Jump to content

Noua mea jucarie : VW PHAETON 3.0 TDI 4MOTION 2009

Sven74

Postare recomandată

Salut

In sfarsit am o noua jucarie!!!

Ca dotari cred ca are de toate in afara de incalzire stationara si distronic.

Am sa atasez cateva poze.

post-103923-0-28577000-1331316444_thumb.

post-103923-0-63386100-1331316465_thumb.

post-103923-0-95824000-1331316500_thumb.

post-103923-0-38714600-1331316510_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa masina ! Doar cand am vazut titlu

PHAETON 3.0 TDi 4MOTION

deja mi se luminase fata ! Sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

Multumesc

Cred ca cel mai mult la masina imi place sonorizarea este vorba de sistemul Dynaudio.

Link către comentariu

999x OAU ! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte sute de mii de kilometri fara probleme majore !

Un consum urban si extra ne poti spune si noua ?

OFF: ce este distronic-ul ?

Link către comentariu

Felicitari. Foarte frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos :D

Ce bine i-ar sta cu jante Helios :

phaeton2.jpg

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Masina e foarte frumoasa insa pedalele sint din alt film. Nu dau deloc bine in peisaj, piele, insertii lemn si pedale aluminiu.

Link către comentariu

Superba limuzina, saptamana asta am avut ocazia sa conduc una exact la fel ca a ta si este incredibila

Link către comentariu

999x OAU ! Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte sute de mii de kilometri fara probleme majore !

Un consum urban si extra ne poti spune si noua ?

OFF: ce este distronic-ul ?

DISTRONIC

Păstrarea unei distanţe sigure. Sistemul opţional DISTRONIC de control al proximităţii asigură, cu ajutorul senzorilor montaţi în grila radiatorului, că se păstrează strict distanţa faţă de autovehiculul din faţă sau viteza de deplasare 100% automat. Atunci când un autoturism SL se apropie de un autovehicul şi sistemul DISTRONIC este activat, sistemul decelerează şi chiar acţionează moderat frâna pentru a păstra o distanţă sigură. De îndată ce distanţa faţă de autovehiculul din faţă se măreşte sau şoseaua este liberă din nou, DISTRONIC se comportă ca un cruise control conveţional, meţinând viteza (între 30 şi 180 km/h) setată anterior. În cazul în care este necesară o frânare mai puternică, sistemul vă cere dumneavoastră să faceţi acest lucru avertizându-vă prin semnale audio şi luminoase în panoul de bord.

Link către comentariu

asta este mai mult decat o masina, este o adevarata uzina iar cei din ea sunt ca in biroul directorului.

Link către comentariu

Felicitari! E o alternativa interesanta la cele clasice.

Poate ne oferi mai multe detalii: data fabricatiei(nu doar anul), nr. de km, pret, taxa inmatriculare.

Drumuri bune iti doresc!

Link către comentariu

E superba ce mai fara cuvinte.Mie personal parca mai mult imi place navigatia la masina asta decit la Audi A8.E o parere personala.

Link către comentariu

as vrea si eu o jucarie din asta :X se gaseste cumva la supermarket ? e superba

Link către comentariu

Felicitari!!!

Intr-adevar arata superb. Dar am o intrebare de nestiutor: ce reprezinta prima pedala??

Link către comentariu

Pentru a elibera frana de mana?Sorry,sper sa nu fii spus o prostie :icon_redface:

Link către comentariu

Este ptr a "activa" frana de urgenta. Ptr eliberare banuiesc ca are alt sistem

Modificat de EssE
Link către comentariu

Da, este pt a activa frana de urgenta. Pt a o elibera se trage de o maneta sub forma unui cup-holder.

Link către comentariu

Superba masina!!! Asta e visul meu si sper sa mi-l indeplinesc cat de curand. Daca se poate, ce pret a avut?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!