Jump to content

Golf 5 GTI DSG - A new chapter

Calin.

Postare recomandată

Salutare tuturor :)

A venit vremea, asa cum am promis, sa prezint noua achizitie.

Este vorba de (tot un) Golf 5, dar de data asta GTI. E fabricat in 2006 si a fost vandut in Germania, urmand sa ajunga in Romania in 2008.

Motorizarea este bine cunoscuta - 2.0 TFSI / 200CP(la baza) + DSG :D

Are 88000 KM si ca dotari are cam tot ce se putea pune pe ea in 2006, mai putin trapa :

- Climatronic

- Incalzire in scaune + duze spalare parbriz incalzite

- Bi-Xenon + spalatoare faruri

- Navigatie - MFD2 + CD-Changer in cotiera

- Volan multifunctional (comenzi + padele DSG)

- Scaune cu tapiserie piele

- Scaun sofer full electric

- Cotiere fata-spate

- Oglinzi electrice, rabatabile electrice, heliomate

- Oglinda retrovizoare centrala cu sistem antiorbire

- Senzori de lumina / ploaie / parcare

- Cruise control

- 4 geamuri electrice

- Geamuri cu tenta albastra

- Jante vara Detroit 7,5 x 18" - negru lucios cu buza argintie

- Jante de iarna tabla - 6,5 x 16"

- Senzori de presiune in cauciucuri

- MaxiDot

- Telecomanda pentru garaj in parasolarul de la sofer

- Pachet lumini - lumini ambientale + lumini la picioare

Cam atat imi aduc aminte acum :D

Modificari :

- Intercooler frontal AutoBahn

- Evacuare : downpipe custom, restul Magnaflow (76 cm cap-coada)

- Admisie : teava custom + filtru K&N (nu este fascinanta, va trebui schimbata)

- DV + Spacer Forge

- Stage 2 APR + DSG Upgrade

- Fusta spate Golf 5 R32

- Ceas Boost raidHP

Masina dezvolta in jur de 270-280 CP in momentul de fata, fiind gata sa urce mai sus :D

Planuri de viitor sunt multe, o sa vi le expun pe parcurs. Voi incepe cu strictul necesar - frane, schimbul distributiei, cauciucuri.

Ca prime impresii - masina trage fenomenal si extraordinar de liniar, sunetul este exact cum imi doream, modificarile isi fac treaba. Cat despre dotari, ce pot sa vreau mai mult?

Cam atat momentan, o sa las pozele sa vorbeasca :

post-49779-0-97657100-1331073050_thumb.j post-49779-0-47113200-1331073001_thumb.j post-49779-0-56644500-1331073014_thumb.j post-49779-0-22865100-1331073015_thumb.j

post-49779-0-78996200-1331073015_thumb.j post-49779-0-26307500-1331073016_thumb.j post-49779-0-80781500-1331073016_thumb.j

O sa revin cu mai multe poze, mai calitative.

Thanks for watching :D

Link către comentariu
  • Replies 499
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Calin.

168

• xht20

29

• SosoASD

18

• Cristian Tanase

18

Top Posters In This Topic

Posted Images

Au au au , sa o stapanesti fericit si sa te bucuri de ea! Baga acolo un set de placute si hai la Hring, ca ai cu ce :)

Link către comentariu

Felicitari. Ti-ai indeplinit visul :D

Sa o stapanesti sanatos!

Cu gura aia rosie trebuie sa faci ceva. Eu zic ca mai bine ar merge mascata de grila "open" .

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Multumesc tururor! Ar fi interesant un Hring, sa vedem cu fondurile cum stau :D Air-vent-ul ala mi se pare dragut, dar vopsit negru. Plus, e foarte util :)

Link către comentariu

Cred si eu ca e util, dar parca e ca nuca in perete, parerea mea... :) Vopsit negru parca suna mai bine.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Hmmm..nice car:D

BTW...ai dat ture cu ea pe la CP acu o ora... cv de genu?

Link către comentariu

Da Laurentiu, am dat cateva ture. M-am vazut acolo cu cativa forumisti - Teff, Kostas, Dreadfull, AlexKGS, ionutzzzz...a fost o spontana in adevaratul sens al cuvantului :))

Link către comentariu

Felicitari Caline!

Masina se aude fenomenal. Sa o stapanesti sanatos!

Eu as pune un ITG Si bineinteles: REVO Stage 2!!!

Link către comentariu

Multumesc Teff si RedHat! :D Teff, la admisie, m-am gandit la ceva custom, dar iti voi explica live ;)

Link către comentariu

Congrats!Sa o stapanesti sanatos!

Black beauty! :icon_thumleft:

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Hai sa-ti urez si aici de bine asa ca iti urez sa o stapanesti sanatos, fara incidente, bucuros si km fara limita! De cand mi-ai aratat-o eram WOW. E al 2-lea Golf mk5 cu scaune electrice pe care il vad. :))))

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos,asa da! :icon_thumleft:

Masina o vazusem pe autovit si parca nu avea grila din fata intercooler-ului,sa ma insel?

Apropos,a zis ca ai dat masina veche la schimb,imi poti spune care a fost diferenta?(pe pm sau aici,daca se poate,sunt tentat de o trecere asemanatoare).

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

aha...foarte tare...eram la semafor..si am auzit-o...prima reactie a fost...ia uite disperatii de motoristi:-))au si iesit:-))...

nu am apucat sa termin propozitia k am vazut-o...

reactia prietenei...WOW...ce a fost asta:-D

cand a dat drumu la semafor...am vazut despre ce era vorba..am banuit eu ca sunteti voi:-D...cand m-am intors nu mai era nimeni...:-(

oriicum...racheta:-D

Link către comentariu

Felicitari pentru aceasta schimbare.Sa te poarte sanatos si sa ai parte de drumuri "bune".

Link către comentariu

Domnul Calin ... Am rugamintea ca la orice iesire in oras sa purtati cu dumneavoastra si ceva pastile de inima ptr participantii la trafic. Multumesc :)

Ce pot spune ... Superba

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente sau alte probleme.

Link către comentariu

schimba avataruuuuuu'. felicitari pt noua achizitie. milioane si milioane de km sa te poarte :icon_thumleft:

Link către comentariu

daca nu ti-am spus de n'shpe ori iti mai spun si aici: sa o stapanesti sanatoooooos si t'anshpe mii de km fara evenimente.......hai vara hai, sa ne strangem noi la cp ca altadata

Link către comentariu

frumoasa masina. mai putin "chestia" aia rosie pe care intra aerul :))

Schimba semnatura :P Sau inca suspini dupa fosta? :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Imi place cum trage masina si cum se aude, rar gasesti un GTI cu dotarile astea...

Link către comentariu
Master_Blaster

Sa o stapanesti sanatos! Se vede fostii sau ocupat de ea pacat ca la exterior au cam exagerat... :sly:

Link către comentariu

Bafta cu noua bestiuta.sa ai parte de ea.

Brgds

Link către comentariu

Bravo Calin!Ti-ai indeplinit visul...

Abia astept sa o vad live!

La cat mai multe modificari si km...

Link către comentariu

super misto masinutsa! Doamne, trec pe fiecare seara pe la CP si nu gasesc pe nimeni!!! :-s si aseara am trecut pe la 9 si ceva. sa trec mai tarziu? :)))

vroiam sa te mai intreb. Care a fost pretul de achizitie si daca vinzi jantele pe 18 :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!