Jump to content

Primul VW

Kraver86

Postare recomandată

Salutare.

In primul rand vreau sa salut toti utlizatorii acestui forum.

Ma numesc Radu Paraschiv si de circa 3 saptamani conduc un VW Caddy 1.2 TSI 86 CP.

In prezent masinuta are in jur de 850 de km la bord.

Este primul VW pe care il conduc si trebuie sa spun ca am ramas usor surprins. Fiind un model considerat "utilitar" nu dispune de plastic soft touch, sau conectivitate de ipod sau chiar de mp3 player la sistemul audio, dar masina este foarte ok. Am ramas foarte incantat de precizia si eleganta cutiei de viteze.

Din pacate din punct de vedere a motorizarii nu sunt foarte incantat, pentru ca motorasul asta ramane fara vlaga destul de repede si nu-ti permite un condus mai in "forta", dar bineinteles nu a fost facut pentru asa ceva. Pentru un mers normal, regulamentar, este mai mult decat decent.

Tinuta de drum este acceptabila la masina, nu exceleaza, dar nici nu-ti da emotii. Scaunele sunt extrem de confortabile si ofera un sprijin excelent.

Cam atat pana acum.

Ma bucur sa fiu printre voi.

Toate cele bune si multi km fara incidente.

p.s. cred ca am postat din greseala in alta sectiune. Imi cer scuze. Rog un moderator sa mute topicul in sectiunea potrivita. Multumesc.

Modificat de Kraver86
Link către comentariu

Sa-l conduci sanatos multi km & ani !

De ce ai ales motorizarea cea mai mica si nu 1.2 / 77 kw ?

Link către comentariu

Frumos. Pune poze pana nu se murdareste... acuma cand e vopseaua "proaspata"... :lol:

Link către comentariu

Felicitari Radu! Masinuta tine cu casa la cheltuieli si consum.Stai linistit ca se mai lasa dupa 3-5oookm si ai sa vezi ce bine trage.

Link către comentariu

Multumesc frumos de urari. Asemenea si voua.

Nu am ales eu motorizarea. Este masina pe care firma a ales-o pentru mine...

In legatura cu consumu nu ma pot pronunta inca. E mult prea devreme pentru ca masina nu are inca 1000 de km la bord. Ce pot sa spun este ce-mi afiseaza pe bord : ceva gen 7.6 media, ceea ce nu e prea rau ( la mers normal ).

Inca o data multumesc frumos pentru urari.

Toate cele bune.

Modificat de Kraver86
Link către comentariu

Salutare.

Am revenit cu niste impresii. Astazi masinuta a trecut de pragul de 1000 de km.

Dupa acesti km pot sa spun ca-mi place din ce in ce mai mult masinuta asta. Motorasul parca s-a mai lasat un pic, este mai vioi :) . Benzina pun numai de '98 de la MOL sau de 100 de la OMV ( nu prea vad nici o diferenta ).

Masina este foarte comfortabila, partea de ventilatie si de dezaburire isi face treaba destul de ok. Nu troncane nimic ( dar le ce drumuri are patria... ), nu bate nimic, este foarte bine inchegata. Singurul lucru de care nu sunt multumit este partea de radio... Sunetul este de o calitate foarte slaba.

O sa incerc sa pun si cateva poze cu ea, dar peste cateva zile ca acum are cel putin doua straturi de namol pe ea.

Multi km fara incidente va urez.

Toate cele bune,

Kraver86.

Link către comentariu

Sa isi faca treaba, sa te ajute si sa te poarte, cu placere !

Hai, la baita cu ea, dupa care ...pozele !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!