Jump to content

Probleme portbagaj

GunX
 Share

Postare recomandată

Am inteles ca se rup plasticele care "acopera" cilindrii de metal ce sustin capacul de la portbagaj intr-o veselie (ale mele sunt prastie ambele). Piesa e ieftina (22RON/buc) dar e enervant. Piciorusele alea sunt extrem de fragile, parca sunt de DACIA. Si probabil freaca cumva, altfel de ce ar ceda asa usor la toata lumea (cica)? Unii se pare ca si le-au prins cu coliere din alea, codite de soricei (horror!)

Ah si cel mai grav nu mi se deschide complet portbagajul, pe la final ramane asa...intepenit, trebuie sa-l "ajuti" cu mana sa ajunga sus la capat de curse. Idei/solutii?

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu cred ca mai degraba le loveste lumea, nu vad de ce s-ar rupe altfel, nu au in ce sa frece.

Link către comentariu

Functioneaza ca in prima zi portbagajul, se deschide la maxim, iar acel plastic ce acopera bratele nu are fisuri, crapaturi.

Nu stiu cum a fost utilizat de a ajuns sa aiba probleme.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

• 11 months later...

La unul din plastice am o bratara rupta de mult timp dar fiind una intermediara merge bine, fara probleme.

In contrast cu primul post:

Ceea ce e deranjant la portbagaj (la sedan) este ca se deschide de-ti da cu el in freza si se duce la maxim unde se opreste singur cu un scartait. Trebuie sa-l opresc eu cu mana cand ajunge sus. Ce era asa de greu sa-i puna un amortizor la capat de cursa asa cum are la capota sau macar un banal arc? Am vazut ca la modelele USA sau poate la cele mai noi s-a pus acel amortizor. Stie cineva daca se poate monta?

Link către comentariu

• 4 months later...

Eu am intampinat o mica problema la una din luminile pt numar. S-a ars cea din partea dreapta si mi-a fost imposibil sa o pot scoate pt a inlocui becul.

In tutorialele de pe youtube pare foarte simplu, dar in realitate m-am chinuit aproape jumatate de ora fara sa se miste. Am pus un cap de surubelnita in acel locas si am incercat sa trag. Apoi cu o a doua surubelnita pusa intre lampa si portbagaj am incercat sa fac o usoara parghie. Nici vorba sa iasa.

2udxixe.jpg

Ce bec ii trebuie?

In mod bizar nu a dat eroare in bord de bec ars.

L.E.: Am gasit ca trebuie bec C5W.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!