Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Etrierii sunt de Porsche 996 Turbo, discurile sunt de GL 500 AMG (350 mm), furtune HEL custom kit pentru adaptare la Golf 5, port-etrier custom, placute OEM Porsche...dar sper sa vina niste Carbotech XP8 curand :P

Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce nebun esti caline :))) esti virusat complet :))))

Link către comentariu
  • 2 months later...

Ar fi exceptionale amandoua :D Dar momentan nu sunt bani, m-am tot uitat la topicul tau :) O sa te contactez cand o sa imi permit urmatoarea investitie :P

In alta ordine de idei, s-au schimbat multe si nu am mai postat. S-au schimbat jantele di nou, masina a primit un look mai rau, un interior de ED30 (nu suportam partea de piele de pe mijloc, imi doream textil si...cusaturi rosii :D ), un volan de Golf 6 GTI ED35...

Pe partea de putere, a primit APR HPFP, injectoare de S3 si un upgrade APR pentru aceste modificari..si e schimbata masina total :D

O sa pun si poze cat de curand!

Link către comentariu

Da, si dupa pompa si software-ul actual, schimba mai brutal si mai repede. Am citit pe net, intamplator, ca DSG se adapteaza in functie de boost si de cantitatea de benzina. Totodata, softul a inclus un update mai bun la cutie, deci sunt numeroase motive sa mearga asa :D

Link către comentariu
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Ma uit de la geam si nu-mi vine sa cred cat de bine poate sa arate pe jantele astea...

Wow!

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Multumeeeeesc. Rave, unde lucrezi? Ego, visul meu de mult timp incoace...the RS3 Rotors :D :D Nu am postat de ceva timp...si masina a suferit ceva modificari de atunci. Jante, Volan de Golf 6 R - se monteaza zilele astea...grila fata badgeless, RNS 510, plus ceva modificari pe la motor...pompa de inalte si soft Unitronic. Totul merge bine, masina a devenit foarte LOW si vreau fata chiar mai jos...si cu Rotors, arata incredibil. Mai urmeaza si niste tips-uri mai mari si un tratament exterior complet :)

Enjoy :

post-49779-0-83364600-1363699606_thumb.j post-49779-0-68707400-1363699596_thumb.j post-49779-0-89244900-1363699590_thumb.j

Link către comentariu

Absolut genial vin jantele pe ea!

Sunt in cladirea 20, etajul 7!

LE: Daca te duci mai jos nu o sa mai intrii pe strada aia :))

Modificat de Rave
Link către comentariu

Superb arata cu Rotors, chiar vorbeam azi cu The_Ego despre ele. De unde si cat, daca se poate pe pm?

Link către comentariu

Nu cogdao, au fost OEM. Multumesc mult pentru aprecieri. @Rave - tot incerc sa fac rost de loc in fata bancii ca sa pot sa o trantesc cum trebuie :))

Rotors-urile au fost aduse de un amic care aduce jante, este din Suceava. Cat despre pret, 2 sunt un pic atinse si am dat ATS-urile pe care le aveam plus 270 de Euro.

P.S. Si rotors tot de ATS sunt facute, cel putin cele pe care le am eu :)

Link către comentariu

Si in fata bancii sunt limitatoarele alea de cacao asa ca...

Super pret la Rotors...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!