Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata bine piano black, cred ca ar da bine si cu trimurile tot asa. Dar se potriveste bine si cu albastru. :emthup:

Link către comentariu

@Andi - AllCars Service, in Frumusani

@Teff - da, am pus harta de 104 :D

@Serban - Multumesc! Inchideam prea mult interiorul cu atata negru :P

Link către comentariu

nu exista cod de culoare...negru lucios...simplu...cod cautam si eu dar codul este "negru lucios" :)) pentru ca este o noanta simpla si fara perla

Link către comentariu

oh,oh,oh wait a minute! sunt singuru care a observat ca domnu' are lipsa ceva la gurile de ventilatie? cum le reglezi? bagi pixu in ele si le muti? :))

Link către comentariu

Nici eu nu le mai am:)) si le mut cu degetul mic :( faza naspa ca nu se gaseste doar tija aia... trebuie comandat toata grila :(

Link către comentariu

nu exista cod de culoare...negru lucios...simplu...cod cautam si eu dar codul este "negru lucios" :)) pentru ca este o noanta simpla si fara perla

Negrul de pe consola mea are un pic de perla si are cod...trust me, stiu ce vopsea s-a folosit ;)

oh,oh,oh wait a minute! sunt singuru care a observat ca domnu' are lipsa ceva la gurile de ventilatie? cum le reglezi? bagi pixu in ele si le muti? :))

Nici eu nu le mai am:)) si le mut cu degetul mic faza naspa ca nu se gaseste doar tija aia... trebuie comandat toata grila :(

Intr-adevar nu mai am reglajele...e boala grea la Golf. O sa gasesc o solutie, poate reusesc sa nu comand grile noi :)

Link către comentariu

Din pacate, singura solutie e sa comanzi grile noi. Cele vechi nu pot fi refacute / reconditionate, ti-o spune un om care a mers prin 5 reprezentante cu problema asta.

Victimele la mine au fost gura stanga / dreapta fata, de la usi, pe care le-am inlocuit.

Si acum, si gurile din spate am vazut ca au ramas fara "dintisori". Solutia mi-a fost prezentata simplu - tot ansamblul costa in jurul a 250 ron.

O suma pe care nu o voi achita, doar ca sa aiba pasagerii din spate la ce sa se joace. Le-am reglat cu pixul cumva si asa le las. Pana la urma, daca deranjeaza, se pot inchide.

Link către comentariu

mie imi place cum arata asa... eu unu chiar nu le misc pe alea niciodata... le-am pus intr-o pozitie sa nu ma deranjeze si le-am lasat asa. Si vorba aia... forta maxima o ai cu clima off :D :D

Link către comentariu

Asa este, arata bine cu ele asa...dar uneori le duc lipsa :)) poate gasesc ceva in dezmembrari :)

Link către comentariu

Calin eu zic ca nu are rost sa dai bani pe altele :) oricum o sa se rupa mai devreme sau mai tarziu :)... vezi ca la dezmembrari au cateodata preturi mai mari ca la reprezentata :)) daca chiar esti interesat si nu gasesti la un pret bun anuta`ma si iti comand ceva ieftin din afara.. ale mele asa vor ramane ca nu prea folosesc aerul decat la drum lung :P

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata bine modificarile de la interior chiar si accentele albastre, mai ales ca ai si jante albastre. :icon_thumleft: Ai putea inlocui gurile de ventilatie cu niste ceasuri de boost si poate temp ulei, asta daca nu le consideri necesare (la mine cam sunt decorative pt ca nu le tin deschise).

Acum va trebui sa faci ceva si cu mfd-ul portocaliu care nu mai are ce cauta in bord.

Link către comentariu

O sa dispara si MFD-ul si o sa vina si niste ceasuri bine puse, multumesc!

Pana atunci, butoane de Golf 6 peste tot (multumesc colegului Mike) :D

post-49779-13354545448923_thumb.jpg

post-49779-13354545579318_thumb.jpg

post-49779-13354545891329_thumb.jpg

Si...low :))

post-49779-1335454616637_thumb.jpg

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Butonul cu probleme nu l-ai pus :)) ala de la combustibil, si ala de block/unblock :D Sa le stapanesti sanatos... si astept sa iti colantezi manerele de la usi.

Modificat de MykeMouse
Link către comentariu

da,e cam jupuit manerul... si putina ordine in buzunarul usii :))

imi place albastrul din masina. oare se vedea urat daca faceai aceeasi culoare rama centrala?

Link către comentariu

Am vazut ca vinde ceva pe okazii buton cu crom pentru rezervor. Ai pus si tu de ala?

Link către comentariu

Am vazut ca vinde ceva pe okazii buton cu crom pentru rezervor. Ai pus si tu de ala?

lucian da i-am montat si butonul de combustibil :) si butonul de block/unblock la usi, ca avea probleme cu el

Link către comentariu

Da, se potriveste cu totul :) mi s-ar parea kitsch sa fac si consola centrala albastra...era prea mult...sunt multumit de tot ce am pus pe masina lately si mai urmeaza! :D

Link către comentariu

cum adica se "pupa"? butonul este OEM pentru vw golf 5, passat cc, vw golf 6, intr-un cuvant este acelasi buton, decat ca este chrome, se monteaza pentru a da bine cu restul butoanelor chrome, sau in alte cazuri.. zgariat, rupt, stricat.. etc

Stima.

Link către comentariu

O poza din spate, de ansamblu cu tot bordul pe cand? Asa cum stii tu...sa lasi scaunele maxim pe spate si sa ridici haionul (avantaj hatchback :)) )

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!