Jump to content

Maurul lui Dun

Dun

Postare recomandată

Nu mai mersesem cu Polacul de vreo doua saptamani asa ca ieri nu am mai rezistat si am mers cu el la serviciu. Senzatia este super, imi place la nebunie de el. Din pacate zgomotele care m-au facut sa il trag pe dreapta sunt la fel de prezente si de enervante ( :D  ar fi fost chiar tare sa se rezolve cu de la sine putere).

Saptamana viitoare ma voi elibera de examenul pe care il am de dat si voi putea sa ma ocup de Polac. Sper sa vin repede cu vesti bune. Intre timp ... niste poze mai vechi cu suportul de numar montat pe spate.

post-4613-0-24278400-1379741777_thumb.jp  post-4613-0-13380100-1379741778_thumb.jp  post-4613-0-33335800-1379741800_thumb.jp  post-4613-0-89513600-1379741800_thumb.jp

Link către comentariu

Bafta la examen,asta in primul rand,iar in al doilea rand vreau sa te intreb daca ai observat,cat timp masina a stat pe dreapta,o eventuala decolorare/deschidere de nuanta a foliei de pe stopurile spate ?

Link către comentariu

in calitate de perfectionist, asa cum imi place sa cred ca sunt, o sa te intreb politicos

- de ce nu stergi banda neagra de pe marginea placutei de inmatriculare?

- daca mi se pare doar mie ca placuta e prinsa putin spre dreapta cum te uiti la masina din spate?

Toate cele bune, bafta la examen si sa vindeci DunMobilul cat mai eficient posibil.

Modificat de mike.
Link către comentariu

Pentru cei care nu stiu ( nu pentru cei care ignora ) trebuie spus ca este contraventie orice modificare a placilor de inmatriculare.

Link către comentariu

o mica abatere de la subiectul topicului; consider ca legiuitorul, in momentul formularii textului normativ a avut in vedere sanctionarea celor care fac grea/imposibila citirea placutelor de inmatriculare. cu alte cuvinte, din moment de isi indeplineste rolul pentru care a fost montata, o placuta cu marginea neagra stearsa nu este chiar motiv sa fi condamnat cu suspendare (/sarcasm); sunt sigur ca se gasesc agenti constatatori care au suficienta materie cenusie incat sa aplice contextual legea, si nu orbeste sau prosteste..

Link către comentariu

nu cred ca ar da bine fara rama neagra de pe margine.

nu te-ai gandit sa le lipesti?sau si asta este contraventie?

eu am lipit placuta si cred ca arata bine.

post-88126-0-03368200-1379768078_thumb.j

post-88126-0-34501600-1379768094_thumb.j

Modificat de bily77
Link către comentariu

La mine cam asa arata:

post-16418-0-33185200-1379768962_thumb.j     post-16418-0-55312100-1379768982_thumb.j

Cel putin pe alb, arata genial si n-as fi lasat-o doar cu marginea neagra fiindca, suport+margine sau fara suport dar cu margine, e fix acelasi drac. Asa, arata mai sleek & slender ;)

Link către comentariu

La mine cam asa arata:

attachicon.gif303.jpg     attachicon.gif307.jpg

Cel putin pe alb, arata genial si n-as fi lasat-o doar cu marginea neagra fiindca, suport+margine sau fara suport dar cu margine, e fix acelasi drac. Asa, arata mai sleek & slender ;)

Dar le-ai lipit cu ceva, sau cum stau acolo???

Link către comentariu

BCT (Bison Car Tape), luata de la BauMax, nu mai tin minte cat a fost, parca 14 lei/1 rola.

Pentru amandoua numerele am folosit o rola intreaga (una in total, nu doua role) si sta beton.

BCT e mai bun decat Tesa, cu tesa am incercat pe Audi si s-a dezlipit.

Link către comentariu

Banuiesc ca,, cu diluant de vopsea. Numere nu sunt facute chiar cu o vopsea care nu se duce, stiu ca la supernova mi le-au gazat putin ca le-au uitat langa masina cand au vopsit bara si le-am sters cu diluant. daca atingeam si partea neagra se ducea foarte repede. Dar intr-adevar daca nu le lasi fara suport, degeaba le stergi.

Scuze de off, dar scriu tot aici, bison car tape este o banda dublu adeziva?? chiar te bizuiesti pe ea la mers tare pe autostrada?? Nu era mai bine, macar intr-un colt,, un holzsurub ceva, eventual vopsit alb sau o alta smecherie ceva??

Link către comentariu

Cu acetona se curata cel mai repede.

O banda dublu-adeziva buna o sa tina cativa ani si dupa perioada asta tot o sa fie greu de dat jos. :))

Link către comentariu

Desi am folosit o banda dublu adeziva de la Bison, dupa cum unii dintre voi stiu, mi s-a desfacut numarul din fata intr-unul dintre capete - cred nu a fost curatata ca lumea bara cand am lipit numarul. Ca sa corectez problema a trebui sa tai cu guta celelalte puncte de sprijin si va spun ca a fost destul de greu, insa operatia a reusit, in mare masura, datorita accesului facil din toate pozitiile la numarul de inmatriculare de pe fata. Daca s-ar fi intamplat asta pe spate ... nu stiu cum as fi reusit sa introduc guta acolo. Asa ca d-asta nu am lipit numarul pe spate si am ales varianta suportilor pe care i-a gasit Ego.

Cat priveste dezlipitul numarului de pe fata ... sunt doua aspecte care impiedica asta:

- la noi in tara nu prea avem autostrade, deci nu este nici un pericol

- banda de la Bison este special facuta pentru motoarele 1.2 TSI, astfel ca legaturile micro si macro moleculare se intaresc atunci cand motorul merge in plaja de turatii 2800-3500 RPM, unde emite anumite vibratii de rezonanta specifice (daca esti intr-a cincea/a sasea asta inseamna ca mergi undeva intre 110 si 140 km/h)

Link către comentariu

:scratch: - banda de la Bison este special facuta pentru motoarele 1.2 TSI, astfel ca legaturile micro si macro moleculare se intaresc atunci cand motorul merge in plaja de turatii 2800-3500 RPM, unde emite anumite vibratii de rezonanta specifice (daca esti intr-a cincea/a sasea asta inseamna ca mergi undeva intre 110 si 140 km/h)

Asta-i din "analele concretulu"i, sau ce? ca nu am vazut nici un icon pe aici? :exclaim:

Modificat de bogdanpiatra
Link către comentariu

No offense, dar eu nu prea obisnuiesc sa imi marchez glumele (prost obicei, ce-i drept). Am impresia ca le-as strica conotatia si taria daca as face asta.

Modificat de Dun
Link către comentariu

Nu de alta Dun, dar s-ar putea duce toti cu 1,2 tsi sa cumpere acea banda adeziva. Se poate crede ca lipeste si lantul! Face Bison pe urma megaprofit pe urma vw. :lol:

Link către comentariu

Pana nu scapam de masinile pe care le avem acum nu scapam nici de lant. Pai in cazul sa mai indulcim amarul cu glume sarcastice.

Fredy ... nu am inteles ce ai vrut sa spui. Iar erai rautacios cu mine ?!

Link către comentariu

Nu este legal sa stergi dunga neagra a numarului. Un prieten a patit-o. De ce a sters dunga si de ce nu are suport la numar.

Link către comentariu

E specificat in lege ca e interzisa orice modificare adusa numarului, asta se poate intinde si pana la stergerea acelei dungi desi nu afecteaza cu nimic numarul in sine. Dar nu stiu sa fie ceva legat de suport...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!