Jump to content

Golf 6 United Grey

Blackoberst

Postare recomandată

Fiindca nu am vazut nici un Golf 6 in culoarea asta pe aici m-am gandit sa-l prezint pe al meu. :D Am spalat ieri masina dar azi dimineata a inceput ninsoarea asa ca e pe jumatate ninsa.

Masina a fost cumparata anul trecut din Germania avand la bord aproape 26.000km iar acum are ~ 40.000km. Modelul este fabricat in 2010, echipare Comfortline, culoarea cum scrie si in titlu, United Grey, motor de 1.6 105 CP, DPF, cutie manuala in 5 trepte. Nu stiu care este echiparea standard in Germania pe Comfortline asa ca o sa enumar mai jos cu ce a venit masina:

- jante tabla de 16'' cu anvelope all-season Goodyear Eagle Vector 205/55/16 (din fabrica) + roata de rezerva

- pachet Crom

- manere si oglinzi laterale in culoarea caroseriei

- 12 airbaguri

- RCD 210

- geamuri electrice fata/spate

- oglinzi electrice incazite + mirror down

- Climatronic bi-zonal

- scaune sport cu reglaj lombar

- scaune spate rabatabile

- volan, schimbator viteze si frana de mana din piele

- senzori de parcare fata/spate

- cotiera + ventilatie spate + suport pahare & torpedou cu racire

- incalzire auxiliara

- ISO Fix

- priza de 12v in portbagaj

Ce am schimbat pana acum:

- am inlocuit RCD-ul 210 cu RCD 310 (modelul 2011); in acelasi timp mi s-a activat pe display Park Assist-ul.

- pedale GTI + footrest

- am descoperit ca am difuzoare( mai putin tweetere) in usile spate si am tras fire

- un set de jante de 16" Mak Valeno de la lucian90_tud de pe forum pe care de abia astept sa le pun sper cam intr-o luna la cum e vremea pe aici :D

As mai schimba dupa ce se mai incalzeste parbrizul (pe Casco fiindca e pocnit de la o piatra) cu unul cu senzori de ploaie/lumini si totodata sa schimb oglinda retrovizoare din interior cu una heliomata.

Poze:

pLg8s.jpg

ddbHR.jpg

xrfPb.jpg

b6Cm9.jpg

f90Fp.jpg

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu
  • Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Blackoberst

40

• Master_Blaster

7

• The_Ego

7

• Rave

6

Frumoasa masina. Culoarea imi place mult :D

Abia astept sa o vad cu jantele de vara :D

Link către comentariu
Master_Blaster

F frumoasa, dar dotarile sunt ciudate (nemtii astia, senzori fata spate si nu ia proiectoare), ornamentul antracit de pe bord e fain, l-am vazut in general pe modelele GTI GTD sau R.

Sa o stapanesti sanatos!

Imi plac jantele de tabla cu 5 brate pacat ca sunt ascunse de capacele alea. :(

Link către comentariu

Multumesc baieti!

Lucian, pun poze aici imediat dupa ce monteze jantele.

Master_Blaster, jantele de tabla sunt lucioase din cate imi aduc aminte. Stiu ca m-am uitat la ele in Germania dupa ce am luat masina cand mi-am dat seama ca nu sunt de aluminiu. :D

Nu m-am gandit sa dau capacele jos sa vad cum arata masina fara ele, dar pot s-o fac si sa pun o poza. Poate arata mai bine si le las asa. :)

M-am gandit sa pun proiectoare dar nu sufar dupa ele. :D

Link către comentariu
Master_Blaster

Mie imi plac, pacat ca nu pot proba capacelele mele pe jante, trebuie sa gasesc la cineva din Bucuresti...

Se vede marcajul cu dimensiunile et si j?

Link către comentariu

Mie-mi place cum arata golf-ul fara proiectoare :)

si jantele astea de tabla, vopsite intr-o culoare interesanta ar fi chiar tari!

Link către comentariu

Frumoasa masina :icon_cheesygrin: Ar merge o folie pe spate si niste stopuri oem cu led-uri . MULTI KM .

