Jump to content

Audi A3 `00

Mirel1919

Postare recomandată

Salutare tuturor, am venit aici in special pentru activitatea membrilor si ca doresc sa imi prezint si eu masina, sa mai vorbim, sa ascult pareri pro / contra, propuneri. Asa ca asta e masina mea :

Marca & model : Audi A3

Motor : 1900 TDI

Putere : 110hp

Dotari : Geamuri electrice, climatronic, oglinzi electrice si incalzite etc.

Dotari extra : Xenon, kit S3.

Modificari viitoare : Chiptuning, lower it, vopsire totala + multe altele .. idei sunt, dar sa fie si fonduri.

Masina de cand a ajuns la mine a primit jante aluminiu, xenon, bucsaria + un suport la motor schimbat si cam atat. De urmat vor urma mai multe.Am uitat sa precisez ca o sa urmeze si o evacuare de inox, stopuri schimbate / vandute, faruri facelift.

Astept parerile si propunerile voastre.

EDIT: Sa nu se inteleaga gresit, nu ma ocup cu monumente funerare, e de la fostul proprietar.

post-105293-0-73437100-1332079702_thumb.

post-105293-0-43606300-1332079723_thumb.

post-105293-0-21692100-1332079742_thumb.

Modificat de Mirel1919
Link către comentariu

salut,bine ai venit.

ma bucur ca schimbi stopurile,nu prea imi plac.

nu stiu daca este afacerea ta sau asa ai luat masina...stickerul de pe bara! il pastrezi?

cati km are masina?

Link către comentariu

Mersi mult de pareri, nu il pastrez, asa am luat masina si vine dat jos inainte de vopsire. Stopurile vor fii schimbate, as prefera de facelift sau pana o sa gasesc o sa fie infoliate acestea in folie albastra.

Masina a primit si un set de jante :

post-105293-0-95280900-1332080741_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa masina :) iar daca o vopsesti total un albastru perlat ar fi perfect pentru ea. Bafta in continuare si multi km

Link către comentariu

o curatare de tapiserie nu i-ar strica.

E funny abtibildul de pe bara spate :D

Link către comentariu

Emblema cu "estrei" n-are ce cauta..parerea mea.

Stopurile parca nu o prind, nu ca celelalte ar fi fost mai frumoase.

S-o stapanesti sanatos si s-o ti cat mai apropae de OEM, asa ii sta cel mai bine!

Link către comentariu

Irinel tu esti obisnuit cu ESul lui WRC. ;)

Subscriu,emblema cu ''s3'' nu are ce cauta pe masina.

Link către comentariu
Master_Blaster

Masina are potential sa iasa ceva f frumos cu investitie mica.

Eu as incepe cu curatare int/ext, un polish si indepartatul stickerelor, urmat de o evacuare care sa arate bine, adica tips-uri mai mari si montate ca lumea (astea par strambe si sunt mici pt gaura din bara) si evident stopuri oem sau unele mai rosii astea sunt prea albe/argintii.

S-o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

o curatare de tapiserie nu i-ar strica.

E funny abtibildul de pe bara spate :D

:RO flag:

Emblema cu "estrei" n-are ce cauta..parerea mea.

Stopurile parca nu o prind, nu ca celelalte ar fi fost mai frumoase.

S-o stapanesti sanatos si s-o ti cat mai apropae de OEM, asa ii sta cel mai bine!

O sa vina date, chiar azi cred, o sa revin cu poze chiar si cu cea mai mica modificare.

Irinel tu esti obisnuit cu ESul lui WRC. ;)

Subscriu,emblema cu ''s3'' nu are ce cauta pe masina.

:icon_thumleft:

Masina are potential sa iasa ceva f frumos cu investitie mica.

Eu as incepe cu curatare int/ext, un polish si indepartatul stickerelor, urmat de o evacuare care sa arate bine, adica tips-uri mai mari si montate ca lumea (astea par strambe si sunt mici pt gaura din bara) si evident stopuri oem sau unele mai rosii astea sunt prea albe/argintii.

S-o stapanesti sanatos.

Interior o sa aiba parte de o curatare profesioanala, cu aspirat solutia de curatare din tapiterie.

Stickerele vor fi indepartate.

Evacuarea va fi din inox + un tips frumos care sa arate bine. Astea sunt si strambe si si cam departate.

Modificat de Mirel1919
Link către comentariu
  • 3 months later...

Nu am mai postat .. la masina s-a modificat cate ceva. A beneficiat de o vopsire totala albastru cu perla rosie, o suspensie sport H&R la care urmeaza sa ii montez si arcurile originale (Low&Slow) pe care nu le-am pus pt ca aveam de facut niste drumuri mai "grele" cu ea, a primit si o resoftare la 140cp, niste jante de aluminiu, xenoanele schimbate, traseu teava goala + un fasait bonus :lol: , niste parchet si ceva autocolant, un subwoofer cu o statie magnat + alte modificari minore. Am facut un album cu niste poze informative ..

http://imgur.com/a/3mrdl

Mai astept pareri, critici

Modificat de Mirel1919
Link către comentariu

arata mult mai bine acum,imi place ce ai facut cu oglinzile. Ai scapat de stopurile alea?

Si un sfat..imbraca incinta sub-ului in mocheta sau intr-un material negru,si da jos bucata aia de parchet sau ce e si inlocuieste-o cu o tavita speciala (vinde si aici pe forum the_mircea).

Spor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!