Jump to content

Golf MKVI 1.4 TSI 118KW R-line, Candy-White


gigelm5m3

Postare recomandată

Salutare,

A sosit momentul sa-mi prezint bijuteria la care visez de vreo 2 ani. In primul rand doresc sa multumesc colegilor din zona Golf6&Jetta pentru informatiile postate in mod special cele legate de configuratii si nu numai lor.

Sa incepem:

Golf 6 HL edition 1.4TSI 160 CP DSG7.

- Aer conditionat Climatronic;

- Alarma antifurt "Plus" (inclusa in pachetul Relax);

- Faruri cu Xenon si lumini de zi cu tehnologie LED;

- Keyless Entry;

- Lampi spate in tehnologie LED;

- Pachet de depozitare - sertare sub scaunele din fata si plasa de fixare portbagaj;

- Pachet Relax: scaune fata incalzite, lumini de drum permanente cu functie CH/LH, senzor de ploaie, instalatie spalare faruri, onglinda interioara cu sistem automat antiorbire, duze instalatie de spalare fata incalzite, indicator nivel lichid de parbriz, lumini la picioare pentru locurile din fata si onglinda dreapta cu memorie pentru Reverse;

- Pachet R-line exterior: Jante Mallroy, 7.5x17, bare de protectie fata/spate, praguri si eleron in design R-Line;

- Park Assist inclusiv Park Pilot si camera Rear Assist;

- Privacy Glass;

- Radio CD RCD 510;

- suspensie cu reglare adaptiva;

Cateva precizari: este o configuratie destul exotica din punct de vedere al pretului (27068 euro, caci vor fi intrebari legate de..) stiu ca as fi putut sa-mi iau GTI cu cutie manuala in acesti bani, dar mai slab echipat. Am ales acasta varianta din motive legate de comfort (optionale) si de costuri ulterioare (consum, impozit, asigurati, etc...)

Ganduri legate de upgrade-uri nu am, singura chestie care doresc sa o schimb este volanul cu unul de R/GTD cu padele pentru DSG. Mai am o dilema legata de pedalele sport, cele metalice.

Sper sa va placa.

poze

poze 2

post-65336-0-91622100-1332189010_thumb.j

post-65336-0-86482300-1332189018_thumb.j

post-65336-0-02955900-1332189027_thumb.j

post-65336-0-66853100-1332189035_thumb.j

post-65336-0-82496400-1332189113_thumb.j

post-65336-0-64230000-1332189121_thumb.j

post-65336-0-81652800-1332189128_thumb.j

post-65336-0-34064400-1332189136_thumb.j

post-65336-0-27291000-1332189179_thumb.j

post-65336-0-55655900-1332189186_thumb.j

post-65336-0-68325800-1332189197_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • gigelm5m3

    16

  • The_Ego

    5

  • Rave

    4

  • lucian_90tud

    2

Top Posters In This Topic

Posted Images

O bijuterie, foarte frumoasa :icon_thumleft: . Are tot ce ii trebuie, greu sa te gandesti la un upgrade. Pedalele sport si padelele pt DSG i s-ar potrivi foarte bine.

Sa o stapanesti sanatos si sa parcurgi multi km fara incidente!

:coolpics:

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Foarte frumoasa masina si bine dotata! :emthup: Legat de pret: fiecare face ce vrea cu banii lui si tu ai ales sa iti cumperi exact ce ai avut nevoie. Nu trebuie neaparat sa avem toti gti. Dupa ce trece garantia te poti gandi la un soft, admisie, s.a..

Link către comentariu

@ The_Ego

In weekend sa prind lumina si fac si la interior. Si masina ta arata foarte bine, era cat pe ce sa o iau si eu aceeasi culoare, dar nu-se vedea foarte bine pachetul R-line.

Multumesc la fel.

Modificat de gigelm5m3
Link către comentariu

O masina speciala si la dotarii de mama mama..Se umple forumul de Golfuri VI :emthup: :emthup: :emthup:

Link către comentariu

Felicitari pentru alegere si configuratie. Multi au mentalitatea de a tintii cat mai sus dar cu strans din... Pe principiul asta merg si eu. Mai bine o masina "obisnuita" bine dotata si care sa iti ofere tot ce ai nevoie decat una WOW la prima vedere dar cand te urci in ea sa spui, n-am deaia, nici deaia, ce bine era sa am si aia etc.

Ai toata apreicere mea. Iti doresc momente de bucurie si drumuri placute :icon_thumleft:

Link către comentariu

Masina asta e ca o bijuterie... ai grija de ea ca e prea frumoasa. Cu dotarile la maxim... frumoasa configuratie. :icon_thumleft:

Link către comentariu

O masina foarte frumoasa si configurata perfect! Sa te lasi condus de ea multi km! :icon_thumleft:

Pedalele metalice de GTI/R sunt plug'n'play daca asta vroiai sa intrebi!

Link către comentariu

Multumesc de urari. Si pe voi sa va poarte propriile masini multi km fara probleme. Legat de pedale ma gandeam ca sunt plug and play, doar ca nu-mi dau seama cat de buna e aderenta daca ai talpa uda de ex. Am vazut ca au si acei bumbi cauciucati pe ele.

Link către comentariu
Master_Blaster

Felicitari e dementiala masina, cred ca e primul r-line de pe forum...

Si sunt de acord pachetul r-line e pus f bine in valoare de culorile deschise. Singura modificare exterioara pe care ai putea sa o aduci ar fi o buza fata de GTI vopsita negru, cred ca s-ar potrivi chiar daca ar trebui sa improvizezi un sistem de fixare.

