Jump to content

VW BORAT,SEAT LEON TDI 150 PS

i_am_soare

Postare recomandată

da o trec de pe dreapta pe stanga si ii pun si climatronic ,imi mai trebuie caseta si incep lucrarea

Link către comentariu
  • 1 month later...
Publicat (modificat)

o poza cu seat .am sa i fac mai multe dar nu am nici aparat nici timp

post-57493-0-49389500-1336222047_thumb.j

Modificat de i_am_soare
Link către comentariu
Passat_A S L

Salut.Foarte frumoasa masina,te-am vazut vineri dupa-amiaza pe la prefectura in spate.Este ceva deosebit,pacat ca la noi se uita lumea la masina ciudat,mai au putin si iti zic sa o duci la dezmembrari.Te stiu toti prin oras,chiar am auzit o discutie la o terasa de o bora ,,rupta" si ,,sparta". Specific RO%20flag.gif .Bafta tine-o tot asa.

Link către comentariu
alexanderdj

Stiti cum isi pun aia pe Opel-uri stickere d-alea mici cu "Nu e de curse"? Ai putea sa ingramadesti si tu unul mic pe-acolo cu "Nu e de dezmembrat", ca sa ii iasa la roman din cap aceasta impresie!

Foarte frumoase amandoua, sa le invarti cu placere. Asteptam poze cu volanul trecut pe stanga, chiar era pacat sa lasi asa masina sa stea degeaba in curte.

Link către comentariu

Hmm o treci pe stanga?

Te-am vazut si eu aseara ca colegu,un prieten a zis ca e cam ruginita :)))

Si azi dimineata ai trecut pe langa mine eram la munca ,tu ma gandesc ca mergeai la harasemiuc dupa piese..

Modificat de xanderM
Link către comentariu
redline1619

frumoasa masina ai colegu',poate te vad si eu odata prin Suceava ;)

defapt,frumoase masini :D

Link către comentariu
Silvian91imAuto

Blana Masina :D. Mie-mi place, cat despre bandouri... cred ca se pot scoate din bari asa ca poti incerca sa cauti pe cineva care le-ar vrea asa... eu asa as face daca tot sunt facute. Interiorul cum este?

Imi place cum arata acum, al tau este al Doilea BORAT ce-l vad :)).

56102422785352268624352.jpg

Misto si Leon-ul.

Link către comentariu

super interesanta bora , chiar imi place , nu am mai auzit de modelu rat asta dar imi palce

Link către comentariu

MULTUMESC MULT.Seat l am vandut tatalui meu de mai bine de jumatate de ani pentru ca si el este pasionat de masini mai ca toata familia de altfel Fratele meu are un Renault Laguna estate din 2003 care a fosta masina tatalui apoi a mea acuma lui :P si un ford sierra rosu cine e din suceava probabil il *(e fordul care facea mult fum si nu din toba ci din cauciuc )de mai bine de un an lucreaza la un COSWORTH de 330 de cp si cred ca in maxim 2 luni este pe strada ,eu pe langa bora mai am un BMW E30 cabrio la fel cine e din suceava probabil il stiu SV 75 JJJ foarte frumoasa masina .Deci cum spuneam o familie cu multe pasarele.

Cea mai tare faza adevarata de altfel MI AU LUAT actele la masina si am primit o amenda de vreo 20 MIL sau ceva de genul asta pentru ca ATENTIE circul cu o masina ce are caroseria deteriorata si motiv pentru care am fost si oprit in trafic si ca nu am asigurare .Lucru pe care ei nu au cum sa l dovedeasca asa ca azi este a doua zi in care merg cu maxi taxi ca ursul e la iasi la fratele meu .

POLITIA RUTIEARA ESTE FOARTE TARE

)

Link către comentariu

pai am intrat astazi pe WWW.ASKMID.COM ca asa verifica ei asigurarea un site care intradevar nu arata daca ai sa nu asigurare la modul ca eu fac azi asigurarea si pe site poate aparea si peste o saptamana .Astazi ma duc la politie sa vad care e treaba poate imi dau actele inapoi pentru ca ei au facut foarte multe abuzuri .In primul rand nu au voie sa mi caute mie asigurarea pe site una la mana doi la mana caroseria nu este deteriorara este data cu o sulutie speciala sau vopsita ...oricum nu are gauri in ea sau ceva ,3 masina fiind de anglia nu stiu daca raspunde RAR romania .exemplu in anglia ai voie folie si pe fata nu ti spune nimeni nimic deci eu daca ma duc in concediu in romania trebuie sa schimb geamurile pentru ca la urma urmei masina este trecuta pe mine ,cu domiciliu in londra. Pe langa asta ei sustin ca au voie sa foloseasca site ul desi pe site scrie:

I am entitled to the insurance information about the vehicle detailed above for one or more of the following reasons: It is either registered/ owned/ insured by me or my employer; I am permitted to drive it; I am an Insurance Broker or agent and acting on behalf of my client.

