Jump to content

Suspensie completa A4 B6 8E 1.9TDI

NeXuS_3
 Share

Postare recomandată

Se pare ca a venit si momentul asta din viata masinii mele

A4-ul meu s-a suparat pe mine si mi-a spus ca daca nu-i schimb setul de brate si amortizoarele ma lasa-n drum. :)

Asadar ma vad nevoit sa le schimb pe toate in urmatoarele zile.

As dori sa primesc o recomandare in privinta bratelor de pe fata, ce marca sa comand.

In privinta amortizoarelor treaba este destul de clara. Nu prea am incredere in nimic de pe piata si se pare ca voi cumpara de la reprezentanta pe original (460 de lei bucata) fata/spate.

As vrea ceva care sa ma mai tina macar 100000 de Km tinand cont ca setul de pe masina a tinut cam 220 de mii

imi cer scuze, dintr-o eroare am postat in sectiunea gresita. Poate vreun moderator sa mute topicul la sectiunea Audio -> A4 ...?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Puteai sa mergi pe Sachs de pe piata fara probleme.

Imi povestise cineva ca si-a schimbat bratele superioare la a4 b6 si b7 si a luat reconditionate care tin mult mai mult decat cele originale. Si se pare deocamdata ca asa e. Nu mai tin minte producatorul ..

Link către comentariu

Nu recomand brate reconditionate ;teflonul pus nu poate avea acelasi coeficient de frecare pe intreaga suprafata astfel ca la miscarea volanului se va simti cand ''greu" cand "usor" astfel ca este un atentat la vioata voastra si a celor din jur.

Au aparuti producatori pe ebay cu kituri made in China + mici producatori germani ce fabrica anumite brate+alti noi producatori gen Optimal,Moog

cu preturi foarte bune.Eu folosesc pe B5 cu succes si se comporta ok (am schimbat amortizoarele in acelasi timp) .

Pentru cei mai pretentiosi Lemforder,TRW,Meyle HD.

Modificat de iulian_1976
Link către comentariu

• cogdao a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!