Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Serban87, exista deja Vag cu BMV la numar. Fratele nostru ScumFreak!!! Ochii de pisica au venit meanwhile. Now, .:R32 Like a BOSS!!

Modificat de SosoASD
Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ati facut vre-un sacrificiu satanic ?Ce ochi de pisica ?

Acum ca au venit catadioptrii mai trebuie capacelul din fusta spate...

Link către comentariu

Dap. Au venit ochii de pisica de pe spate...un detaliu care da o mare schimbare de look. :D Multumesc colegului Ionutzzzz pentru ajutor :D De asemenea, involuntar, au venit si bobine noi...dupa ce am tras o mare sperietura aseara cand am vazut ca masina nu mai tine relanti-ul si suna a 3 pistoane :icon_redface: , am rezolvat repede prin schimbarea bobinelor :rolleyes:

O sa vina in curand si capacelul spate :D

Link către comentariu

Calin

am si eu nevoie de o pereche de catadioptrii. ai un cod? de unde le-ai luat si cati banuti?

merci

Link către comentariu

Am cutiile in portbagaj Radu, cum am o pauza cobor si iti dau codurile :P Au costat 93 de lei bucata parca, la PBV :)

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Calin mi se pare cam mic cuplul pentru un Stage 2. 280Nm ai de fabrica. La Revo cu Stage 2 ajungi la 390-400Nm.

Link către comentariu

Teff, m-am uitat acum din nou la ei pe site. Greseala si neatentia mea. Pe site la APR cuplul este in unitatile lor de masura - FT/Lbs. Cuplul pentru stage 2 este de 323 FT/Lbs, care facand conversia rezulta undeva la 427 Nm, pe limba noastra :D

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Eh, mai am doar 300 de cai si 200Nm pana te ajung :)) :beer:

Link către comentariu

:D pt FWD, K04 e de ajuns :D poate ne vedem in seara asta sa ma dai si pe mine o tura

Link către comentariu

f frumos golful...felicitari si bafta pe mai departe!..:)..mergea un...wob la numar...;)

Link către comentariu

Merci mult de tot! Da...m-am hotarat sa pastrez totusi GTL, imi place mult numarul :)

Link către comentariu

pe la ce ora la CP ? ma duc la sala la Wordclass si sunt prin zona...

Link către comentariu

pe mine nu ma dai sa vad cum e cu o particica din gti-ul meu? trebuie sa fie fiara cu parfum de k04! :P

Link către comentariu

bai caline..bucurate acum de ea ca pe urma iese jon pe strada si o sa plangem...de dureri de cap..ca deh..burlan de 20 de cm:))))))...hai la mai mare cu ea..sa creasca mult mult..poate undeva la 350+!

Link către comentariu

Merci mult de tot Cristi :D Sa vezi ce dureri de cap avem cu Jon pe langa noi :))

Link către comentariu

iesiti diseara la cp ca as vrea sa ies si eu din casa :D si sa vad cum se aud burlanele tale fata de ale mele :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!