I understand it is an offence to wrongfully obtain information of this nature without any of the above reasonable causes. If I fail to provide true reasons for acquiring this information I may be committing an offence of unlawfully obtaining data contrary to section 55 of the Data protection Act 1998. I declare that the information provided will not be used for any purposes unrelated to this enquiry.

Normal el trebuie sa ma opreasca sa mi zica de ce m a oprit ,nu avea voie sa mi i a actele pentru capota si nu trebuie sa mi i a numerele pentru itp asigura .Deoarece MOT adica itp este in regula si asigurarea nu are cum sa o verifice legal.

Cum era legal:agentul cu pricina trebuia sa sune la inspectorat sa vb cu agentul de servici sa l roage pe nea omul sa intre pe net pe site ul cu pricina sa verfice masina si daca apare ca nefiind asigurata sa faca o copie la print screen ca asa e la noi cica si cu acea foaie sa vina la mine sa mi arate si sa mi ridice numerele

Dar la noi merge si cu telefonul personal fara nici o dovada nimic .eu sunt prost si el e destept si pe motiv ca eu nu am bani sa l dau in judecata face ce vrea si chiar daca o fac nu l dau pe el ci dau pol in judecata .ASA E LA NOI

Link către comentariu
Silvian91imAuto

...ce gâşte! Unii oameni fie ei oameni simpli, politisti, ingineri, etc... trebuie sa-si mareasca orizontul, cunostintele. Daca tu (in cazul acesta politistul) nu sti de existenta unei idei nu inseamna ca este inexistenta.

Capota este vopsita sa arate asa? Are lac de protectie? E doar "invechita" si lasata in bataia elementelor? Cum este defapt?

Se pare ca a aparut raspunsul inaintea intrebarii :D.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

cred ca nu e facuta cum trebuie ,cred ca cele de pe net sunt vopsite asa pe cand a mea are vopseaua data jos si apoi tratata cu ceva ,nu stiu nu ma prea pricep dar daca ma pun astia sa dau jos folia de pe faruri ma rup

Modificat de i_am_soare
Link către comentariu

ciudat...daca ai capota ruginita si data cu lac peste...de ce considera ca este deteriorata? de daciile alea cu pragurile facute "scorbura" de rugina nu se mai ia nimeni?!

cat despre asigurare...nu ai asigurare? ca nu am inteles povestea...

chestia cu itp/mot nu e chiar asa...stii bine ca daca mergi cu masina EU in UK trebuie sa ai acel colant pe faruri sa nu bata lumina aiurea (farurile fiind gandite separat pt ca se circula pe sens opus)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Da am rezolvat problema am fost la politia sa mi i au actele si numere ,normal numere erau dar actele erau inca pe drum asa ca am stat de joi pana marti fara masina.Legat nu de rugina am vb cu cineva de la RAR si nu au voie sa ti i a certificatul pentru rugina .Am inceput sa o trec de pe dreapta pe stanga (treaba e nasoala ).

Link către comentariu

si cu amenda luata? s-a anulat? nu ii dai in judecata pt prostie,te-au lasat fara masina pt rugina si de fapt nu aveau voie?!

sau pana la urma de ce ti-au luat actele?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

cu amenda am ramas ,dar am depus contestatie inca nu am inceput procesul .

Link către comentariu

ti-am vazut masina la service la domnul Ovidiu,sunt cel care a intrebat de vanzarea jantelor :)

am vazut ca masina nu mai are bord,vrei sa o treci cu volanul pe partea stanga :icon_cheesygrin: ?

Modificat de redline1619
Link către comentariu

da o trec de pe dreapta pe stanga si ii pun si climatronic ,imi mai trebuie caseta si incep lucrarea

Deci ai inceput lucrarea,spor! Cat te costa toata afacerea?

Link către comentariu
  • 2 months later...

Am facut lucrarea ,din pacate am fost nevoit sa si vand masina .Pentru ca nu am gasit mai nicaieri instalatie pentru motor de 90 CP AGR,am pus instalatie de la ALH si am umblat si la pompa si la turbina .Pentru cei care vor sa faca schimbul de pe dreapta pe stanga cumpara ti intai instalatia .

Piese necesare :instalatie electrica ,caseta servo,panoul din spatele motorului ,plansa de bord,fierul din spatele bordului cel pe care se prinde volanul ...scaune fata ,fete usi

Costuri undeva la un 600 -1000 variaza ,eu mi am luat caseta cu 90 de euro de ebay cu tot cu transportul ,normal se vand cu 150 de euro

,bordul il avea dar nu este scump deoarece era cu capac si nu prea are valoare ,

Modificat de i_am_soare
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!