Jump to content

Golf 6 Variant Edition HL 1.2 TSI DSG

d_andrei

Postare recomandată

Zgarieturi, busituri...Sa aiba dotarile care le-ai dorit tu, cauciucurile sa fie ok. La astea ma gandesc eu, sa mai te ajute si alti colegi.

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• d_andrei

34

• Master_Blaster

14

• 75NOR

9

• Rave

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Master_Blaster

Vezi cand pleci cu ea, franele sunt noi si cam vagi, mie mi s-au inmuiat genunchii la prima frana serioasa pe centura.

Restul sunt de bun simt oricum cand o sa o vezi atunci nu o sa stii la ce sa te uiti mai intai.

Si nu stiu daca ai optat sa fie fara inscriptionare model si/sau motorizare, dar oricum ar fi, pe masina ta nu o sa scrie 1.2T, cel mult GOLF si TSI. ;)

Link către comentariu

Din cate retin am optat doar pentru "TSI". Colegul GABIVVX a fost amabil si a facut o decodare dupa VIN-ul care tocmai l-am primit de la dealer. Aici vad ca mai mult zice cu ce NU vine dotata masina decat cu ce vine :D.

In fine, mai sunt cateva zile si intru in posesia masinii; urmeaza sa fie livrata la dealer, dar sigur nu o voi avea in weekendul asta.

Link către comentariu

Azi (da Doamne !) sau maine dimineata o ridic ! :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

Link către comentariu

A ramas pe maine dimineata livrarea. Maine revin cu poze si primele impresii.

Link către comentariu
cristi_eftimie

acum e in masina...peste 3 zile o sa mai ajunga si pe forum... :)) :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Hai ca am reusit sa ma desprind un pic si de masina, dar inca nu am pozele alea "de studio" facute. Ce vedeti mai jos e primul contact vizual cand mi-a fost livrata la dealer azi dimineata.

Promit sa revin azi sau maine dimineata cu poze mai pe larg.

Prima impresie ? WOWW :icon_thumright: ! Cam atat :)

post-1421-0-11275300-1343214364_thumb.jp

post-1421-0-31132000-1343214377_thumb.jp

post-1421-0-44429400-1343214384_thumb.jp

Link către comentariu

WOWW si din partea noastra!! Ce faina e rosie, km frumosi cu ea! You ar' the :king: .

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos :icon_thumleft:

Orice asteptare are un sfarsit, iar acum enjoy :D

Link către comentariu

Sa ai parte de ea si cati mai multi km impreuna. Cred ca a fost crancena asteptarea. Pt mine ar fi fost mult si o luna, daramite cat ai asteptat tu :)

Link către comentariu

Multumesc pentru urari! Va doresc la fel cu masinile voastre ! Mai postez inca un set de poze cu interiorul in detaliu, scaune, portbagaj, compartiment motor...

post-1421-0-14387500-1343216940_thumb.jp

post-1421-0-20131200-1343216951_thumb.jp

post-1421-0-27833200-1343216958_thumb.jp

post-1421-0-14730300-1343216971_thumb.jp

post-1421-0-61940300-1343216976_thumb.jp

post-1421-0-81819300-1343216984_thumb.jp

post-1421-0-52719700-1343216990_thumb.jp

post-1421-0-82008900-1343216994_thumb.jp

post-1421-0-99110200-1343217040_thumb.jp

post-1421-0-24045900-1343217140_thumb.jp

post-1421-0-84265300-1343217144_thumb.jp

post-1421-0-02286900-1343217151_thumb.jp

post-1421-0-15617700-1343217155_thumb.jp

Modificat de d_andrei
Link către comentariu

E bine ca a meritat asteptarea! :)

Si eu am primit sampanie pe care scria VW :(

Link către comentariu

Eu nu am primit sampanie :(.

Interesant sa vad ca la noile 1.2 tsi au mai adaugat putin plastic pe motor :)). Buna alegerea cu rear view, iar culoarea interiorului foarte frumoasa si la fel de pretentioasa.

Observ ca mk6 variant are usile identice cu mk5 :(

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Oh da, ai perfecta dreptate....NU vreau sa fiu carcotas, insa usile fata sunt asa cum spui, de mk5 si asta nu mi-a placut, dar asta e....asa se fac in Mexic. Am zis ca e facut in Mexic ? :)

Tapiteria arata extrem de frumos, dar pe cat de frumoasa e pe atat de repede capata "umbre"....

