Jump to content

Golf 6 United Grey

Blackoberst

Postare recomandată

Frumoasa masina, sa o conduci cu placere!

Excelent pretul reviziei...tinand cont ca multi radauteni lucreaza acolo, probabil aveti parte de preturi promotionale :D

Si eu iti recomand Dunlop BluResponse, am comandat de pe anvelopejantepromotii, 91V(335 ron/buc), au DOT 2013 si sunt fabricate in Germania.

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blackoberst

40

• Master_Blaster

7

• The_Ego

7

• Rave

6

Multumesc!

Nu cred ca e vorba de preturi promotionale, vezi cat mi-au luat la prima revizie: peste 700 de lei numai pe ulei, filtru de ulei si filtru de aer. :) De aia nici nu m-am dus la urmatoarele revizii fiindca ma asteptam la vreo 900 cu toatel filtrele.

De ce recomandati BluResponse? Sunt model mai nou?

Am dat o raita de dimineata pe la firma unde schimb eu cauciucurile de obicei si aveau BF Goodrich si Michelin Energy Saver.

alex, da, le-am codat byte 18=15. Dar depinde si de versiunea de BCM.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Da, sunt model nou si stau bine in topuri, au comportament pe ploaie clasa A, zgomot de rulare 68dB  si clasa energetica B (foarte buna, eu la michelin ps3 am F  si 72dB spre ex)

Comanda de unde ti-a zis colegul mai sus, sunt foarte ok.

La revizie ti-au facut si diagnoza?

Modificat de TDR
Link către comentariu

Nu mi-au facut diagnoza, mi-au verificat doar placutele de frana. S-au oferit ei, nu le-am cerut. Nu am asistat la revizie si nu stiu daca m-ar lasa pt ca nu le-am cerut niciodata.

Link către comentariu
Master_Blaster

Asta cu verificatul placutelor suna asa pompos, cand masina e pe elevator se vede de la o posta daca sunt uzate sau nu. Adica se uita la ele ca daca sunt pe masina nu se poate masura.

Link către comentariu

Da, stiu. :) Le-am zis ca n-au ce sa verifice ca am senzori. Au zis ca pe spate ne uitam atunci. :)

Link către comentariu

De la Dunlop am ajuns pana la urma la Pirelli in urma unei oferte bune si am luat Cinturato P1 205/55/16 91H, DOT 1013. Am facut in weekend vreo 400 km cu ele si imi plac. 

Impresii:

- confort sporit 

- directia pare mai precisa

- silentiozitate (acum sesizez mai bine motorul turat cand schimb vitezele)

- stabilitatea in curbe e ok

Inca n-am sesizat parti negative, vedem pe parcurs. Comparatia am facut-o cu All Season-urile Goodyear.

Si o poza mai artistica. :D

78GHNn6.jpg

Link către comentariu

Batea soarele cand am facut poza, cu ce am mai mesterit prin PS a iesit un pic spre mov. :D

Link către comentariu
  • 6 months later...

Bump! :)

82.000 km, azi trec la anvelope de iarna, mai exact Pirelli Snow Control 3. Iarna trecuta am avut BF Goodrich pe care le-am donat si am luat altele noi.

In rest nimic deosebit, doar un tacanit de la ambreiaj care apare aleator la relanti si care dispare odata cu apasarea ambreiajului. Am vazut ca zgomotul a mai fost raportat de colegul TDR ,la alta motorizare ce-i drept - 1.4 TSI.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Suuuper bune Pirelli Snow Control, eu am Snow Control 2 pe Golf si sunt la ultima iarna, le am de noi adica 4 ierni. Au fost exceptionale si nu le-am crutat, adica am fost ca plugul cu masina. Nu m-au lasat la greu, gen am rupt scuturile de sub masina pt ca mergeam in zapada prea mare dar nu am ramas impotmolit.  :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pirelli-urile mi pana acum mi se par cam zgomotoase.

Intre timp am schimbat un rulment stanga spate care am sesizat ca huruie cand am schimbat anvelopele. Am pus SKF 360 de lei plus 50 lei manopera. 

Ar mai fi un rulment stanga fata de schimbat care imi scoate un vuiet oscilant la 100km/h. Ar mai merge asa, mi-a zis mecanicul, zgomotul nu e foarte pronuntat si a aparut de putin timp. Ciudat e ca de la cel de pe spate nu auzeam nimic in mers.

80k km si deja pica rulmentii... :icon_confused:

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc. M-am chinuit ceva timp sa dau airbag-ul jos.

L-ai pus pe al tau?

Link către comentariu

Încă nu, aștept sa iau mâine de la curier încă 2 piese necesare pentru comenzi și apoi sa văd când am timp, ca e cam greu ca sunt în sesiune. Am auzit și eu ca prima data e cam greu de dat airbagul jos, bine ca ai rezolvat.

Link către comentariu

Frumos golful, acum am vazut ca este prezentat in aceasta arie, sa te bucuri de el si volanul da bine de tot :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 2 months later...

A venit momentul sa schimb placutele de frana pe fata, astazi mi s-a aprins martorul in bord. Sunt cele originale si m-au tinut 91.000km.

M-am interesat de preturi si ATE ar fi 190 de lei iar OEM 280 lei.

Cam asa arata placutele pe fata acum.

MlCVoRz.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!