreiajul. Chestia asta se intampla numai dupa ce apuci sa mergi cu masina ceva drum, nu? Nu se intampla imediat ce pleci cu ea la prima cheie dimineata...

Link către comentariu

Ambreiajul sigur nu are nici o legatura. Daca este pe liber, adica scos din viteza, ce conteaza starea ambreiajului? Daca era pe benzina verdictul era clar: trebuie verificat furtunul de la servofrana, membrana din tulumba de servofrana, supapa-aer fals pe undeva. Verifica swich-ul de la pedala de frana, cine stie?

Link către comentariu

tocmai cu switchul de la pedala de frana am avut probleme,aveam eroare pe motor: brake pedal monitoring-implausible signal.Nu-mi mergeau becurile de frana pe spate,le-am schimbat si nu mai am eroarea,dar sa aibe legatura cu treaba asta?Se intampla mai des din momentul in care am schimbat discurile si placutele de frana,am aerisit de 2 ori si tot nu e cum trebuie pedala,adica e moale cateodata,se duce pana in fund,sa fie de aici problema asta?Sa nu revina pedala de frana inapoi?

Link către comentariu

Simti ca franeaza masina fara voia ta? Daca ai si tu ambreiaj hidraulic, lichidul pentru acesta e lichidul de frana. P-asta cand l-ai schimbat ultima oara?

Eu sincer nu vad ce legatura ar avea switch-ul cu ralanti-ul motorului, chiar ma depaseste chestia asta si nu pot face nicio legatura intre ele...

Link către comentariu

Incearca alt senzor de temperatura (G62). Nu ma intereseaza valoarea citita de el. Pur si simplu incearca alt senzor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!