Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Bravo tie! Imi plac mult jantele..la noi inca nu a prins moda cu jantele in culori ciudate/turbate dar incet incet sper sa prinda pentru ca dau tare bine.. jante negre si argintii vezi pe toate drumurile,felicitari inca odata!

Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

ii lipsea o pata de culoare ce-i drept

Incerc sa ma gandesc cam cum ar fi aratat cu jantele vopsite roz. Cred ca demential.

Desi.. mai potrivita ar fi fost combinatia jante roz + masina gri..

Anyway, la ochiul meu place si asa. Negru+albastru. Mai ales ca si interiorul e asortat. :)

Modificat de Araym
Link către comentariu

DA DA DA. So much win! bravo caline arata genial.

*haters gonna hate and potatos gonna potate :blah_:

Link către comentariu

Va multumesc tuturor, ma simt coplesit :icon_redface: Si mie imi place mult combinatia care a iesit si voi continua masina pe tematica asta...cu elemente discrete, dar voi continua :)

:sick: Sa-l ducem repede la spital pe Calin! We, ce-ai avut cu jantele alea? :)) Eu unul nu le inteleg culoarea. Dar ma rog, nu-i masina mea

Eh, nebuniile mele...cu masina lasata asa cum trebuie, vor sta altfel lucrurile :D O sa vedeti.

Si o poza cu toata masina, cum s-a cerut : (urmeaza si oglinzile in aceeasi culoare, etrierii vor deveni negri)

post-49779-0-07923200-1334766930_thumb.j

L.E. : "Potatoes gonna potate =))))))" tare asta. Merci mult Andule...ca look mai am pana sa te ajung : )

Modificat de Calin.
Link către comentariu

Masina arata interesant, e ceva nou! Cred ca o folie mai discreta pe geamuri ar da mult mai bine, poate un 50% all round.

Link către comentariu

Da, este o idee, m-am gandit si la asta. Ce e dragut e ca si geamurile au tenta albastra de fabrica :D

Link către comentariu

Calin pana acuma nu am avut ocazia sa te felicit pentru noua achizitie...

iti urez multi km fara incidente neplacute si sa te bucuri de ea de fiecare data cand ai ocazia :))

eu pana acuma o saptamana am crezut ca este vechiul GTL :)) dupa ce am stat de vorba cu tine mi-am dat seama ca e alta masina

iti urez mult succes in planurile tale si sper sa ne mai vedem la un pahar de vorba

Stima.

Link către comentariu

Multumesc mult Mihai, urarile voastre si incurajarile inseamna mult pt mine si masina :D Eu sper ca pana la sfarsitul lui iulie masina sa se dezvolte asa cum planuiesc si sa fie ceva cu totul deosebit :) Ne vedem cu cea mai mare placere, stai sa se mai linisteasca vremea asta :) Bafta!

P.S. O sa vreau butoane de la tine la un moment dat :P

Modificat de Calin.
Link către comentariu

cu masina lasata asa cum trebuie, vor sta altfel lucrurile :D O sa vedeti.

Si o poza cu toata masina, cum s-a cerut : (urmeaza si oglinzile in aceeasi culoare, etrierii vor deveni negri)

post-49779-0-07923200-1334766930_thumb.j

More low? Nu e deja pe coils sau ii pregatesti air? :D

Arata f bine asa, singurul minus ar fi ca detroit-urile par putin mai mici sau eram eu obisnuit sa vad in mare parte numai denver 17" vopsite.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da, more low...pe fata mai am la dispozitie cam 1,4 cm sa o las ( o sa trebuiasca sa manaresc contraaripa ca sa si pot vira :)) ) si pentru spate mai am un set de arcuri pe balcon, care o sa o lase mai jos cu...mult, o sa vezi :)) Abia astept...o sa fiu taras rau, mai ales ca o sa am si buza fata de ED30 :P

Modificat de Calin.
Link către comentariu
the_punkreas2003

Masina de strumf :)) Oricum, franele alea pe fata sunt cam mici :D

Aaa, da, cauta-mi etrierii aia stock (de la Kirkus) ca am nevoie de ei !!!

Poate reusesc sa ajung si eu la CP sau Junior, am tot zis ca vin sa vad si GTL-ul si TFF-ul dar mi-ar trebui zile de vreo 40 de ore :(

Link către comentariu

Da, franele sunt mici rau...si simt nevoia de unele nu neaparat mult mai mari, dar mai eficiente :) Ne vedem diseara la Junior poate :P

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si pentru ideea cu jantele albastre...Eu le-as fi facut o nuanta mai inchisa de albastru dat fiind faptul ca si toata masina este neagra,oricum degeaba zic ceva din poze ca nu prea are rost,in realitate difera cu mult fata de poze pun pariu...pacat ca e distanta mare intre orase care vine ca un impediment intre a vedea masina ta live....:P

Link către comentariu

Din lateral nu (mai) pare chiar asa rau...pune o poza dupa ce speli masina sa vedem exact cum se vede.

Oricum, raman la parerea mea: Bleah!

Link către comentariu

Daca ii faci oglinzile albastre, eu zis sa ii vopsesti si eleronul de pe luneta tot albastru sa fie mai asortata si o sa dea mult mai bine. E mai greu pana te obisnuiesti cu schimbarea asta inedita , caci dupa aceea nu te mai dezlipesti de ea!

Link către comentariu

hahaahahahah! cum e asta mica :)) sa moara bibi! Up GT auzi... hai ca arata bine! fa-ti masina alba Calin! :D

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri si sfaturi :D Nu vreau sa fac eleronul, mi se pare aiurea...vreau sa fac oglinzile si am primit o sugestie aseara sa fac shark-fin-ul albastru :P O sa fac niste editari in Photoshop si o sa vad ce imi place cel mai mult :)

Cred ca o sa trec diseara pe la Junior, sper sa apuc sa si spal bestia :P

Link către comentariu

Ar da bine si un odorizant wunderbaum albastru agatat de oglinda.

:))

Link către comentariu

da' albastru sa fie...sa mearga si jantele alea cu ceva :))

Link către comentariu
And another one

Chiar despre masina asta vorbeam cu un prieten acuma :)) E superba, da parca grila fata mi se pare prea mult...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!