Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

slc era sa se stinga de tot in dambovita....seat leon fr vs baltile de pe chei 0-150....150 era viteza la care am inceput sa plutesc pe apa...indreptandu-ma vertiginos spre un logan:D...dar s-a rezolvat...

Link către comentariu

Am auzit ca ati avut senzatii tari :)) nebunule! :))

Link către comentariu

Pe unde ma duc dau de tine :icon_geek:

Ieri te-am vazut pe la PBN, nu am apucat sa te salut ca eram cu un client intr-un A1.

Link către comentariu

Te-am vazut dar nu am vrut sa intru peste tine acolo, te-am lasat sa iti faci vanzarea :))

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pare cam dubios anuntul, unele poze sunt cu trimurile vopsite, altele nu sunt, jantele ba sunt vopsite ba nu....Daca ai vrut sa arati si diferite stagii ale masinii atunci se explica.

Link către comentariu

Este doar o tentativa :)) Ce ochi de soim aveti :)) am vrut intr-adevar sa prezint cateva stagii ale masinii. Nu vreau neaparat sa o dau, dar daca o dau am gandurile mele, care vor ramane ale mele pana se concretizeaza :)

Link către comentariu
Florin@Caractere

Nu cred ca o mai vinde :)

New upgrade :icon_thumleft:

post-35360-0-11594600-1343150605_thumb.j

post-35360-0-99232700-1343150610_thumb.j

post-35360-0-71633700-1343150619_thumb.j

post-35360-0-99867300-1343150628_thumb.j

post-35360-0-46787400-1343150638_thumb.j

Link către comentariu

Au intrat franele :icon_thumleft: , desi parca au scos mai in exterior rotile.

Link către comentariu

Sunt curios daca macar astea o sa te multumeasca sau il urmezi pe Teff :D

Link către comentariu

Au intrat cu inca niste distantieri :)) masina are un look foarte mean acuma, dar nu e foarte practic. O sa vad cum gasesc o solutie :) Sunt foarte, foarte tari franele. Fata de cele OEM, chiar si de S3, sunt foarte modulare si totodata extraordinar de eficiente.

Multumesc mult Florin pentru ajutor si poze :D

Link către comentariu

Alti bani, alta distractie! Franele sunt misto, intr-adevar, nu vei avea nevoie niciodata de mai mult. Acum insa, daca vrei sa mai cobori masina, iti trebuie aripi evazate pe fata, iar daca vei vrea pe circuit, alte jante ca sa poti da jos distantierii.

Asta este, riscurile meseriei! :D

Link către comentariu

Stiu, asta e si planul :D Sunt usor scumpe aripile evazate, sa vedem cum evolueaza lucrurile :)) Cat despre circuit, abia astept! :D

Link către comentariu

super multumit! tre sa-mi pun frane si sa-i fac o inspectie la problemele pe care le aveam (bataia + check coolant) :D

Link către comentariu

Jantele sunt alea de la Valcea? Le pandeam si eu de ceva timp.

Nici nu stiu ce sa fac prima data, sa te injur de ciuda sau sa ma bucur pentru tine :blah_: .

Felicitari.

Modificat de tur
Link către comentariu

Andu, le vinde din cate am observat :)) asa ca poate poate

Calin, felicitari pentru franele alea "mici". E pacat sa vinzi masina, arata prea bine :D .

Link către comentariu

Ba da Andu, sunt de la Valcea...dar le dau :P Eu am in momentul de fata ET20 din cauza franelor :)) Multumesc Lucian!

Link către comentariu

Pai le-o vinde el dar eu inca nu le-am vandut pe ale mele ca sa am cu ce le cumpara.

Calin Iti dau pe PM un Link cu ceva frumos pe 18 si mai rarut. Nu e chiar racing dar e tare.

Link către comentariu

De ce model de porsche sunt etrierele?

Dupa indelungi parlamenteri cu mai experimentatii circuitelor (rex) poti merge si pe circuit cu distanteri hub centric.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!