Jump to content

Golf 6 United Grey

Blackoberst

Postare recomandată

Pot sa trec pe la 3-4 daca mai sunteti. La 1 trebuie sa fiu in alta parte. Voi va intalniti pe la ora 2 parca.

Arata cu totul altfel jantele cu capace pentru prezoane negre si capace de VW, o sa pun poze.

Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blackoberst

40

• Master_Blaster

7

• The_Ego

7

• Rave

6

Pe la 3, 3 si ceva ar trebui sa mai fim. Daca nu suntem afara, suntem in Master. Dai un apel daca ai timp si iti zic daca mai suntem sau nu.

Am observat ca ai capace, dar nu am avut timp sa opresc sa ma uit mai bine.

Asteptam poze :D

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Multumesc blordc!

Am gasit o oglinda heliomata de pe un G6 avariat la dezmembrari la 150 de lei, urmeaza sa schimb in urmatoarele zile parbrizul pe Casco si sa montez noua oglinda. Nu m-am interesat daca mai are si senzorul de ploaie/lumini la dezmembrari dar o sa intreb astazi. La preturile astea merita stergatoare automate la ploaie, CH/LH si tunnel light.

EfS0v.jpg

Link către comentariu
Master_Blaster

Super pret pe oglinda, mi-am luat si eu dar nu a fost chiar atat de ieftina. Eu nu-mi pun senzorul de lumini/ploaie nu merita banii pt comutator, senzor si cabluri, in opinia mea.

Vezi ca-ti mai trebuie niste plastice care acopera baza si tunelul pt cabluri: http://www.myturbodiesel.com/1000q/multi/rain-sensor-auto-wiper-retrofit-vw.htm

Link către comentariu

Nu am gasit senzorul de ploaie/lumini deci renunt la treaba asta.

Pretul final a fost 130 de lei ca omul nu mai gasea cele doua bucati de plastic care vin pe parbriz si care acopera cablurile de care zici tu. Trebuie sa caut in alta parte sau sa le comand pe la vreun service.

Am vazut in link-ul tau niste coduri la piese:

1k0 857 593 9b9 CONDUIT (lower wiring cover)

1k0 857 594 9b9 CONDUIT (upper wiring cover)

Astea sunt plasticele de care zici?

L.E. Am vazut poza din link cu plasticele si m-am lamurit.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Comanda-le cu incredere de la reprezentanta sau de la colegii de pe forum care se ocupa cu piesele auto. Te vor ajuta cu placere.

Link către comentariu

Era cineva pe aici care vindea senzor de lumini si era la un pret decent. Pe Ebay s-ar putea sa gasesti mai ieftin.

Ia-l sa fie, chiar daca nu tragi cabluri/comutator acum. Il faci mai tarziu cand ai niste finante disponibile!

Link către comentariu

O sa caut. Chiar daca nu gasesc acum poate fi pus si mai tarziu. Din ce am citit rapid in link-ul tau oglinda se monteaza pe niste sine cumva, deci se poate pune/da jos usor.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
Blackoberst
Publicat (modificat)

Luni sunt programat pentru montarea noului parbriz si tot atunci o sa pun si oglinda cu ajutorul unui prieten mult mai priceput decat mine la electrica. :D

Din cat m-am documentat pana acum oglinda ar trebui legata cam asa:

- alimentarea continua de la plafoniera;

- alimentarea comutatoare tot de la plafoniera;

- masa;

- pin 3 - in unitatea de control a sistemului electric (J519), mufa B pinul 1 - becul de marsarier (negru/albastru); aici trebuie tras firul prin plafonieara, stalpul de la sofer si pana la unitatea de control care e undeva pe deasupra pedalelor.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu
Blackoberst
Publicat (modificat)

Am finalizat montarea oglinzii si trasul firelor, destul de mult de demontat pe deasupra pedalelor. Mai mult de atat a trebuie sa scot si clusterul ca sa pot desface un surub cu care era prins o piesa de plastic.

