Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Merci Soso. Momentan nu merg mai jos de atat...e suficient ca look, ca duritate si doi, am probleme cu batalia Cauciucuri fata vs Aripi fata :)) Sper in curand sa imi iau aripi evazate, sa scap de problemele de genul asta :D

Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bullschlacha.......nu exista suficiment de lowbanghead.gif if you ain`t rubbin`, you ain`t dubbin`!! Glumesc..... arata bine. Ne auzim diseara, ai mei sunt in oras si am scapat tarziu aseara. Sorry for tha` inconvenience! Take care si km intinsi!

Link către comentariu

Si...sa inceapa modificarile :D E un inceput mic, dar care schimba masina total la interior :

post-49779-0-09374200-1332142826_thumb.j post-49779-0-74914900-1332142830_thumb.j

Si doua poze cu celalat membru VW al familiei :P

post-49779-0-94905500-1332142925_thumb.j post-49779-0-88581300-1332142882_thumb.j

Link către comentariu

E scumpa modificarea cu leduri albe?

Frumos CC-ul , mai ales ca are pachet R-Line :D

Link către comentariu

Mersi Lucian. Nu e scumpa deloc, varul meu face din astea si le face foarte bine..mai ales ca a gasit solutia ca ledurile aftermarket sa nu fie mai puternice decat cele OEM. Vorbim pe PM detaliile :)

Link către comentariu

Bravo Caline, frumoasa masina!

Sa te poate sanatos si sa te bucuri de ea din plin!

Link către comentariu

modificari de bun gust si mare efect......(da-mi si mie un pm cu detaliile :P)

Link către comentariu

nu imi place la bord faptul ca se vad acele pictograme chiar si cand sunt stinse.

combinatia de culori e super dar acele pictograme nu se pot izola cumva?

Link către comentariu

Cred ca se poate sa nu mai fie asa vizibile micsorand intensitatea luminii.

Link către comentariu

Din pacate, nici mie nu imi place asa de mult ca se vad pictogramele...nu prea se poate sa nu se vada cu leduri AM :( o sa incerc sa gasesc o solutie, poate reusesc cumva...

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata bine mult mai bine cu alb decat cu albastru. Totusi mie mi se pare ca sunt f puternice luminile alea din bord, nu sunt obositoare noaptea? Eu nu pot sa sufar beculetele noaptea in masina, le tin la minim.

Link către comentariu

daca luminozitatea este similara cu cele originale,daca nu scapa lumina pe lana,astfel incat sa lumineze si altceva...ar trebui sa se vada bine cu orice led.

cei de la zexstar lucreaza f bine,daca vrei ia legatura cu ei.

Link către comentariu

Ideea e ca, cu leduri AM nu ajungi la intensitate OEM decat cu niste siretlicuri...si exact siretlicurile astea s-ar putea sa fie motivul pentru care se vad si pictogramele ;)

Link către comentariu

da,trebuie niste rezistente montate pt a limita curentul ce ajunge la led

Link către comentariu

Cauta pe tme.ro leduri. Luasem eu pt noul bord de intensitatea celor oem. Fara siretlicuri. O sa iti dau mai multe detalii mai pe seara

Link către comentariu

Super, sa imi dai un PM ca suna bine :D Master_Blaster, nu sunt asa deranjante fiind aproape de cele OEM :) Comparate cu Passat-ul CC al mamei, sunt foarte putin mai tari, dar nu simtitor. :)

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Superb GTI-ul :emthup:

O.T. - Batman exista, stiam eu...iata-i masina de iarna :))

post-49779-0-90466300-1331851027_thumb.j

E masina tatalui Monicai Anghel, care locuieste pe Str. Sf. Ecaterina :D

Link către comentariu

Merci Mihai. Habar nu aveam a cui este masina, dar o parcheaza in fata cladirii la mine la birou zilnic :))

Link către comentariu

la zexstar mi-am schimbat si eu ledurile la logan si am fost foarte multumit de calitatea lucrarii, din galbenul ala obosit in albastru si rosu ca la vw, ideea e ca si eu sunt tentat sa schimb la passat in alb si rosu cum a facut calin, dar sa vedem ce se mai petrece intre timp

Link către comentariu

Dap confirm! Dani de la Zextar este profi si eu tot Loganul l-am dus la ei , dar aveau masini destul de scumpe la modificat acolo

Link către comentariu

ledurile OEM sunt Osram si se pot gasi la Compec, tme...etc

Cei de la Skoda tuning foloseau asa ceva

Link către comentariu

Am gasit si eu la TME ledurile in cauza :) Totusi te contrazic, la Skoda Tuning am facut eu cluster-ul la fostul GTL si numai OEM nu erau :P

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!