Jump to content

Golf 6 Variant Edition HL 1.2 TSI DSG

d_andrei

Postare recomandată

Imi poate spune cineva daca e foarte sensibila tapiteria alcantara cornsilk-beige ?.

Nu e, am rulat destul de intens tapiteria de cand am luat-o acu' 6 luni si s-a pastrat ok. Daca stai sa te holbezi se vede totusi diferenta de nuanta intre scaunul soferului ( cel mai folosit ) si bancheta spate. S-ar rezolva totusi cu o stergere cu un burete si un sapun de maini chipurile.

S-o folosesti cu placere.

Link către comentariu
  • Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• d_andrei

34

• Master_Blaster

14

• 75NOR

9

• Rave

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uite aici tapiseria , arata foarte bine pe golf desi e mai greu de intretinut . Eu in mare parte a timpului imi pun prosoape albe pe scaune doar pe sezut si afara ok :D , pana se murdaresc , le spal si se repeta treaba .

Sa o folosesti sanatos , este o masina bunicita pentru banii care ii platim , dar asta este :emthup:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am aflat ca termenul de productie ar fi saptamana 38. Mi-au zis ca la finalul lui august dar cel mai sigur jumatea lui septembrie ajunge, dupa ce initial mi-au zis ca undeva la final de iunie dar cel mai sigur in iulie. Din iulie, deja am sarit in septembrie. Mi se pare destul de mult de asteptat ptr un amarat de Golf....nu vorbim de masina de lux, e doar un Golf, masina poporului...! Insa ptr ca are cutie automata ma tot devanseaza cu data livrarii tot mai mult. A mai asteptat cineva 5 luni jumate ptr un Golf cu cutie automata ?

Link către comentariu

E putin cam mult, dar se asteapta 3 pana la 4 luni pentru unul manual asa ca... Asta e!

Link către comentariu

Si doar la Golf e asa mare inghesuiala ? La un Passat sau la o Jetta e la fel ?

Sau in general la masina poporului e inghesuiala ?

Incep sa am idei....ca poate nu am facut cea mai buna alegere...

Link către comentariu

Uita-te pe strazi sa vezi cate VW-uri sunt! Marea majoritate ies de pe aceeasi linie de productie asa ca e de asteptat sa dureze oarecum mult comanda.

Nici celelalte marci nu stau mai bine la timpul de livrare. Dar stau oricum mai bine. Asta e motivul pentru care am luat eu de pe stock...

Alegerea ai facut-o buna! Stai linistit si asteapta! O sa merite!

Link către comentariu

@d_andrei: ai facut o alegere foarte buna, felicitari pentru ca ai mers pe "comanda" si nu pe "stoc" :)

Referitor la termenul de asteptare, ia in calcul un aspect: Golf Variant este nr1 ca vanzari la capitolul "masina de firma" in Germania si Austria si cererea e foarte mare pentru ele.

Daca te incalzeste cu ceva, in 2011 am asteptat dupa un noul Astra SportsTourer (break) din Martie pana in Septembrie, adica 6 luni ! In conditiile in care masina nu avea nici trapa, nici scaune incalzite, nici cutie automata - astea sunt dotarile care fac sa explodeze timpul de asteptare. Astra Break este nr.2 la vanzari la capitolul "masina de firma". Restul calculului il faci singur.

Inca ceva: Octavia Business TDI DSG comandata ieri, are termen de livrare 6 luni, adica 30 Octombrie.

Sper ca nu mai esti asa dezamagit acum :) Hai ca trece timpul :)

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

E drept ca pe stock aveau G6, HL, 1.2 TSI, DSG, cu tot ce vroiam eu...dar nu era Variant si am preferat sa o iau pe drumul cel greu al asteptarii.

Asa ca am dat comanda, am intrat in joc, nu mai dau inapoi.

Recunosc ca daca as fi stiut de la inceput termenul real de asteptare, ma gandeam poate altfel :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi un amic si-a adus din Germania un G6 Variant aproape identic cu ce astept eu. Highline, DSG, alb doar ca motorul e cel de 1.4 TSI / 122 cai. Am dat o tura impreuna, incercand sa-mi imaginez cum va fi intr-a mea peste cateva luni. Avand inca proaspat in memorie cum tragea 1.2 105 cai manual, clar acest 1.4 TSI de 122 trage net superior cu DSG. Cutie automata am mai condus, dar nu DSG => feelingul e f placut !

Off topic: omul a dat 16.800 Euro pe acest G6 Variant HL 1.4 TSI DSG, alb. Nu are alte dotari inafara de dotarile din linia HL. Intrebarea mea: e mult, e putin pretul .....ptr 72.000 km si produsa in 2010 ?

