Jump to content

Un Passat b6 de care sunt multumit

briciu19

Postare recomandată

Zile acestea se implineste un an de cand am Passatul din semnatura. Pana acum am vrut de cateva ori sa deschid un topic in "Masina mea" dar niciodata nu am dus la capat idea. Azi am zis sa-mi prezint si eu masina.

A fost achizitionata din tara de la o persoana care o luase pe lizing, pe care o stiam din vedere si in mare pe unde umbla cu ea si cum o intretinea. Cu toate acestea am fost la achizitionare cu mecanicul si cu un prieten cu vag-comul. Km din bord bateau si erau 138 de mi si nu batea sau scartia nimic iar cartea era in mare, cu revizile la timp. Facut cateva teste cu vagul si nu au fost gasite probleme, fapt care m-a motivat sa o cumpar. Am schimbat distributia, discuri frana fata, placute fata-spate, filtre si ulei. Acum am 160 mi si merge ok.

Deocamdata cateva repere, iar zilele urmatoare probabil si ceva poze.

Vw Passat B6 (nivelul de echipare nu-l cunosc Trendline? Comfortline?)

Motorizare: 1.9 ; 105 CP Berlina din 2006, culoare gri albastrui.

Dotari: -dublu climatronic

-ABS

-ESP

-oglinzi incalzite

-servo directie

-pilot automat

-RCD 500

-proiectoare ceata

-geamuri electrice fata-spate

-jante cu anvelope iarna 215/55 R16

-interior velur

-prezoane cu antifurt

Modificari aduse ulterior:

-schimbat becurile cu leduri la plafoniere, pozitii, torpedou, portbagaj, iluminare numar

-foliat luneta cu folie neagra intensitate 95% ( fara geamuri laterale, doar luneta, in special pt smecherii care uita sa scoata faza lunga dar si pt ca nu-mi place pe geamurile laterale -gusturile nu se discuta)

-schimbat RCD 500 cu navigatie replica RNS si anume Witson W2-D723V +camera marsarier montata in locul unei lampi numar

-montat ceasuri bord cu maxi-dot

-schimbat volan simplu cu volan Golf 5 GTI cu, comenzi

-inlocuit maneta schimbator: nuca audi S6, manson piele alacntara perforata

-dusa la 135 CP

-jante 17 Rial cu anvelope vara 235/45 ZR17

-kit xenon can bus pro

Am avut si 2-3 probleme: -nu mi-a mai recunoscut cheia, lucru remediat ulterior,

-inlocuit buton frana mana si yala portbagaj ca nu mai functionau cum trebuie

-reparat calculator coloana

Modificari care doresc sa le fac in continuare:

-montat lumini in usi acolo jos in locul ochiului de pisica

-montat al doilea carlig in prtbagaj

-trecere de la jante de 17 la 18 sau 17 originale

-colatat in folie carbon 3d texturat grila fata+oglinzi si posibil manerele usi

-inlocuit navigatia replica cu originalul

-scoaterea camerei marsarier o data cu montarea originalului si montatul unor senzori aftermarket

-inlocuit butoanele geamuri, oglinda si lumini cu cele de passat cc

Cam atat deocamdata, pe parcurs vom mai vedea. Stima

Link către comentariu

Multumesc frumos Deadly. Postez niste dotari de care am uitat si niste poze cu masina.

Am uitat sa mentionez la dotari:

-cotiera fata si torpedou refrigerat

-covorase mocheta de vara si de cauciuc pt iarna

-cotiera spate cu suport pahare

-scaun sofer cu reglaj electric spatar si masaj

-roata de rezerva precum si kit pana

img1272hn.jpg

img1279ld.jpg

img1281hm.jpg

img1284gh.jpg

img1270xs.jpg

img1273au.jpg

img1274u.jpg

img1275te.jpg

img1269sa.jpg

img1283f.jpg

Link către comentariu

Sa o porti sanatos.

Modelul tau este CL.

Cum ai pupat mansonul de la S6 ? Ca nuca stiu ca merge (atat ca are 6 tr.).

Buna culoare, tine la tavaleala.

Link către comentariu

Multumesc frumos, la fel!

Mansonul e comandat separat special pt b6.

Nuca, stiu ca nu e chiar estetic sa arate 6 viteze cand eu am 5, dar mi-a placut, iar cu 5 am cautat f mult si nu am gasit.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata!Se vede ca ai grija de ea si i-ai luat multe piese cu bun gust.Un plus pentru pachetul crom CC ;)

Ti-as recomanda incalzire in scaune si un buton de Auto-hold(gasesti pe forum).

Link către comentariu

Sincer as schimba cu totul scaunele/bancheta/fetele de usi, cu unele de piele neagra+alcantara pe mijloc, incalzite binenteles, dar mai astept finante.

Referitor la auto-hold am vrut sa-mi pun, dar electricianul meu mi-a reconandat sa nu, deoarece (cel putin la mine, nu stiu daca e generala treaba) chiar daca e activat butonul de frana de mana, atunci cand plec de pe loc se dezactiveaza singur daca am centura pusa. Ramane totusi in calcul si treaba asta.

