Jump to content

Problema ciudata directie Golf mk1

Alex_YUM
 Share

Postare recomandată

Intampin o problema ciudata de cand am luat golfuletul, dar nu am avut vreme calda ca sa pot investiga, asa ca va intreb pe voi: daca virez la dreapta, vireaza ok, poate putin mai mult decat ar fi normal; daca virez la stanga, parcurge doar vreo maxim 3/4 din cursa normala si uneori este enervant in trafic ca trebuie sa dau cu spatele ca sa ocolesc un obstacol apropiat.

Aveti idee ce o fii oare montat gresit si cum se poate minunatia asta?

Merci!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sunt 2 posibilitati:

-nu e centrata caseta de directie(ceea ce cred ca e cazul tau....)-Pentru a rezolva cel mai simplu te duci la reglat directie si iti fac ei directia , si centrezi tu apoi volanul.

-in caseta este ceva ce impiedica cursa (eu asa am avut de la fostul proprietar un spiral rupt - si nu imi explicam de ce nu merge ... m-am uitat ca vitelul la poarta noua , pana cand mi-a spus el ce avea)

Link către comentariu

volanul iti sta pe mijloc cand sunt indreptate rotile?

Link către comentariu

Caseta de directie se poate desface din cate imi aduc eu aminte. Inauntru se gaseste un pinion si o "bara" cu striatii de care trage pinionul mare.

Daca a umblat careva acolo, poate nu a dat atentie si nu a centrat caseta la loc. Daca ai rabdare, o sa urc in pod poimaine ca am pe-acolo o caseta de directie de Mk1 si o sa ma uit putin la ea ca a trecut multa vreme si nu-mi mai amintesc exact cum vine.

Mai poate exista o varianta, dar nu sunt sigur daca stiu bine ceea ce stiu. Nu stiu daca volanul si coloana de directie se pot invarti la nesfarsit in stanga sau dreapta cand sunt decuplate de la caseta. Daca are opritoare stanga-dreapta, atunci e posibil sa nu fie coloana de directie pe mijloc.

Succes!

Link către comentariu

eu zic ca are un capat de bara infiletat si unu desfiletat, si atunci clar caseta are punctul zero decalat fata de cum ar fi

trebuie reglata directia, in sensul ca sa fie lungimea desfiletata la capetele de bara la fel

Link către comentariu

E cam greu sa reusesti asa performanta. Dar nu strica sa incerca sa scoata capetele de bara si sa masoare cu sublerul filetele pe levierele de directie...

Link către comentariu

Va multumesc tuturor. Cum da putina caldura o voi desface sa vad ce are. Diferenta intre maxim stanga si maxim dreapta este maricica si m-ar mira ca infiletarea intr-o parte si desfiletarea in cealalta sa creezi o asa mare diferenta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!