Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Da, da :)) The dangerous red beast is on the streets :D

Modificat de Calin.
Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bravo ma, de mine si de AdyPeh sa nu zici nimic, noi nu te-am ajutat....lasa asa.......

Link către comentariu

Pai ma, voi m-ati ajutat la montaj, va dau un suc nu va scriu pe forum :)) Ionut a gasit capacelu' pe net, ca altfel puneam o lama Orbit mestecata acolo :))

Link către comentariu
Florin@Caractere

Calin, sa stii ca exista un capacel de sticla special pentru a acoperi gaura de la stergator, si daca nu ma insel este OEM :icon_cheesygrin:

Iti aduci aminte ca l-ai vazut la Vlad, pe GTI-ul alb :icon_thumleft:

Link către comentariu

capacelul a fost luat de la firma care se ocupa cu asa ceva - aveau atat model din sticla cat si cu model sau chiar custom! :)

Link către comentariu
cristi_eftimie

frumos GTi-ul,arata mai bine fara stergator spate,dar "totusi" era folositor :wub:

bine ca ai vopsit grila aia de admisie ca rosie era ca "nuca in perete" :coolpics:

sticker-ul de pe hayon face toti banii :vwrullz:

Link către comentariu

Doua modele/ stock si GTI! :icon_thumleft:

post-10837-0-30737000-1334090935_thumb.p

post-10837-0-18500700-1334091247_thumb.p

Modificat de zenoracing
Link către comentariu

Multumesc tuturor :D Maine poze cu toate ornamentele vopsite :) Am vrut sa il iau pe cel de sticla, dar mai mult mi-a placut unul cat de cat personalizat :P Si da, pe ploaie e destul de...ciudat fara stergator, dar m-am obisnuit repede.

Sper sa mai urmeze o surpriza cat de curand :icon_geek:

:Driver: safe everyone1

Link către comentariu

And suddenly, some things turned blue...in a good way :D [ scuzati jegul dar locuiesc in "curatul" Bucuresti :P ]

post-49779-0-79312100-1334749032_thumb.j post-49779-0-83411200-1334749041_thumb.j post-49779-0-23364300-1334749050_thumb.j

Am facut si air-vent-ul negru lucios, pentru ca rosu era prea strident si oricum nu se mai potrivea cu albastru :) O sa mai urmeze mici elemente albastre in curand, imi place mult ce a iesit :D

Link către comentariu

Arata .....foarte original. Mai departe chiar nu pot sa-mi dau cu parerea, cel putin pana nu le vad live. :))

Link către comentariu

Eh...mie imi place foarte mult cum a iesit. Si este exact albastrul pe care mi l-am dorit :) E ceva deosebit si pe gustul meu ;)

Link către comentariu

Sa te poarte sanatos si in viteza atunci. Si sa le schimbi repede culoarea :))

Link către comentariu

Caline pune si tu o poza cu masina spalata !

Cum sa fie colantate?

oricum......indrazneata ideea ... Imi place :emthup:

Link către comentariu

:)) :)) Sunt vopsite, colantul nu ar tine pe janta :D Merci Florin! O sa o si spal cand s-or mai opri ploile...

Link către comentariu

=)) cat pot sa raaaad!

pune niste frane de porche in jantele alea ma!

ca sa se estompeze efectul! >:)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!