Jump to content

Sunet de motor nou``

CT91MOC
 Share

Postare recomandată

Salut..Deschid acest topic pentru un prieten care vrea sa readuca sunetu de motor la un Vw Passat B5.5 Tdi Cod motor : AWX. masina avand 300k km se comporta ca noua dar vrea sa se aude din nou ca una noua sau cel putin sa semene.Ce ar putea schimba. Niste idei are.. dar vrea ceva concret de la niste oameni cu experienta ! Multumim !

P.S.: Daca a mai fost deschis un asemenea topic , rog un moderator sa-l stearga sau sa-l mute ! thx

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fii atent aici:

Dus cilindrii la verificat si rectificat eventualele defecte sau cumparat camasi de cilindri noi daca se pot schimba separat.

Schimbat segmenti si eventual pistoane in functie de starea in care se afla;

Turbina noua;

anexe noi;

distributie noua;

ax cu came, arbore cotit si supape noi si originale;

pompa de ulei noua;

toate curelele si rolele schimbate;

curatat egr si tot ce se mai poate;

actualizare soft sau resoftare ECU;

si cam atat imi vine in minte deocamdata.

Daca vrea un motor NOU cu sunet de motor nou, din punctul meu de vedere si al oricarui mecanic, cam astea sunt piesele de schimbat pentru sound de motor nou!

Link către comentariu

Nemtii au o vorba,,la ce merge nu umbla,, :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc pt raspunsuri..

@razvi_gyl : da.. dar daca omu' are damblaua lui ! :icon_bounce:

Link către comentariu

Meniul ala care ti l-am facut eu acolo cred ca urca la 3000 de euro lejer...

E o dambla scumpa rau asta! :))

Link către comentariu

Cam daaa ! Si i-am sugerat sa caute alta masina cu acelasi motor si sa-l schimbe. ! Dar NU si NU ! :))

Poate si mai mult..Doar TURBO sare de 1000euro!

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

Fiecare arunca banii dupa cum si-i produce,eu am facut cu penultimul sharan 980.000km,am schimbat un kit ambreiaj si volantaa,2 turbine si un injector,nu am dat chiulasa jos,nu am schimbat tacheti,electromotor,alternator si remorca nu am last o niciodata,asta asa ca amicul tau sa inteleaga ce inseaman un 1.9 tdi cu ulei schimbat la 15000 si filtru motorina cand nu mai trage masina

Link către comentariu

dar ce ai facut de ai ajuns la 980000 km in cati ani ?

Link către comentariu

El a schimbat la ea.. doar nisthe bujii si consumabile ! Masina merge perfect !

Link către comentariu

Laurentiu_LWR

Cu diferenta aia de bani...avanseaza la B6...cat de atasat sa fii de o masina?:)

Link către comentariu

Pai un motor nou fara turbina , alternator , electromotor e vreo 15.000 roni nou cu piesa la schimb la reprezentanta

Link către comentariu

Mai mult.... 5531 euro... la care mai adauga si romanii ceva... deci pe la un 6000 euro... adica, aproape de pretul acelui Passat

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Pe Ebay.de cumperi un motor ARL sau BTB complet echipat cu 2500-2800 euro,asta daca chiar nu vrea sa renunte la masina

Link către comentariu

Scuze ca nu am mai intrat. am avut o problema.de masina s-a atasat incat nu vrea sa o dea nici pe 10 k euro poate si mai mult ..VORBESC FOARTE SERIOS . a cautat cam ce il ajunge si a gasit un passat b5.5 din germania cu 18 k km verificabili originali masina.. a stat in garaj.. proprietaru a murit.. si tot asa.. dupa cat de mult l-am batut la cap sa faca asta.. dabia acum a vrut :)) multumesc tuturor de raspunsuri si apreciez rapiditate.. la o ora tarzie pe care ati avut ! Numai bine !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!