Schema de la conectorul albastru al plafonierei la firele din conectorul de la oglinda e in felul urmator:

Conector plafoniera Conector oglinda

Pin 5 ------------------------------ Pin 1

Pin 4 ------------------------------ Pin 2

Pin 2 ------------------------------ Pin 6

Pinul 3 de la oglinda se conecteaza la pinul 28 din conectorul T52 C (galben). Am gasit descrierea fiecarui pin din conectorul T52 C aici in postul 44. Firul vine prin plafoniera, stalpul de la sofer si pana jos. Ce am scris mai sus cu conectorul B pinul 1 nu e valabil la masina mea.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu
  • 5 months later...

Am cam lasat balta topicul asta in ultima vreme dar revin cu un numar frumos de km in poza de mai jos :D

mhSF3.jpg

Urmeaza sa schimb in curand anvelopele de vara luate pe la inceputul anului de la colegul lucian_90tud fiindca presimit ca o sa dea frigu' brusc la cat e de caldut pe aici in ultima vreme. Cred ca am facut cu Dunlop-urile putin peste 20.000km, tine minte ca mai aveau vreo 4mm cand le-am cumparat. Acum sunt cam gata, iar unul de pe stanga spate a inceput sa 'bata' usor pe la 80km/h. :D

Pentru iarna o sa pun pe jantele de tabla OEM niste BF Goodrich G-Force Winter (205/55/16) gasite pe aici pe la mine la 400 lei/buc, cu DOT din 2012. Din auzite cica sunt produse de Michelin.

All-season-urile Goodyear cu care a venit masina o sa le tin pentru vara desi cam fac galagie.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu
  • 3 months later...

Mi-au venit si mie stopurile de la Dectane. :) Urmeaza sa le montez mai pe seara sau maine, in functie de cand imi iau masina din service fiindca am ceva zgomot (de multa vreme) dubios la cureaua de accesorii sau role.

Pic:

q1Pjp7w.jpg

Link către comentariu

Am terminat operatiunea, poze maine ca acu e prea murdara. N-am montat rezistentele pt ca sunt cam greu de inghesuit, in special cele de pe haion si am citit ca si stopurile astea se pot coda.

Eroare de bec ars am in bord, toate becurile merg ok, cele de pe haion se sting cand il ridic.

Asta ar fi codarea?

Control unit (19), long coding

Byte 18, bit 2 is active (04 = 00000100)

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Ba da, dar cutiutele din poza de mai jos sunt greu de ascuns prin haion, sunt cam late. Citisem pe un forum nemtesc ca se pot coda.

efbM827.jpg

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Clean pics :D

Am pus mana pe un aparat foto, celelate erau facute cu telefonul.

By26eBC.jpg

AM7Moke.jpg

QmDVhri.jpg

332Xd90.jpg

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Da, este si stop de ceata pe stanga.

Nu bagati in seama numarul indoit din a 3-a poza, a dat unul cu spatele si avea cui si mi-a 'infundat' putin bara fata. :D

Urmeaza si niste poze mai pe intuneric.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu
  • 2 months later...

Am ajuns intre timp cu kilometri pe la 67000, a venit si a -4 a revizie si am schimbat:

- filtru combustibil - Mahle

- filtru aer, polen, ulei - Mann

- ulei 5W30 4,3L - 50 lei/l

Total 550 lei

- reglat directia + schimbat lichid de frana

Total 750 lei. Ma declar multumit, la prima revizie mi-au luat vreo 700 si ceva numai pe ulei, filtru de aer si filtru de ulei. :D A-2a si a-3a oara n-am mai fost la ei, acum le-am cerut preturi si mi-au parut bune. :)

Urmeaza sa-mi iau anvelope de vara in zilele urmatoare. Goodyear-urile all-season sunt prea zgomotoase si nici nu ma gandesc sa le ascult toata vara. Ma gandeam la Dunlop SP Sport 01.

In timpul iernii am luat o ditai piatra in capota de-a sarit si lac si vopsea si usor infundata. La care se mai adauga niste julituri pe bara fata, pe stanga, inspre aripa si cred ca in curand ma duc sa le fac pe Casco.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

La reprezentanta. :D Am scris initial dar cred ca am sters din greseala.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!