Motorasul...nu m-am dat la el inca, am atins azi un 3500rpm fiind in mod manua/tiptronic. Cutia insa e deosebit de usor de "pilotat" si de confortabila. Din pedala de acceleratie o rogi cat sa se tureze (treaba aia cu fuzzy logic e desteapta). Daca mergi super babeste, doar atingand pedala, cutia ajunge repede in D7 chiar si in oras (drum cat de cat intins pe cateva sute de metri) si se simte o idee subturata, insa la o apasare un pic mai hotarata (nici jumate din cursa) deja retrogradeaza si se trezeste motorasul. Cei 105 cai sunt acolo prezenti, inca nu abuzez de ei, dar se simte ca are cuplu OK de la turatii joase.

Astea-s primele impresii la cald...Cutia DSG7 e super faina si tapiteria imi face viata la volan mult mai vesela, indiferent cat de greu de intretinut va fi.

Modificat de d_andrei
Link către comentariu

usile fata sunt asa cum spui, de mk5

Toata masina e mkV. Are schimbate bordul si fata. Poti sa-i pui bot de Golf V, cand te plictisesti, si ai alta masina! :))

Link către comentariu

De la dealer am primit la livrare: sampanie, covorase de cauciuc (nu stiu daca sunt sau nu originale, le-am pus in portbagaj si am zis multumesc), set de prinderi de plastic ptr covorasele de cauciuc, o poza inramana acolo pe loc cu momentul (regizat un pic de altfel :P ) predarii si nu in ultimul rand un card cu reducere de 20% ptr manopera facuta la ei.

Masina are conform manualului 1400kg la gol. Destula greutate desi motorasul este asa mic.

Link către comentariu

Bravo, Bravo, Bravo !!!

Excelenta masinuta, excelente dotarile....

Ca parere personala - nu vreau sa-ti stric momentul - iti spun ca as mai fi adugat doar scaune incalzite (suntem in BV totusi) si Bixenon OEM chit ca as fi mancat paine cu sare 2 luni ca sa mai pun cei 1 300 E fara TVA pentru cele 2 dotari :)

In rest, e perfecta si o prinde foarte bine culoarea.

Curiozitate: Highline-ul pe break de Golf nu are barele de acoperis satinate ca Highline-ul de Passat Break ?

P.S. La cei 120Ron/h manopera, cardul ala de 20% e mai mult decat binevenit... Si asa sunt cu 30Ron/h manopera mai sumpi fata de concurenta de peste drum de ei...

Link către comentariu

Nu stiu exact daca intre Highline normal si cel "de actiune" Highline Edition sunt diferente in ce priveste barele de pe acoperis, dar m-am bucurat ca sunt incluse si astea negre ca sunt foarte utile si nu mai dau banii pe ele.

Cat priveste incalzirea in scaune, nu prea am fost fan niciodata si in plus pentru ca tin masina in garaj cred ca nu imi ingheata asa tare fundul dimineata.

Xenon mi-am dorit, dar nu pana intr-acolo incat sa mai dau 1300 euro, unul din motive fiind ca e pe leasing (1300 euro...la care mai pui dobanda...sare pretul final) si altul ca nu imi placea farul cu xenon si leduri de pe G6 actual ci primul model, de xenon, fara leduri incluse in far. Poate candva mai incolo fac o miscare cu piese OEM ....momentan astept sa vina seara sa vad cum se vad farurile astea.

Reducerea de manopera e foarte bine venita, dar e drept ca nu ma opreste nimeni sa nu merg la revizie la concurenta de vis-a-vis. Sa treaca cu bine 15k km si vedem atunci unde ma opresc ptr revizie.

Link către comentariu
Master_Blaster

Sa o stapanesti sanatos!!

F interesant motorul, difera o tara de al meu (alta turbina :sly:), si da am nevoie de plasticul ala nenorocit care tine fisele arata prea cool.

De apreciat dealerul ca ti-a dat si priderile pt covorasele de cauciuc, e le-am comandat abia acum (costa ca 8-9lei/ pres). Si eu am primit sampanie, branduita si a fost chiar buna.

Pe usile de la G5 nu poti pune o sticla de 2l sau... sampanie?

Eu as schimba in principal oglinzile cu cele de G6 ca astea de G5 imi par f urate.

Siiii.... Needz moar low and big rimz!!!!! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mersi frumos de urari !

Sunt inca surescitat ca nici nu am realizat ca oglinzile astea ar fi diferite de cele de G6. O sa ma uit mai atent !

Nici nu am incercat sa indes sticla de sampanie in portiera, dar am impresia ca nu intra sticla de 2L acolo.

Big rims ? Eh...nu-s bugetate pe anul asta :P As vrea intai niste accesorii oem (protectie aluminiu pe bara la portbagaj, tavita portbagaj si modul bluetooth ptr telefon).

Modificat de d_andrei
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte mult si bine fara probleme. Legat de buzunarul din usa fata la G6 hatchback incape si sticla de sampnanie si pet de 2l, cel putin cel de apa plata :).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!