Jump to content

Achizitie 1.8t 4x4 combi

manatolii
 Share

Postare recomandată

Saluatre la toata lumea,

Vreau sa-mi achizitionez o sot break, am gasit una pare foarte ok cu 180k km dar tipu zice ca are o problema la tractiune spate, nu cupleaza.

care stiti mai bine aceste masini, cat de scumpe ste reparatia diferentialului spate, distributia si in general intretinerea.

Merita acizitionata o asemenea masina care este din 2002.

Mersi

post-60162-0-66207000-1331044510_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

vezi mai exact ce defectiune are si daca e ok masina si reparatia+pretul achizitiei masinii e bun merita.intretinerea nu este scumpa.distributia e pana in 8 milioane max(depinde de manopera)care se face din 4 in 4 ani sau undeva intre 120.000 si 180.000 km deci e ok(sa fiu corectat daca am gresit intervalul),iar intretinerea e ...putin mai scumpa fata de masina din semnatura dar nu cu foarte mult(pretul filtrelor este undeva la media de 45 lei/buc,placute 120 lei/punte etc).

dar repet doar daca merita la pretul per total masina,ca nu are rost sa o cumperi si sa stai cu ea prin service deci mai bine cauti.nu trebuie sa te grabesti cu achizitionarea masinilor sh ca poti sa iei mari tepe.cautarea moarte nu are :)

Modificat de fiestax
Link către comentariu

Mersi pentru raspuns.

Masina este 3800 euro, omu zice ca are carte service pana la 150k km, iar problema la tractiune spate este ceva mecanic nu stie exact, pe partea electrica este ok.

Link către comentariu

Mie nu-mi miroase a bine asta cu nu stie el...eu cred ca stie f bine si de aia vinde masina. Apropo, tu ai vazut masina? sigur e 4x4? Niste embleme pt poze putea sa lipeasca f usor. Iti zic deoarece cunosc un exemplar de genul asta, a lipit sigla cu 4motion pe un passat 1.9 tdi :))

Parere personala: NU as lua masina aia! As cauta una corecta.

Link către comentariu

exact...uita-te sub masina la puntea spate si verifica sa fie suspensie independenta si sa vezi planetarele.

nici eu nu as lua masina...

Ca o idee, am vazut doua Octavii 1.8T 4x4 una la 4000Euro si una la 4300Euro cu toate dotarile....xenon din fabrica, incalzire in scaune, ESP, climatronic, una din ea avea piele crem...

Asa ca, in concluzie, MAI CAUTA ca sigur gasesti ceva mult mai bun...

Link către comentariu

Mersi pentru raspuns.

Sincer nu cred ca minte omu, Insa mi-e frica sa nu iau pisica in sac si dupa sa ma zgarie rau.

Aceste masini sint foarte nune daca au fost intrtinute altfel crwed ca bagi bani cu sacul in ele, tot ce in semna transmisie, motor inghite multi bani daca au probleme.

De aceia am si intrebat daca e cineva care a avit probleme cu cuplajul HALDEX si anume parte mecanica a acestuia nu partea electronica.

Omu mi-a zis ca a opservat ca nu mai patinau rotile spate si a pus testerul pe ea si ca softul de haldex este ok, de asemenea trebuie schimbata distributia.

Probabil necesita ceva bani vagati in masina si ca sa nu sa se complice vrea sa scape de aceasta mai ales ca are si un consum maricel.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!