Jump to content

Vw jetta

crazy_boy

Postare recomandată

Salut, desi am masina de 5 ani, m-am hotarat sa deschid si eu un topic.Masina e din 2006.Motor de 1.9TDI-BXE 105cai.

Dotari:

Climatronic,scaune incalzite,cotiera fata-spate,spalatoare faruri,comenzi volan,10difuzoare

Dotari suplimentare:xenoane faza scurta+proiectoare,pleope far JOM,bara fata GTI,power box,tips-uri esapamanet,bara spate,suspensie sport TA-Technix,jante 8x17.

post-104968-0-80597900-1331497948_thumb.

post-104968-0-96948100-1331497951_thumb.

post-104968-0-49328900-1331497954_thumb.

post-104968-0-39599600-1331497957_thumb.

Link către comentariu
Master_Blaster

Man, felicitari pt masina, se vede ca e ingrijita. :emthup:

Daca tot ai suspensia sport ar merge niste jante un pic mai mari, astea par mici pe masina lasata mai ales ca sunt negre.

Ce distantiere ai sau care e et-ul?

EDIT: Aveam impresia ca ai reglabila, asa ca mi-am modificat post-ul.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Frumoasa masina ! Mai ales masca de GTi cum cade pe culoara..Mama mama :icon_redface:

Cum se comporta motorul dupa power box-ul ? cam cati km ai cu el ?

Link către comentariu

@Master_Blaster:Pt drumurile care le fac sunt de ajuns.nu vreau sa rup masina.et-ul e 35.In poze sunt jantele cu anvelopele vechi.Acum pe fata i-am pus 205/45(in loc de 225/45) si pe spate 225/45(in loc de 235/45)

@CT91MOC:power box-ul se comporta super.am deja 120.000km din care vreo 70.000km cu power box-ul.

@Sebip:bara nu e oem.Am luato de la Horguem Tuning impreuna cu pleoapele.Urmeaza o grila fata fara emblema,faruri cu lupa si capota fara decupare.

Modificat de crazy_boy
Link către comentariu

ohoo bun bun ! si pe mine ma cam bate sa-i bag si eu unul , dar parinti nu ma lasa.. da' las ca vine ea la mine >:)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!