Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Aveau 3 tipuri de leduri albe.

Si garantat aveau si fix ledurile de se pun pe clusterele albe.

Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aseara am vazut cu ochisorii mei(toti patru) ledurile din bord si pe zii si pe noapte si pot sa spun ca s-ar putea sa-l rapesc pe vara-to curand. Daca lipseste de acasa mai mult de doua zile, sa stii ca il tin in beci!!

Link către comentariu

Updates : Am pus bujiile NGK pe masina - prima schimbare in bine :D Aseara, am montat o noua admisie, cea veche era foarte restrictiva si se incalzea puternic.

Admisia veche avea din filtru pana in debitmetru 70mm, iar de la debitmetru incolo era dimensiunea stock de 63 mm. De asemenea, filtrul nu era foarte performant. Cea noua are suport de debitmetru ATP si diametru de 76 mm cap-coada, mai putin la intrarea in turbina unde diametru este de 63 (am folosit un cot siliconic de reductie 76-63 mm). Filtrul este micut dar performant, este HKS - cel folosit pe GTR (suporta in jur de 330 de cai, deci este mai mult decat suficient pentru setup-ul de acum).

Poate ca nu arata foarte bine, dar e foarte utila si performanta :D - sta la temperaturi scazute fata de cea veche si masina are raspuns mai bun in ture mici si trage constant si dupa 5000 ture (acolo unde K03 are o temperatura crescuta cu admisia de fabrica)

post-49779-0-48659900-1332488867_thumb.j post-49779-0-16619000-1332488874_thumb.j

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Nu cumva e admisia lui Gabi (Mkd)?

Daca da,ai facut o afacere buna ;) . e ce trebuie admisia aia :)

Link către comentariu

Me gusta!! O mai ai pe cea veche? Sa o stapanesti sanatos!!! UTUTUTUTUTUTTTTUUUUU!!!!!! :)):)) next step, CHANGE ALL THE HOSES!!

Modificat de SosoASD
Link către comentariu

Merci, merci Soso :D Da, o am pe cea veche, in portbagaj :)) Ne ocupam curand si de furtune ;)

Link către comentariu

@Ciosmi - da, e fosta admisie a lui Gabi, dar cu alt suport de debitmetru :)

Merci Wee :D Trage mult mai bine acum cu burlanul nou + ca e mult mai eficienta dupa 5000 de ture :)

Link către comentariu

Updates - masina trece printr-o "usoara cosmetizare"...o sa incep cu un teaser si duminica o sa vedem rezultatul final :D

post-49779-0-49940600-1333022765_thumb.j

Link către comentariu

cred ca sunt bandourile interioare,nu?

aaaa apropo am crezut ca erai tu ieri pe Drumul Taberei, cunosteam numarul si nu stiam de unde dar era masina pe care ai vandut-o.

bafta.

Link către comentariu

Da roberto87, proprietarul fostului GTL sta in Drumul Taberei :) Si da, sunt bandourile interioare :D

Link către comentariu

Interesanta culoare :D Sunt curios cum o sa arate montate.

Am vazut ca celalalt GTL e iar la vanzare :))

Link către comentariu

Dap, si eu abia astept sa le pun pe masina Lucian. Da, este la vanzare, l-am vazut si eu :P

Link către comentariu

Am vazut noul GTL sapt trecuta la o spontana si azi pe cel vechi prin trafic.

Poti sa zic ca acum the go maches the show :D si se aude foarte frumos.

Link către comentariu

Pfff...nu am apucat inca sa fac pozele promise...azi am fost la un detailing interior si pot sa spun ca masina este "noua". O sa urmeze si un polish integral :D merci mult The_Ego ;)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!