Jump to content

Chychy

Vizitator
 Share

Postare recomandată

Posted 7 minutes ago

Sent 22.12.2011 @ 07:26

Daca nu e graba sa vinzi interiorul de g3 l-as lua eu dar nu pot decat dupa sarbatori ca acum sunt prins cu inmatriculatul masinii. In ianuarie undeva pe la mijloc as dispunde de ceva bani si am putea face treaba. Ms

Sent 22.12.2011 @ 11:42

Chychy, on 22.12.2011 @ 07:26, said:

Daca nu e graba sa vinzi interiorul de g3 l-as lua eu dar nu pot decat dupa sarbatori ca acum sunt prins cu inmatriculatul masinii. In ianuarie undeva pe la mijloc as dispunde de ceva bani si am putea face treaba. Ms

Daca te hotarasti si nu ma incurci , eu il scot de la vanzare . Graba nu este numai ca am luat deja recaro la care visam de mult si vroiam sa il pun in masina si nu am loc de asta pe care vreau sa il vand ........ :biggrin:0769 688 746 suna-ma sa vb ca poate te aranjez si cu transport , am un amic care e din oradea si mai vine din cand in cand si la bucuresti .

Sent 22.12.2011 @ 11:53

sincer si eu visez la un interior fire&ice dar nu mi se arata ca m-a incurcat spike, om de "cuvant" de altfel. te sun dupa ora 1 cand am pauza

Sent 22.12.2011 @ 13:39

ok atept tel tau

Sent 18.01.2012 @ 12:30

salutare. nu am dat nici un semn zilele astea pt ca am o inmormantare in familie si nu am cum sa ma ocup de problema. daca se poate sa il mai tii un pic ar fi perfect. imi cer scuze daca te incurc dar e fara intentie.

Sent 18.01.2012 @ 20:17

Condoleante si astept semn de la tine sa pun la curier interioru .

Sent 26.01.2012 @ 18:05

Salut ! Mai este un pic si se termina luna ianuarie si nu ai mai dat nici un semn de viata ! Spune-mi o data precisa ca sa stiu si eu ! (ca fiecare.... cand vinde ceva cumpara altceva tot pt golf , nu stau in banii astia dar macar sa stiu care e treaba)

Sent 27.01.2012 @ 07:18

salut. trebuie sa primesc niste bani zilele astea (ceva diurne inca neachitate) si il iau asa cum am promis. imnormantarea din familie mi-a dat planurile peste cap, sticandu-mi pasenta. oricum pana la sfarsitul lunii primesc banii

Sent 28.01.2012 @ 17:55

ok ,astept vesti de la tine

Sent 17.02.2012 @ 22:27

Chychy, on 27.01.2012 @ 07:18, said:

salut. trebuie sa primesc niste bani zilele astea (ceva diurne inca neachitate) si il iau asa cum am promis. imnormantarea din familie mi-a dat planurile peste cap, sticandu-mi pasenta. oricum pana la sfarsitul lunii primesc banii.

Sa inteleg ca am luat teapa ?Spun asa pentru ca ma ti cu anuntu scos de la vanzare de pe 22/12/ 2011...............................

Sent 18.02.2012 @ 13:21

nu e nici o teapa, dar am avut un accident din vina mea si a trebuit sa fac masina aluia sa nu raman fara permis pt ca ala imi e painea. daca ai client sa iti dea banul jos da interiorul, sa nu te mai incurc. eu am scos la vanzare o gramada de chestii dar inca nimeni nu s-a aratat dornic sa cumpere nimic. eu oricum te caut cand mai primesc ceva bani de la firma si tii pun in cont avans pt interior. imi cer mii de scuze inca o data. nu a fost cu intentie.

Sent 18.02.2012 @ 23:56

Ce client ma ? Am scos de la vanzare interioru pt tine de atunci (tu crezi ca eu vorbesc aiurea sau ma joc cu cuvantu-l dat )Eu nu am de unde sa stiu de probleme tale daca nu anunti sa nu comunici.....Daca mai vrei intrioru-l trebuie sa imi dai o suma de bani stabilita de tine si sa imi comunici o data fixa cand facem tranzactia si asta pana la sfarsitul saptamani viitoare.(ma refer la avans ) Daca esti de acord astept raspuns aici. Te salut .

Sent 19.02.2012 @ 17:53

sper sa primesc ceva bani saptamana care vine si iti pun avans in cont

Sent 24.02.2012 @ 12:48

lasa-mi un numar de cont ca s-ar putea sa primesc ceva bani azi sau in weekend.

Sent 24.02.2012 @ 19:59

RO55BRDExxxxxxxxxx SPINU DOREL STEFAN .

Sent 03.03.2012 @ 23:20

?

Neserios sau ..............aburitor ? (spun asa sa nu iau cine stie ce ban..... warn ....pa aci daca caracterizez personajul prezentat mai sus) :rules: :emthdown: :emthdown: :emthdown:

Edited by B-74-WRC, 4 minutes ago.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fii linistit ca daca am promis ca il cum il cumpar. dupa cum ti-am zis si pe pm am avut unele probleme. oricum multumesc de reclama.

Link către comentariu

ce (editat) am facut eu? :scratch:

Modificat de Cypor
Limbaj
Link către comentariu

''Sent 22.12.2011 @ 11:53

sincer si eu visez la un interior fire&ice dar nu mi se arata ca m-a incurcat spike, om de "cuvant" de altfel. te sun dupa ora 1 cand am pauza''

De scris e scris, dar nu era cazul de organe.

Link către comentariu

Da am vazut ulterior :) oricum este ultima prescurtare de genul pe care o face fara "premiere" cu pauza.

Link către comentariu

eu nu inteleg ce treaba am eu cu interioru de fire&ice si intre cine e discutia. dorule astept niste explicatii fiind postata de tine treaba

Link către comentariu

Este discutia de pe un PM dintre Doru si Chychy, care nu au ajus la nici o rezolvare cu o rezervare.

Modificat de Cypor
Link către comentariu

si totusi ce treaba am eu cu doru sau cu acest chychy pe care nu il cunosc?

Link către comentariu

tu vroiai sa cumperi de la mine motorul 1.9td aaz pe care m-ai facut sa il retin aproape o luna si eu vroiam sa cumpar interiorul fire &ice de la Vali BVA. despre asta era vb.

Link către comentariu

daca imi aduc eu bine aminte eu ti-am zis ca daca fac rost de bani intr-o luna til cumpar dar daca ai client dal. si chiar asta ai facut l-ai dat

nu ma baga pe mine in discutiile tale cu alti

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Problema care pentru mine este rezolvata .(gen asta e si.......calului) Spike eu nu iti datorez nimic (nici macar explicatii) .Daca te oboseai un pic sa citesti ce am postat eu ai fi inteles. Cat despre

Chychy ........... calului , sincer nu ma asteptam !Stiu ca iau ceva ban sau ... dar asa e la romani cu organe :) Oricum ar fi rog pe cine se ocupa de acest forum sa inchida acest topic ca sa nu degenerze in alte vendete sau mai stiu eu ce . Cine a avut ce sa invete din asta a invatat, cine nu NU .

Modificat de B-74-WRC
Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!