Jump to content

Asta e MICUTA . O Seat Arosa 1.0

Marculescu

Postare recomandată

Prezint masinuta mea Seat Arosa. A rulat in Germania (pana acum 3 luni) si asta se vede.

Nu intentionam sa cumpar asa ceva dar criza asta s-a asezat confortabil cam in toata Europa.

E atat de bine lucrata incat parca nici nu s-a mers cu ea. Nu stiam prea multe despre Seat ca marca dar acum m-am convins

post-105203-0-37078800-1331902477_thumb.

post-105203-0-58900600-1331902490_thumb.

post-105203-0-70995800-1331902500_thumb.

post-105203-0-70144300-1331902518_thumb.

Link către comentariu

Sa ai noroc la ea, da si tu mai multe detalii, an, km, pret, aveam si eu in gand o asemenea achizitie.

Link către comentariu

Multumesc.

Este din 2000 . Are 183000 km pe bord . Interesant ca are dotari ce nu sunt de gasit nici la masini de clasa mai mare.

Modificat de broasca verde
Link către comentariu

Trapa electrica, cele 4 airbaguri . La clasa ei nu sunt f multe masini sa aiba aceste dotari. Ar mai fi si servodirectia, reglajul pe verticala al scaunelor , acestea nu prea sunt utile la o masina mica, dar exista.

Link către comentariu

Perfecta pt oras. Dotari de top avand in vedere clasa si varsta sa. Totusi ac are?

Sa o conduci sanatos.

Un consum mediu ne poti spune? :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu are aer conditionat dar nici nu imi doresc masina cu aer conditionat... Mie imi place sa merg vara cu trapa deschisa, aer curat, vant , pasarele , floricele, ...

Nu prea am mers cu ea, dar nu sare de 5% . Am afisat-o pe Autovit

Link către comentariu

Am tinut-o doar in garaj toata iarna, nu a vazut zapada.

O sa cumpar o utilitara . Asa ca ma despart de ea.

Link către comentariu

Culoare interesanta care se potriveste perfect aspectului simpatic. Genul pe care nu il claxonezi niciodata in trafic atunci cand iti dai calea. Bord cu o ergonomie excelenta.

L.E.: Era sa-ti urez sa o folosesti cu placere. Insa, planurile fiind modificate... sa o vinzi in castig! :)

Modificat de OII
Link către comentariu

Uriasa diferenta intre o utilitara si micutul Seat. Bafta la vanzare!

Tin minte ca vazusem un Seat Arosa, tot un albastru asemanator, dar proprietarul isi batuse joc de masina si era scris pe haion BarosaN

Link către comentariu

Usor colegi ca nu o dau asa oricum.

Daca obtin 90% din cat am dat pe ea o sa ma despart. Nu-mi permit sa pierd asa bani de dragul unei alte masini. Pe de alta parte sunt constient ca nu mai obtin cat am platit eu pe ea dar viitorul suna bine. Nu e o masina care sta pe costuri mari , doar ocupa locul alteia.

Link către comentariu
  • 2 months later...
cosmincosmin11

salutare

care e consumul in oras la motorul de 999cmc pe arosa?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!