Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

• Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Obisnuit, neobisnuit, ce am avut cu ele, ce nu am avut...cu frane de Porsche(ca asa se scrie corect), fara frane de Porsche ( tot corect :)) )...mie imi plac. Si stiu ca la noi in tara nu e dezvoltata cultura asta cu masina cat mai joasa(evident drumurile sunt de vina) si cu diverse culori stridente sau care poate nu au legatura una cu alta. Sunt totusi cateva masini in tara la care v-ati minuna si mai rau de atat...e ceva ce mie imi place si a fost strict alegerea mea. It's just different :)

Link către comentariu

E tare efectul :)

Insa in prima faza as fi incercat un rim stripe pe buzita argintie de la janta.

Link către comentariu

Mersi Ciosmi. Da, era si asta o idee initial, dar era prea putin. Si eu unul nu suport jantele negre pe masina neagra...Jantele schimba masina...negru pe negru inseamna ca nu exista contrast :)

Link către comentariu

Baga niste capace de erieri Brembo si e piesa... Dar deh...gusturile nu se discuta :)

Am vazut si cazuri mai rele pe GTI....

Link către comentariu

Etrierii rosii recunosc ca sunt in plus acum :)) Dar vor deveni negri :)

Link către comentariu

Mersi Ciosmi. Da, era si asta o idee initial, dar era prea putin. Si eu unul nu suport jantele negre pe masina neagra...Jantele schimba masina...negru pe negru inseamna ca nu exista contrast :)

:icon_thumleft:

Link către comentariu

Mi se pare ca vin ciudat rau langa negrul masinii. Constrastul arata aiurea. Dar, daca tie iti plac e ok :)

Link către comentariu

Arata bine nu? Murdered out Golf 5. Ca tot ziceai mai devreme de negru cu negru.

post-63465-0-51606500-1334755650_thumb.j

Link către comentariu

ti-ai facut jantele albastre ca sa dai un BCR in fata in loc de Raiffeisen Bank? :))

:)):)) Nu ma gandisem la asta :D

@Serban87 - e dragut Golful, dar mie unul nu imi place...prea mult negru, trebuie sa aibe o pata de culoare undeva... :) (parerea mea)

Link către comentariu

Eu vreau sa stiu mai multe detalii despre vopsit! Unde, cat? Au iesit bine? Ma bate gandu' sa bag si eu Oz-urile, dar am cateva dubii privind calitatea....si mai ales a rezistentei vopselei..

Link către comentariu

la mine a sarit vopseaua in unele locuri si m-am hotarat sa nu mai vopsesc nimic inafara de tabla :D

Link către comentariu

da, asa e... pana la urma iesim diseara la CP sau ne uitam la Barcelona? :D dai si tu un telefon daca e...

Link către comentariu

GOO Shrek!!! Ti-am zis de prima data cand le-am vazut pe masina ca ME GUSTA!!! Acum esti si tu JDM:))))) Ce numai eu:))) Spor in continuare, ne auzim diseara cand scap de la facultate. Hai sa fie totusi Junior. La CP e cam frig.

Link către comentariu
the_punkreas2003

:sick: Sa-l ducem repede la spital pe Calin! We, ce-ai avut cu jantele alea? :)) Eu unul nu le inteleg culoarea. Dar ma rog, nu-i masina mea :)

Link către comentariu

N-am apucat pana acum sa te felicit pt achizitie.. masina statea mult timp pe aici pe la Calinescu :D

Albastrul nu mi se pare rau in combinatie cu negru

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme :icon_thumleft:

Link către comentariu

Sa vedem poze cu toata masina, asa e greu de zis.

Acum clar iese in evidenta, ii lipsea o pata de culoare ce-i drept, nici prea strident ca un verde sau portocaliu, nici prea monoton ca un gri.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!