Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Vali - detailingul l-am facut undeva pe Sos. Viilor...un amic de-al meu se ocupa. Iti trimit un PM cu detalii :)

Iata si poze cu ornamentele + cum arata interiorul dupa detailing (in poze nu cred ca se observa mare diferenta) :

post-49779-0-47697200-1333443203_thumb.j post-49779-0-71553400-1333443213_thumb.j post-49779-0-58408200-1333443223_thumb.j

post-49779-0-87363100-1333443233_thumb.j post-49779-0-64007100-1333443240_thumb.j

Urmeaza zilele astea sa fie gata si consola centrala :D

Link către comentariu

Arata super bine cu bandourile albastre.

Se observa ca pielea a fost tratata :D

Link către comentariu

@TEFF - rosu deja e prea folosit pe golf :) voiam sa fie unic :D

@Rave - rama de la HU e si ea la vopsit, da nu se albastreste. Surprize :D

Link către comentariu

Nu te supara pe mine,da nu imi place...adica daca erau praf,le vopseam.macar in culoarea masinii.dar asa parca nu se pupa cu nimic.

Brgds

Link către comentariu

Nici mie nu-mi plac albastre...parca tipa la mine. Insa daca tie iti plac, nu putem noi sa ne opunem. Mai pune poze sa-si mai clateasca lumea ochii :))

Link către comentariu

Iti lipseste oglina de pe dreapta ? :huh:

Cred ca o sa te plictisesti repede de culoarea asta la bandouri.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri / critici :P nu e cu suparare, nu putem discuta gusturile. Cand voi termina toate elementele de vopsit va iesi ceva frumos, sunt sigur, veti vedea. O sa ii fac o sedinta foto zilele astea si o sa urc pozele :)

@WVWZZZ - da, imi lipseste, am gasit masina troznita in parcare...ca deh, ca la noi la nimeni :) Probabil ca ma voi plictisi repede. Sunt in teste oricum, nu e ceva definitiv :D

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Rave, esti aproape de adevar :) Dragos, nu le-am cumparat, ci le-am vopsit pe cele OEM, ale masinii ;)

Link către comentariu

@ionutzzzz - keep dreaming :))

@TEFF - nu, ar fi prea stridenta toata albastra...o sa fie surpriza restu de ornamente, voi mai vopsi destule chestii :D

@B_U_T - sunt cleme foarte permisive...in momentu in care ai scos prima clema, restul ies usor :)

Link către comentariu

Small but beautiful update :D Am scos stergatorul spate, ceea ce imi doream demult sa fac (dupa parerea mea arata mai bine). Multumesc colegului ionutzzzzz pentru ca m-a ajutat sa gasesc capacelul care a acoperit gaura ramasa :beer:

post-49779-0-91854400-1334057065_thumb.j post-49779-0-62886900-1334057074_thumb.j

Si o poza cu fratele "WET" :))

post-49779-0-07044700-1334057083_thumb.j

P.S. Nu bagati in seama faptul ca masina nu e spalata :icon_redface:

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Dap, este tot GTI. Nu il cunosti pentru ca e o aparitie cat de cat noua pe strada...o sa il cunoasteti in vara foarte bine :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!