Jump to content

VW BORAT,SEAT LEON TDI 150 PS

i_am_soare

Postare recomandată

Masina mea VW BORA 1900 TDI 90 PS din pacate cu volan pe partea dreapta,momentan .Masina are suspensie sport jante pe 17 oz si cam atat si o capota rat tuning.Cealalta masina Seat Leon Cupra tdi de 150 ps cod motor ARL jante momo pe 18 suspensie sport tobe remus scaune recaro climatronic xenon fara piele

post-57493-0-48059700-1331906162_thumb.j

post-57493-0-63266900-1331906170_thumb.j

post-57493-0-75135800-1331906180_thumb.j

post-57493-0-06390200-1331906187_thumb.j

post-57493-0-65067700-1331906198_thumb.j

post-57493-0-07570700-1331906209_thumb.j

post-57493-0-08552600-1331906221_thumb.j

Link către comentariu

f misto jantele!

masina o ai in tara?ce s-a intamplat cu geamurile mici din spate,e colant?

pt cealalta masina de ce nu faci un topic separat?

Link către comentariu

Masina este in tara de 7 zile am venit cu ea ,pe geamurile din spate e colant cu tot felul de fraze dub way ,don t be a dick .....unele chiar funny la spate dupa bora a pus si un T de la transporter banuiesc pentru ca este acelasi format de scris ,deci BORAT si pe faruri este folie .Astea sunt pozele de la anunt chiar .Nu am facut topic separat pentru seat pentru ca nu am poze si nu am vrut sa incarc forum cu topic-uri aiurea plus masina este la tata .Am sa i fac poze mai incolo sa i pun jantele si suspensia inapoi pentru ca acuma este echipata de iarna .

Link către comentariu

Din pacate, la noi, o sa te cam intrebe lumea daca nu ai bani sa-ti repari capota..... :lol:

Link către comentariu

Da si farurile alea s-au ingalbenit de vechi ce sunt si numarul ala pe spate cazut asa intr-o parte. E cam cazatura :))

Glumesc doar, masina e foarte ok stilul rat imi place foarte mult si stickere alea de pe laterale ar trebui sa le pui si in mai multe locuri. Prezinta-ne si Leonul te rugam

Link către comentariu

Caut acuma niste poze cu leon legat de borat deja sunt obisnuit cu tot felul de intrebari :ai loat o lovita si numai capota asa ai gasit o la dezmebrari sau alta cum de arata asa rau capota si masina asa de bine ....in suceava din toti care au vazut masina numai 2 stiau ca e facuta asa intentionat.Cu numarul toata lumea ma atentioneaza ca mi cade numarul .La spate in locul pentru tractare am prins un cap cu plete si 2 lanturi .Azi la spalatorie imi spune unu vezi ca ti a ramas o bucata de sufa vrei sa o rup ?.... si tot felul

Link către comentariu

Stilul asta rat se potriveste mai mult pe masini mai vechiute un pic, de 20-25 ani asa. De ex MK1,MK2 si chiar MK3. Bafta in continuare cu modificarile daca esti adeptul stilului asta.

Link către comentariu

Nu vrea sau sa i fac nimic la masina decat sa scot colantul ala de pe bandouri ca nu mi place si sa i pun folie dar deschisa la culoare si cam atat.Cai ma deranjeaza cel mai mult sunt cei 90 cp pentru ca sunt prea putini .A cipat cineva vreun motor AXR sa mi spuna si mie daca e ceva de capul lui dupa upgrade? Multumesc si bafta si tie

Link către comentariu

Frumoasa Bora :D . Asteptam poze si cu Leon-ul.

Nu ai probleme cu folia galbena pe faruri? Ca stiam ca nu se prea impaca cu RAR-ul :))

Link către comentariu

Pai daca ai motor AXR atunci ai cam 101 cai,e la fel cu ATD,pompe duse.Uita-te bine in talon sa vezi exact.

Modificat de Serj Arad
Link către comentariu

Interesanta masinuta, sa o stapanesti sanatos. Spor la schimbat volanul, sa faci un topic. Cat despre motor cred ca e ALH, nu AXR (axr are 101 CP). Voinea cipuieste cu succes ALH la 120 CP.

Link către comentariu

daca e AXR e de 101 cp inseamna ca a meu nu este AXR este motor de 90 cp si cu turbina bi pass

cred ca e AGR

Link către comentariu
Master_Blaster

Ca sa fie rat-look ar cam trebui sa fie si mai joasa si niste jante f late cu strech sau jante de tabla inghesuite mult sub aripi. Jantele OZ sunt super dar pt rat....

In rest bafta si ai mare grija cu volanul pe dos, mai ales pe dn-uri.

Link către comentariu

1999 .Eu am fost in londra sa mi revad niste prienteni cand a fost sa plec am zis sa merg in paris dar mai greu londra paris paris romania cu avionul si am zis sa cumpar o masina un golf sau o bora am vazut 2 golfuri si 2 bora ca mai mult timp nu am avut si am luat bora asta pentru ca mi a placut si masina si proprietarul ,cat despre rat tuning s a nimerit .Mai joasa nu am cum sa o fac pentru ca si asa am probleme cu ea deci e un fel semi rat tuning ,rat tuning de romania

Modificat de i_am_soare
Link către comentariu

Cel mai probabil este AGR. Din cate stiu la AGR cip-ul se face cu ECU pe masa, nu prin OBD, dar cred ca se face fara pb. Cate mile are si cat ai dat pe ea daca nu sunt indiscret?

Link către comentariu

Hai cu poze cu ARLul ,ala da motor.

Sa le conduci cu placere pe amandoua

In poza din profil ai lipit ziare pe gemulet? :lol: :blah:

Modificat de TIBI_84
Link către comentariu

Am vazut-o azi pe Str celulozei ,am vrut sa te intreb ce pret au jantele :)))))))))))

Link către comentariu

Misto arata! Unicat Bora, putin rat, sticker bomb si cate elemente de racing.

Bandourile ma duc putin cu gandul la filmele frantuzesti Taxi, nu stiu de ce dar asta mi-a venit in cap prima data cand am vazut pozele :))

Pune poze si cu interiorul.

Sa o stapanesti sanatos! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pai pe celulozei stau momentan (tocmai m am mutat impreuna cu iubita deci nu m am nascut aici ) masina este din 1999 ,mile are 140 000 si a costat 1000 de lire .Legat de bandouri personal nu mi prea plac si am sa le dau jos azi sau luni sa vad cum am timp.

Link către comentariu

Interesanta masina.pacat ca multa lume la noi nu aprexiaza decat caii putere.pune poze si cu seatu.vrei sa ii schimbi volanu?

Link către comentariu

Bandourile nu cred ca poate sa le faca rat ca nu sunt din metal. Dar poate se gaseste un colant sau ceva asemanator.

Link către comentariu

poate bandourile sunt in culoarea caroseriei si le lasa asa :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!