Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Mai bine un soft decat un lichid minune :)

Robi,daca te referi la mine,inca nu e nimic pe piata decat powerbox,mai astept.......

In plus,JUG a specificat clar ce si unde foloseste.

Link către comentariu

Salut! Ti-am vazut maurul astazi in zona Operei, sper ca ai vazut flashurile unui Tiguan negru si ca le-ai primit ca pe niste salutari, nu ca pe "da-te asea". Ai o masina frumoasa, sa o stapanesti sanatos. Nu prea ti-am citit topicul, insa numele lui sare in ochi, astfel cand am vazut numarul de inmatriculare am stiut ca masina are o istorioara aici. Iti doresc km la greu fara probleme si succes la modificari.

13907F30-04E7-4FE7-9A19-B66D4DCACA17_zps

65DD3A71-35E1-49C6-9DE1-25F188D3F4AE_zps

Link către comentariu
sper ca ai vazut flashurile unui Tiguan negru si ca le-ai primit ca pe niste salutari, nu ca pe "da-te asea"

Nu raspund la provocari venite din spate ( :D  ) pentru ca sunt multe zone unde, fiind drumurile proaste, merg destul de incet. In plus, un alt motiv de claxoane si flash-uri este si faptul ca nu prea ii dau talpa la plecare si asta ii enerveaza pe multi.

Ptiu ... da frumusel mai este Polacul meu! Daca m-ar pocni si pe mine cineva din spate ( :eek:  ), sa schimb si eu pe RCA-ul lui bara aia spate cu una de GTI ...

Modificari ... mai slabut. Dar iti multumesc pentru urarea cu km fara probleme !!!

Link către comentariu

Chiar ca frumos. Pai de ce nu ai zis mai repede? Ca si asa veneam din spatele tau :))

Link către comentariu

Domnu', domnu'..cam ridicata de cur :D

Bine ma ca m-ai tot batut la cap cu jantele pe 17 si suspensia..si acuma tu faci treaba doar pe jumatate desi ai tot ce-ti trebuie ?! Rusine !:D

Link către comentariu

Mda, o evacuare dubla nu i-ar sta rau :D

Taci, nu ma provoca !

Bine ma ca m-ai tot batut la cap cu jantele pe 17 si suspensia..si acuma tu faci treaba doar pe jumatate desi ai tot ce-ti trebuie ?! Rusine ! :D

Ce stii tu ... :(

Link către comentariu

Deci trebuie sa iti dau una destul de tare astfel incat trebuie schimbata si evacuarea. Notat!

Link către comentariu

Bogdan, lasa ca nici eu nu am rezolvat-o. Luni sper s-o fac sa fie bine din toate punctele de vedere. Nu vreau saptamana viitoare sa ajung la Bucuresti fara contra aripi..sau chiar aripi :))

Link către comentariu

Incep sa apara pozele de la Exelixis :D

Arata si mai bine din unghiul asta:

6xwwoi.jpg

Mic minus pt wheel gap, dar asteapta suspensia :D

Chiar asa voua v-a zis de puterea la roata cat e?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Mie nu mi-a zis. Si nici nu apare pe harta pe care mi-a dat-o.

Aseara, cand m-am intors acasa, la vreo 3-400 de metrii de locul de parcare, m-a pocnit unu'. Din pacate nu m-a pocnit in spate unde voiam eu, ci in fata. Omul a intrat pe strada, eu fiind in spatele lui, apoi a oprit, a stat nitel dupa care a bagat in racheta si a dat inapoi. Nu am mai apucat decat sa ma infig in claxon si sa ma pregatesc. Dupa care ... buf!

In momentul asta m-am intors de la politie. Asa ... la o prima vedere este bara sarita din cleme pe partea dreapta. Sa vedem ce va rezulta la constatare. Eu sper sa scap doar cu o repozitionare. Desi nu prea cred. Ar fi prea frumos.

Link către comentariu

Nu am apucat sa merg, fir-ar sa fie si nici azi nu am cand. Abia pe joia viitoare as putea merge.

Ideea este ca nu stiu daca mai are rost sa merg sa-mi deschid dosar. Mi-a ramas doar o linie pe folie de vreo 30-40 de cm in zona de contact (as putea cere schimbarea ei :)) ). Bara era iesita din trei cleme de pe partea drapta (imi pare rau ca nu am facut poze ... ) incepand cu a doua clema de fixare dinspre roata catre ... numarul de inmatriculare. Din ce am putut eu vedea nu erau rupte locasurile de pe bara in care intrau clemele de fixare. M-a mancat in suflet si am impins-o la loc, iar doamne-doamne a tinut cu mine si bara a facut trei clanc-uri sanatoase fixandu-se perfect pe pozitia initiala.

Am verificat farul, spalatorul de far (a scuipat pe far la fel ca si cel din stanga) am verificat proiectorul, am verificat ochelarul proiectorului si spoilerul de jos din bara ... totul pare sa fie in regula.

Am sa sun astazi la Generali sa intreb daca exista vreun termen in care sa merg la constatarea si deschiderea dosarului, dar nu cred ca exista vreo astfel de limitare in conditiile in care am fost la politie in la 4 ore de la producerea accidentului.

Ce mi-a lasat un gust amar suplimentar dupa faza asta este ca domnul care m-a lovit (era un zdrahon de om cu 10 ani mai tanar decat mine) mi-a intors spatele foarte suparat si afectat dupa ce mi-a dat copia dupa asigurare, probabil sub imperiul senzatiilor lasate de amenda de 340 de lei pe care a primit-o. Am rasuflat insa usurat dupa ce s-a terminat pentru ca in permanenta am avut impresia ca omul va sustine ca eu am fost cel care a intrat in el.

Pe de alta parte ... daca povestea mea lua intorsatura asta neplacuta ... ce as fi putut face? Cum naiba as fi putut eu sa demonstrez ca este ca mine si nu ca el ?!?! In fine ... bine ca nu a fost cazul.

Link către comentariu

Probabil era ofticat ca nu ati facut amiabila. In situatia voastra nu era obligatorie prezentarea la politie. Termenul de deschidere a unui dosar de dauna pe RCA e 4 zile de la accident din cate stiu... pentru casco eventualele termene sunt stipulate in contract.

Link către comentariu

Depinde de firma. la altele se suna si te programeaza ei cand sa te duci la constatare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!