Link către comentariu

Sa o conduci multi km fara probleme! Imi place culoarea, iar dotarile sunt interesante. Jante de CL in stilul acesta nu mai exista, chiar sunt destul de exclusiviste. As putea zice ca ai 2 perechi intr-una, negre pentru iarna si argintii pentru vara :)).

Cu jantele MAK nu ai cum sa dai gres pe Golf, vor arata foarte bine.

Iti recomand sa iei oglinda heliomata face toti banii pt ca in tara asta sunt multi cu xenon pe oglinda sau pe proiectoare care orbesc grav din spate.

Link către comentariu

Culoarea e super frumoasa,ii sta super bine dar jantele alea sunt ... :blink: mai bine cu table normale :D

Link către comentariu

Multumesc de urari!

Primul pas e sa schimb parbrizul cu unul cu senzori ploaie/lumini + oglinda heliomata. Prea multi pe drumurile astea cu faruri nereglate sau cu proiectoare aprinse de aiurea.

Stopurile OEM de R, cu led ar fi al 2-lea pas dar sa vedem cum stam cu bugetul. :D Folie nu prea ma atrage. :) Imi place cum e acum.

Cand o sa mai spal masina o sa dau capacele jos ca sa-mi si spele jantele de tabla. In poza de mai sus sunt mate de la praf. Vedem cum e si cu ele curate. :D

Link către comentariu

Wow, e geniala! Sa o stapanesti sanatos. Sa pui si tu poze cu scaunele ca sunt curios cum sunt alea sport fata de cele standard de CL.

Link către comentariu

Cred ca sunt la fel scaunele cu cele de HL, numai ca nu au alcantara pe centru.

Link către comentariu

Sunt identice, doar tapiteria difera. Daca nu ma insel sunt la fel ca ale mele, cele din pachetul Interior Me sau asa ceva...

Link către comentariu

Tapiteria e Me2 sau asa ceva. Poza cu scaunele:

whssT.jpg

Poze cu jantele de vara:

duhtp.jpg

OBErH.jpg

Trebuie sa caut niste capace. Poate gasesc cu Mak dar as vrea sa vad cum arata si cu capace VW. Ma gandeam ca nici cu unele negre n-ar arata rau dar nu stiu daca se gasesc.

Scuzati calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. Altceva mai bun n-aveam la indemana.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

My bad, nu sunt ca cele de HL.

Frumoase jante, iar cu capacele de VW ar fi complete.

Imi pare foarte ridicata masina, asa sta de obicei sau tocmai era coborata de pe cric?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Trecuse o ora dupa schimbul rotilor. Ma asteptam sa fie iesite mai in afara datorita ET-ul mai mic (42 vs 50) dar au venit foarte bine.

Link către comentariu
Master_Blaster

Sunt frumoase jantele, nu au venit cu capace? Ai putea cauta unele oem sau poti merge pe unele din targ, am gasit duminica in autovit de VW de 55mm cu 20lei. Si pune capacele negre oem pe prezoane sunt ieftine, cativa lei bucata la reprezentanta dar dau f bine.

Link către comentariu

Nici cu ale mele nu seamana. Sunt scaunele comfort de CL, nu sunt cele sport. O sa fac o poza cu ale mele cand cobor la masina!

Cam asa de inalta e si a mea parca :(((

Link către comentariu

Aha, nu stiam, o sa pun si pe prezoane. Jantele n-au venit cu capace. Eu am gasit capace de VW OEM cu 35 de lei/buc pe aici la mine.

Da, my bad, sunt scaune confort. Imi ramasese in minte descrierea masinii in DE unde scria sport. Dar poate ma inseala memoria.

Modificat de Blackoberst
Link către comentariu

Arata bine masina cu jantele :D

Sper sa fii la fel de multumit de jante, cum am fost si eu.

Imi pare rau ca nu am avut capacele, ca mi le-au distrus desteptii de la vulcanizari care nu stiau sa le scoata.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am vazut azi masina langa Billa. Frumoasa tare :D

Nu vrei sa treci maine pe la intalnire?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!