Multumesc oricum de recomandare.

Link către comentariu

Frumoasa culoare si are dotari bune. La cat mai multi km fara probleme!

Da se dezactiveaza cand pleci doar daca ai centura pusa, eu asa stiu ca functioneaza. E foarte util in rampa.

Ce ar fi rau in asta? :P

Sfatul meu ar fi folie de 65-70% pe spate - upgrade simplu, ieftin, dar de efect.

Fara colantat carbon pe grila, oglinzi si mai ales manere, e kitsch.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Multumesc The_Ego.

E foarte util butonul de frana de mana, ca se dezactiveaza singur, practic la plecare e asemanator celui de auto-hold. De aceia am zis ca e posibil sa nu montez auto-hold.

Folia pe spate am, adica luneta, iar pe geamurile laterale nu-mi place. Sincer nu prea imi place nici pe spate, eu am vrut initial sa-mi montez jaluzea electrica dar costurile erau prea mari.

Iar folia carbon inca nu stiu, de aceia e bine ca se poate lua jos. Oricum, tine de gusturi si aici si la geamuri.

Stima

Link către comentariu

In wek-end am reusit sa montez al doilea carlig pt plase in portbagaj si sa-mi leg la o sursa de curent butoanele din jurul schimbatorului achizitionate doar pt. placerea mea. Mentionez ca doar butonul de ESP este functional, iar cel de Auto-Hold poate deveni, dar toate celelalte sunt fictive.

img1287o.jpg

imag0068ram.jpg

Link către comentariu

Daca ma poti ajuta si pe mine , nu te supara de unde ai luat butoanele din jurul schimbatorului ? , ma intereseaza si pe mine

multumesc anticipat :D

Link către comentariu
  • 1 month later...

Alte mici modificari aduse:

- set butoane cromate model Passat cc (comutator lumini, buton reglare oglinzi, comanda butoane geamuri sofer, butoane geamuri)

- kit lumini in usi

- inlocuit jantele Rial pe 17 cu jante originale Audi tot pe 17 (negasind capacele originale cu sigla Vw care sa se potriveasca, am improvizat si le-al luat si asemanatoare culorii masini).

img1357sb.jpgimg1356mb.jpgimg1355cf.jpg

Link către comentariu

Super masina !!! km fara limita

Imi poti spune de unde ai butoanele din jurul schimbatorului ?

stima

Link către comentariu

Multumesc la fel.

O parte din butoane le-am luat de la un coleg de pe forum care si el la randul sau le-a luat de la dezmembrari, altele cu bucata de pe ocazii. Inca mai sunt 3 butoane pe ocazii dar daca gasesti la dezmembrari iesi mai ieftin.

Stima

Link către comentariu
  • 5 months later...

Am revenit cu niste informatii noi despre passatul meu.

Momentan am 169.954 km si de la ultima postare am schimbat - pe parte mecanica: axul cu came, tachetii, cuzinetii, filtru de motorina si curea alternator.

- pe parte de infatisare, am montat covorase de cauciuc si clipsurile acelea de prindere in mocheta

imag0142oh.jpg

imag0145by.jpg

Urmeaza si un up-date asteptat de mult timp, si anume incalzirea in scaune (ca doar vine iarna).

imag0150e.jpg

Sper sa reusesc si alte modificari in iarna aceasta, dupa care o sa revin cu poze.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Dupa ce am montat peste tot leduri si pe faza scurta xenon, lumina la proiectoare a fost cea care a ramas galbuie si am zis ca nu strica xenon pe proiectoare si ca aspect si ca luminozitate. Le-am montat azi, si noroc ca am lupa si pe proiectoare ca dau ok. Montat de asemenea si butoane deschidere portbagaj/capac rezervor, cu inserctie aluminiu.

imag0173b.jpg

imag0171ne.jpg

Link către comentariu

E "brici"masina :icon_cheesygrin: ,foarte frumoasa,schimbai bordul cu noile ceasuri de cc si ai sa vezi diferenta!Butoanele de la rezervor/porbagaj cele care le-ai pus poti sa-mi dai si mie un cod la ele!caut si nu gasesc .Multumesc

Link către comentariu

Multumesc de aprecieri Paparazzi.

Daca schimb ceasurile, parca ar merge si volanul de golf 6 gti (ca-mi plac astea sport) si momentan bani is canalizati pe alte modificari dar probabil in viitorul apropiat cine stie...?

Referitor la butoane nu stiu codul lor, dar le-am luat de la colegul b_76_jaf. Poate te ajuta el.

Stima!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reusit sa montez zilele trecute si guri/prize ventilatie passat B7 iluminte led. Dupa cum am gasit in alte topic-uri specificatii, le-am legat la firele butonului de frana. Din fericire nu a mai fost nevoie sa inversez pinii la grila centrala, ci a mers din prima.

imag0186mi.jpg

imag0185f.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!