Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

:coolpics: si f buna modificarea cu stopurile led.

Myke, sper ca nu zici de stopuri dectane pt g5 care sa arate 6 R-like, pt ca sunt chiar urate.

Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

cam asa arata... bine ca sunt si alte modele

rv16klb_ani.gif

P.S gusturile nu se discuta :)

Link către comentariu

Superbe noile stopuri man si f. misto si pozele de duminica cu masinuta! Cat vrei pe stopurile vechi? :D

Link către comentariu

Pe primul plan e calitatea dintre cele doua. De cum s-ar integra acestea fata de cele de acum iar cred ca este o diferenta mare...

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri si sfaturi. Stopurile OEM sunt mult mai frumoase din punctul meu de vedere si intr-adevar sunt mai calitative. Asa ca voi ramane cu acestea :P

@Mihnea - vbim pe privat :)

Link către comentariu

Se intampla stopuri, ti-am zis din seara cand le-ai pus ca me gusta mucho!!! iti mai zic odata, Me gusta mucho!!!! Astept buza aia ca pe ziua de pensie!!!!!!MOOOVE IT!!!! Spor sa fie, Calinu!!

Link către comentariu

Iti foarte multumesc Soso! :) vine si buza :D

Link către comentariu

sa inteleg ca intr-o mica masura ASD-ul e frate cu GTL-ul?

Link către comentariu

Uhm...nu chiar :)) La mine o sa vina buza de ED30 si buza mea actuala se va duce la ASD-mobil :P

Link către comentariu
lucian_90tud

Nice. O sa dea bine cu buza de ED30. Mai ales ca la tine se continua si cu fusta de R32 :D

La mine la dupa praguri se opreste brusc :)) . Imi trebuie si mie una de spate.

Link către comentariu

ASD e frate cu ELODIA aka WET. Tot boticul a fost pe WET. Mersi fain Calinu, o astept ca pe ziua de salariu:)

Link către comentariu

Cu placere So :D Am umblat cu Vag-ul aseara la setarea directiei (pana in 2007 se poate). Am setat-o pe setarea cea mai responsive si masina este cu totul altceva (inainte era setata pe cea mai putin responsive). Multumesc colegului Fuscobal pentru ajutorul oferit :)

Link către comentariu

cred ca acelasi lucru e valabil si la passat nu? la b6 ?!

Link către comentariu

Din cate stiu nu, eu am incercat la B6-le meu care era iunie 2005...si nimic :)

Link către comentariu

Alta viata, ti-am spus de aseara:) full of win! Foarte bravo!!

Link către comentariu

Mai vedem ce punem :)) multumesc pentru aprecieri!

Link către comentariu

Arata foarte bine :D

sa-l stapanesti sanatos calin.

Link către comentariu

da! full banana a inghitit azi GTL-ul!

deci este o masina de oras extraordinara mai ales ca acum are RCD :) >:D<

Link către comentariu

Cum ai setat directia ,pe ce canal ai intrat cu vag-ul,ce codificare sau adaptare ai facut? Misto masina! Spor la modificari!

Link către comentariu

Va multumesc tuturor, o sa ii transmit laudele GTL-ului :D

Pentru directie : 44-Steering assist, 10-Adaptation, canalul 001. Eu am setat valoarea 0, most responsive. E usor dura pentru daily drive, dar r un compromis bun :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!