Jump to content

Curatzare suruburi BBS RM

mk1gti_paul
 Share

Postare recomandată

vreau sa cromez suruburile de la bbs-urile mele cum este cel mai bine sa le curat/pregatesc ? astept sfaturi de la cei care au mai facut asta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu stiu cum e cel mai bine sa le cureti inainte de le croma..insa eu le-am curatat de vopseaua veche punandu-le seara pana dimineata intr-un borcan cu Kromofag..a doua zi le-am luat pe fiecare in parte si le-am sters cu o carpa de solutia aia,au ramas ff frumoase dupa ce le-am scos de acolo :D le-am clatit si cu niste apa calda/fierbinte..si le-am lasat la uscat:

eu asa am procedat..poate stie altcineva alta solutie.

Link către comentariu

Coca-Cola face minuni din ce-am auzit!

Link către comentariu

un amic acuma de ceva vreme le-a dus la cromat (care defpat este staniu din cele spuse de el)... din cele spuse de el le-a curatat cu o perie de sarma rotativa si cam atat...

Link către comentariu

szuper kromofag, face treaba buna ;)

Link către comentariu

Da peria de sarma rotativa face minuni ! Faza este ca trebuie insistat mai mult pentru ca surubu-l sa se incinga un pic la propiu ,doar atunci se desprinde staniu /crom sau ce mai are pe acolo...Apoi se pot pune in cromofag pentru a distruge si ultimele farame de nichel si se pot transporta in acest lichid si la ,,meseriasu'' care se va ocupa de reconditionarea suruburilor (acoperire cu crom / staniu )

Link către comentariu

Lasate in Decanol o zi apoi puse in apa fierbinte si vine lacul si vopseua foarte usor jos dupa care duse la vopsire cu staniu prin electroliza si apoi polishate si ies foarte stralucitoare !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!