Jump to content

pompa de vacum de la inchiderea centralizata

vladdr
 Share

Postare recomandată

doar ce am demontat pompa de vacum de la inchiderea centralizata pentru ca se auzea un zgomot ciudat si nu imi mai inchidea si deschidea usile.

problema e la motorasul electric caruia i s au dus periile (carbunii) poate stie cineva de unde pot face si eu rost de carbuni de fapt de toata partea din spate a motorasului (este exact ca si motorasul de la stropitoatea de parbriz ) poate o pompa de vacum arsa sau un motoras ars ca astea au partea din spate a motorasului intacta am pus ai o poza

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am gasit la dezmembrari tot subansamblu, la mine e in portbagaj langa roata de rezerva , aveam probleme iarna, cand era frig nu mai deschideam usile pana nu se incalzea in masina

Link către comentariu

La mine problema e ca centralizatul nu merge tot timpul... Mai exact are zile in care merge ceas insa cateodata nu vrea sa deschida?!?!Daca o las o ora doua isi revine.Am masina de aproape o luna si mi se pare ceva ciudat cu atat mai mullt cat la actionarea i.c. nu se aude nimic(ca si cum nu ar exista acel motoras).

Are cineva o idee ce ar putea fi?

Link către comentariu

vezi sa nu ai fire rupte in burduful de la usa

Link către comentariu

• 10 months later...

Salut,detin un polo 6n motor 1,0 AER, iar de sarbatori a cedet centralul,adica pompa de vacum.Am fost la electrician si mi-a spus ca din cauza condensului a facut scurt la cablaj si nu mai are ce sa-i faca(a incercat sai refaca circiutele cu un pistol de lipit,dar degeaba).a pus sa merg la un shrot sa cumpar alta pompa. Aasa am si facut,am achizitionat alta,am montato si totul a fost ok,pana astazi cand au inceput din nou problemele.De data aceasta n-am mai mers la electrician,ci am desfacut-o singur.Era fierbinte si cand i-am dat capacul din spate jos are toata plina cu umezeala,defapt era uda bine ,cred ca au curs vreo 20-30 ml.de apa.De unde saracie a ajuns atata apa acolo?oare din furtunul ce vine atasat la pompa?pt.ca condens nu prea cred ca s-ar aduna atat.

Link către comentariu

intra pe la stopurile din spate . Scoate tripla de pe caroserie si refa izolatia pe care etanseaza.

Link către comentariu

• 4 months later...

Salut. Mie mi se intampla doar la usa de la sofer, vacumm-ul merge pe inchis, dar cand vreau sa descui usa nu mai merge. Vreo idee ceva ?

Link către comentariu

verifica actuatorul pneumatic/mecanismul din usa iti merge greu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!