Jump to content

Golf 6 United Grey

Blackoberst

Postare recomandată

Master_Blaster

Caaaat? 91000km cu placute oem din fabrica pe frane de 280mm! E ceva, eu abia 30000km am scos din ele si erau praf, senzorul disparuse de pe placuta. 

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blackoberst

40

• Master_Blaster

7

• The_Ego

7

• Rave

6

aurelian.paratu

eu am 98.000 cu OEM pe fata si ma mai tin 10-15 mii. Pe spate le am schimbat la 75.000 si nu merg batraneste,dar folosesc frana rar.

Link către comentariu

Da, m-am mirat si eu ca au tinut atat citind pe aici ca altii le-au schimbat la mai putin de jumatate din km mei, dar uite ca nu sunt singurul. :) Pe spate uzura e cam la fel ca pe fata.

Master_Blaster, cred ca stilul de condus e de vina si faptul ca circuli preponderent in oras.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Tot la ATE ma gandeam si eu, nu vad pentru ce sa dau 100 de lei in plus pentru OEM.

Link către comentariu
  • 9 months later...

Ce poti sa spui despre jantele mak? Am un golf 6, vreau sa iau mak corsa ice si nu prea am gasit pareri despre fiabilitatea lor. Multumesc.

Link către comentariu

Imi poti spune si mie , daca stii ce cod are centrala ta electrica ? Imi pare ca nu e 87 (ne-avand de fabrica nici xenon si nici stopuri cu led) , si teoretic nu ar trebui sa poti coda stopuri cu led pe ea. Ma gandesc ca daca tu ai reusit , ar trebui sa reusesc si eu. 

Multumesc.

Link către comentariu

Ok .... how ? :)) ca eu daca bifez bit-ul 2 din byte-ul 18 nu se intampla nimic :)))

LE : am gasit pe net ca ar trebui pe byte 18 codata valoarea 21. Detinatorul topicului a codat 15 acolo ... ciudat ce se intampla.

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Ok ! Al meu e 0358 aparent.

Am sa salvez codarea initiala la al meu si am sa incerc si eu cu valoarea 15 acolo si vedem ce se intampla mai departe.

Link către comentariu

Fyi am reusit sa codez stopurile cu led punand 04 pe byte-ul 18.

Nu s-a modificat nimic la intensitatea lor , dar nu mai e nevoie de rezistente. Inca o observatie este ca nu se mai sting stopurile de pe haion la deschiderea acestuia. In rest functioneaza absolut normal :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!