Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai sa-ti traiasca!

Personal nu m-as grabi sa o urc si mai sus. Bucura-te de aia 280 de cai mai intai,obisnuieste-te, si dupa aia gandeste-te la "mai mult".

Link către comentariu

La cat ii de dotata, o idee de tuning pentru a castiga catva cai: iluminare portiere! :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Poze am vazut, acum poate un clip cu evacuarea sa ne delectam si auzul :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Deci masina se aude demential. Pe viitor un bun upgrade si de care cu siguranta te vei bucura: frane de Cupra/R/S3 :D

Link către comentariu

Bravo Caline! Ai facut marele pas la care ravnesc si multi altii!:D...sa o conduci cu mare grija, placerea e asigurata! Cand ai timp poate ma dai si pe mine la o tura!

Bafta

Modificat de iceman86
Link către comentariu

Sa ii comanzi si catadioptrii si capacelul de la carligul de remorcare de la fusta spate. In rest masina este completa 100%, sa o conduci cu placere! :)

Link către comentariu

Ai incercat atat de tare sa iti iei frane de GTI pe TDI-ul acela ca ai ajuns sa le iei cu tot cu masina!Oricum bun compromis

Link către comentariu

is curios si eu de sunet! si la mine e aceeasi problema... suna masinile in urma :D cel mai prost moment este ca stie nevastamea cand ajung acasa :))

Link către comentariu

Multumesc mult de tot tuturor :D Pentru ture veniti la CP cand se mai incalzeste, e o placere sa conduc intr-una bestia (nu si cand vezi cifrele magice 18 pe MaxiDot :)) ). Catadioptrii deja i-am comandat, capacelul nu am apucat inca. Sunetul este bestial, o sa incerc sa fac un clip sa il postez astazi :D

Link către comentariu

Aceeasi problema am avut-o si eu... 1.9 TDi ---> 2.0 TFSi :D intre consum si satisfactie este o relatie direct proportionala :D

Link către comentariu

E cam mare trecerea. 18 oricum este doar atunci cand masina vede kickdown dupa kickdown :D Azi am venit din Bucurestii Noi pana la servici, pe langa CP cu 12.9. Se poate...si asta gratie unui soft bun si a cutiei care la 55 km/h schimba a 6-a :icon_idea:

Link către comentariu

Daca la 55km/h esti in treapta 6 inseamna ca nu ai soft la DSG

Daca la 55km/h esti in treapta 6 inseamna ca nu ai soft la DSG, sau depinde ce a fost modificat la DSG. Ai idee in ce consta DSG Upgrade pe care il ai?

Link către comentariu

Sincer nu am idee ce upgrade are DSG-ul, dar se simte ca are upgrade. Am mers cu TFSI + DSG stock si e destul de mare diferenta...o sa ma interesez ce presupune upgrade-ul APR la DSG...

Link către comentariu

Incepe sa semene cu fosta! Bag de seama ca ai iubit-o. :))

Ca tot veni vorba de fosta, ce s-a intamplat cu ea? A mers la schimb?

Link către comentariu

why not gti? si nr vechi era misto 300 cai rivalizai cu 300 bhp :))

Link către comentariu

GTL am avut, GTL o sa am...simt ca ma defineste numarul asta :P GTI mi s-ar parea aiurea, e ca si cum ai avea BMW pe...BMW :)) si da, am iubit foarte mult fosta masina, pe care am dat-o la schimb ;)

Link către comentariu

Se vede ca ai iubit-o,inca nu ai schimbat masina la profil :D

Banuiesc ca va mai ramane acolo o perioada,nu?

Link către comentariu

GTL am avut, GTL o sa am...simt ca ma defineste numarul asta :P GTI mi s-ar parea aiurea, e ca si cum ai avea BMW pe...BMW :)) si da, am iubit foarte mult fosta masina, pe care am dat-o la schimb ;)

Intalnesc mereu in trafic un Bemveu cu nr xx xx VAG asa ca ar merge un VAG cu BMW la numar :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!