Dar nu pot sa inteleg din ce motiv VW a considerat ca nu mai sunt necesare accentele cromate de pe grila fata si bara. :(

Link către comentariu

Aderenta e la fel, daca nu chiar mai buna cu pedalele de aluminiu. De aspect nu mai zic nimic... Pentru volan va trebui, daca nu ma insel, sa schimbi si airbag-ul din pacate! Cel de la volanul de HL cu comenzi nu se potriveste pe cel de GTI / R

@Master R-Line-ul are grilele din bara glossy, nu mate ca la restul Golfurilor. Daca esti atent nici marginea proiectoarelor nu mai e cromata.

Imi place mai mult asa si m-a batut gandul la un retrofit dar n-am gasit pe nicaieri date, daca se potrivesc sau nu si n-am vrut sa fiu cobai asa ca am abandonat ideea... :(

Link către comentariu

Legat de ornamentele cromate de la exterior, mie imi place ca au disparut, nu-se potriveau cu design-ul sportiv dat de R-Line. Legat de schimbarea volanului va voi da detalii in viitorul apropiat. Cei de la service au zis ca nu trebuie schimbat airbag-ul caci in ETKA nu apare alt cod. Eu am cumparat volan cu tot cu airbag ca sa fiu sigur. Astept sa ajunga in posesia mea si merg sa-l schimb. Revin cu poze cand e gata.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Legat de airbag e acelasi insa difera capacul si nu cred ca scoate nimeni sacul din capac sa il puna in altul.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos. Si eu tot la un G6 R-line visez, sunt vreo 3 la reprezentanta VW din Pitesti si mereu salivez langa ele :)) 3 albe doamne si toate 3 cum e vorba aia. Motorul 1.4 160 cp te multumeste?

Link către comentariu

Wow...cate dotari, ce pachet...foarte bine alese dotarile, felicitari. Ai o masina senzatie. Multi km de acum inainte sa te poarte, fara incidente!

Link către comentariu

felicitari,arata demential masina. si stopurile pe led sunt wow!

o intrebare: masina are keyless entry dar nu are si keyless go? mie una fara cealalta mi se pare cam inutila

Link către comentariu

Are keyless go, vezi poza cu volanul ca are butonul unde ar trebui sa intre cheia. Un design nefericit al vw, mai frumos era pus pe consola, insa nu pot concura cu fratii mai mari de la Audi.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu exista Keyless Go si Keyless Entry separat. E Keyless si atat, cu toate ca optiunea se numeste doar "Keyless Entry".

Felicitari ca nu ai luat GTi mai slab dotat. Personal, as mai fi pus si trapa. Poate si incalzire auxiliara, dar deja sarea pretul cu 2000 euro. Arata foarte bine! Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de mike.
Link către comentariu

@muale are si keyless entry si go, nu sunt poze din interior, o sa fac sa se vada si butonul.

@Serban87 - este si la PBN un Golf 6 alb cu R-line 2.0 TDI cu dsg, nu are keyless go si suspensie adaptiva in rest e identic cu al meu, de acolo m-am inspirat, si e la un pret f bun, parca 25k euro cu tva. Legat de motor, atat cat pot eu sa-l folosesc in perioada de "rodaj" adica pana in 3000 rpm, nu pot spune decat ca e senzational, trage in orice treapta de viteza ca apucatul incepand cu 1500 de rpm. Mergand lejer cutia schimba la 2000-2200 de rpm max. Nu e deloc subturat, cuplul maxim incepe la 1500 rpm si se simte ca trage bine. In treapta a 7-a la 2000 rpm am 100km/h si la 3000 rpm - 140 km/h, e mai mult decat ok. Abea astept sa pot sa-l turez.

@mike - trapa nu-mi place, nu o vad utila intr-o tara cu atat de mult praf ca a noastra plus ca-ti micsoreaza spatiul pe verticala, incalzirea auxiliara nu e justificata la benzina, pentru iarna mi-am luat scaune incalzite care isi fac treaba foarte bine mai ales ca se incalzeste si spatarul

@the_ego - pe mine nu ma deranjeaza pozitia butonului de start, sunt obisnuit cu sitemul keyless de la Suzuki care nu are buton, are o "floare" pe care o invarti ca pe o cheie obisnuita fiind situata in zona butucului, deci dreapta coloanei de directie.

Multumesc de urari.

Modificat de gigelm5m3
Link către comentariu

Bravo, bravo, bravo! Ma bucur ca ai ales un Golf-ul 6 alb, 1.4TSI si cu super dotari.

S-o stapanesti sanatos si bucurati-va reciproc! :)

Link către comentariu

Banuiam ca ai un motiv subiectiv pentru care nu ai luat trapa :). Sunt de acord cu praful si din cauza asta eu m-as multumi si cu un parbriz panoramic dar nu exista la Golf :(. Insa e interesanta pentru ca aduce mai multa lumina in habitaclu si mie mi se pare placut. Pe verticala se pierd ~2.5 cm. Am mers in MK6 cu si fara trapa si e insesizabila diferenta - am ~ 1.82 si nu ma deranjeaza.

Asa am zis si eu legat de incalzirea auxiliara - ca e benzina si se incalzeste repede, ca am scaune incalzite si e ok, etc etc. Dar ca sa fie complet, tare mult mi-ar placea sa pornesc masina si in cateva secunde sa bage aer cald, sa aiba lichidele incalzite si sa mearga motorul in conditii optime. Depinde de la individ la individ si preferintele fiecaruia :P.

E cu mult bun-gust echipata masina. Inca o data, felicitari pentru alegere!

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!