Link către comentariu

Pretul e ok desi mi se pare putin mult... Pentru 5-6.000 cat mai e pana la una noua pierzi 70.000Km si bucuria de a avea masina nou-nouta!

Banuiesc ca tine de preferinte...

Link către comentariu

Mie mi se pare mult 16 800. Nu cumva a fost masina de firma? Dupa culoare si motorizare suna a masina de middle-management, vezi si cei aprox 30 000km/an rulati.

La banii astia lua TDI si isi pastra mai bine valoarea la revanzare, dar fiecare cu alegerea lui :)

Link către comentariu
Master_Blaster

Dar poate nu-i place omului zgomotul si si-a luat benzinar, oricat de rafinate ar fi tdi-urile moderne de pe gama golf nu se compara nici macar cu 1.2tsi, exclusiv zgomot.

Link către comentariu

Dar sunt si oameni (printre care ma numar) carora le place zgomotul ala de diesel care toarce iar in ture mi se pare ca se aude mai bine un diesel :) Totul tine de ce vrea cel ce isi cumpara masina..

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Dupa multa asteptare....urmeaza intr-un final...mai multa asteptare ! Am asteptat 2 luni si un pic, azi am aflat ca mai am 2 luni si jumate. Masina se va livra in saptamana 34, adica 20-26 august.

Link către comentariu

Mi se pare enorm termenul de livrare..nu stiu daca as fi avut atatia nervi cat ai tu sa astept atat de mult.. asteptare usoara in continuare!

Link către comentariu

Da, pana acum am rezistat eroic, nu m-am agitat mai deloc, nici nu prea m-am gandit la noua masina. Am fost mai tot timpul bagat in priza cu altele....distributie noua la masina pe care inca o conduc, un mic concediu, o boala + un concediu medical....viata e frumoasa si trebuie traita, nu pot sa stau numai cu gandul la noua masina :) Asta nu inseamna ca mi-e indiferent cand vine, insa abia azi am primit date concrete de la dealer. Probabil pe la inceputul lui august incep sa dau in clocot, pana atunci fierb la foc mic in suc propriu :)

Link către comentariu

Aproape 5 luni pt un Golf Variant, foarte mult. De apreciat ca te-ai inhamat la asa ceva si sper ca in final sa merite.

Link către comentariu

Crezi ca la dealer iti spune din start ca vei astepta 5luni ? Iti spune ca masina este extraordinara, ca ieri s-a livrat una si ca era in al noulea cer clientul de bucurie si ca daca ai vrea si tu sa detii un exemplar, ar trebui sa astepti vreo 3 luni jumate cu speranta ca poate vine mai repede. Si tu (adica eu) pui bot repede, zici ca poate ai noroc sa vina mai repede si te inhami. Dupa 2 luni afli ca nu esti nici la mijlocul perioadei de asteptare.

Asta ca sa nu mai spun ca am trecut printr-o faza "depresiva" cand am fost la un pas sa renunt complet deoarece am luat masina in leasing pe firma fix in ideea deducerii TVA-ului si acuma vine guvernarea noua si imi strica toate planurile cu limitarea sau eliminarea deductibilitatii la TVA. Noroc ca mi-am dedus frumusel din avans si legea nu va merge retroactiv. In fine...Romania.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Vesti bune: masina e in Curtici ! A venit vestea total neasteptat, dar prefersurprize din astea placute decat sa aflu ca o ridic de Craciun :) Inca o saptamana....

Link către comentariu
Master_Blaster

:sly: Hmmm Avatrul meu, vechi?

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Pana in august o vei avea :D. Personal sunt foarte curios sa vad cum arata un G6 variant rosu, sunt mai rare decat gti-urile.

2 avatare la fel :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Recunosc, l-am copiat de la cineva de pe forum, dar nu mai stiu de la cine. E grav ? :) Dupa ce vine masina promit sa-l schimb.

Link către comentariu

De la Master_Blaster l-ai copiat ca e singurul care are 1.2T si mai are si copyright pe pozele de la avatar si din topic care le posteaza. :))

Link către comentariu
Master_Blaster

Lasati mai, ca imi pun azi alt avatar cu iepurasul si gata nu mai suntem la fel.

Link către comentariu

Gata, hai ca l-am schimbat ca sa punem capat discutiilor despre avatare identice/furate/copiate/copyleft-ate. Asta e noul meu avatar si pana vine masina raman cu el.

Acum...trecand la altele mai importante...

La ce elemente importante - de detaliu- sa fiu atent cand ridic masina ? Da, osa fiu atent sa aiba volan, scaune, etc....dar la ce detalii e bine sa arunci un ochi inainte de a semna procesul verbal de predare.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!