Jump to content

Senzor ploaie / lumina

rimniceanum
 Share

Postare recomandată

Doar ca idee sa vedem cat de interesati sunt toti userii sa citeasca ceva:
@dan67flo ai intrebat exact ce a intrebat tossi acum 4 posturi. 
Chiar e asa greu sa se rasfoiasca prin forum? Mai mult dureaza sa compuneti decat sa cititi, in plus va rezolvati problema mult mai repede. :banghead:

image.thumb.png.8ffae4dc2b5ea993828206b1e43489ae.png

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 years later...

Buna la toata lumea.O indrumare de la cineva care se pricepe.Doresc sa montez senzor de lumina (bloc comanda lumini cu functia automat,am,masina nu a fost echipata cu asa ceva)O schema de legaturi ,unde se conecteaza ?

Multumesc anticipat.

senzor-lumina-volkswagen-touran-n-stare-perfecta-65fcffd7281000b1bc-0-0-0-0-0.jpg

Modificat de Daddybarakuda
Link către comentariu

Nu inteleg de ce scrii aceeasi problema in mai multe topic-uri. Nu stii ca nu este permis de REGULAMENT ?

Link către comentariu

On 12.04.2023 at 11:50, Daddybarakuda a scris:

Buna la toata lumea.O indrumare de la cineva care se pricepe.Doresc sa montez senzor de lumina (bloc comanda lumini cu functia automat,am,masina nu a fost echipata cu asa ceva)O schema de legaturi ,unde se conecteaza ?

Multumesc anticipat.

senzor-lumina-volkswagen-touran-n-stare-perfecta-65fcffd7281000b1bc-0-0-0-0-0.jpg

Expand  

In poza ai un senzor de radiatii solare. Este pt instalatia de climatronic. Nu este ceea ce vrei tu

Link către comentariu

• 1 year later...

Vreau să-mi montez senzor de ploaie și lumina pe o skoda octavia 2 nfl am găsit masina donatoare e un b6 de pe el iau senzor oglinda bloc de lumini cu auto și instalația mai trebuie si alt ceva inafara de astea?

Link către comentariu

parbris cu locas, oglinda interioara, plasticele din jur, instalare cabl;aj si codare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!