Jump to content

Farurile cu xenon OEM nu fac secventa de reglare

helldriver
 Share

Postare recomandată

daca tot nu si-a revenit, e foarte posibil sa fie problema de la calculatorul de xenon. Trebuie incercat cu altul sau verificat firul de k line, sa vezi daca are continuitate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

NU pe 55 se face la platfoma G4, ci pe left light .

Modificat de Al Bundy
Link către comentariu

da, e posibil sa fie pe adresa 39  - contactul pus, farurile aprinse

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut

Tocmai ce am descoperit si eu ca nu functioneaza autolevel la masina .Am facut o diagnoza la masina si imi arata urmatoarele erori .

post-34423-0-97006600-1410170990_thumb.j

Link către comentariu

Verifica cablajul de la senzorul de pe fata. Posibil sa ai un fir intrerupt.

Link către comentariu

Am verificat mufa si nu sta clipsata in sensor .Am pus pe un prieten sa tina mufa in senzor pentru a vedea daca functioneaza si ....nimic.

Link către comentariu

Conecteaza mufa, sterge eroarea si incearca din nou. Eventual vezi daca iti mai apare eroarea. Daca apare in continuare, verifica cu mana continuitatea firelor.

Link către comentariu

Oare se poat sa fie defect motorasul ? Am un motoras de pe un far donator + o lupa .Am vazut ca lupa are ceva cutiuta si un mecanism care culiseaza. Se paote sa fie ceva defect dintre astea ?

Link către comentariu

nu e de la motoras ci de la senzorul de leveling - cel de pe fata stanga - la jalba rotii.

poti avea probleme la conector, cablaj.... sau chiar cu calculatorul de leveling. Trebuie luat si verificat. Daca mufa e ok,contactele curatate si ok, verifici continuitatea firelor pana la calc - situat in contraaripa portbagaj - altfel poate sa fie senzorul sau calc. In cele mai multe cazuri, problema e de la fire sau senzor.

Link către comentariu

Nu inteleg de ce faru de la sofer bate aiurea iar cel de la pasager e perfect.

Link către comentariu

Nici eu nu inteleg de ce nu vrei sa-ti pui mintea la contributie si o arzi asa aiurea. In imaginea postata de tine la una din erori scrie clar " headlights not adjusted".  A doua eroare e legata de senzorul de nivel de la roata stanga fata. Daca colegii ti-au spus clar ce sa faci si ce sa verifici tu te legi de lupa, motoras, cutiuta si alte prostii.

Link către comentariu

Am facut exact ce mi-au zis colegii.Verificat cablaj,am curatat cu WD40.Cu ocazia asta am schimbat si becul + motoras oxidat.Am reusit sa ii fac 1 singura data Output Test dupa nu ma mai lasa.La Meas.Blocks imi da la Voltage level sensor front 0.02V iar la cel REAR 0.94v.

Link către comentariu

Verifica cu un aparat de masura continuitatea firelor de la senzor la calculatorul de xenon si posteaza rezultatul.

Link către comentariu

Din pacate nu le am cu electronica iar in Arad avem doar " mesteri".Ieri am schimbat lupa din far ( tablita care regleaza lumina era blocata) .Acum bate perfect dar tot nu reusesc sa fac initializarea.Tot ieri am descoperit ,daca scot mufa de la far si o bag inapoi pot sa ii fac initializarea din laptop.Dupa ce o fac nu ma mai lasa din vag com.Scot mufa dupa iar ma lasa iar erorile raman aceleasi.

Modificat de DomaniG
Link către comentariu

dupa valoarea senzorului fata, acesta pare defect.... acum, defectul poate sa fie din senzor sau din calculatorul de xenon... trebuie verificat. Pune un alt senzor in mufa si vezi daca se modifica valoarea cand misti de el.

Link către comentariu

Intr-un final am dat comanda la un senzor .Sper sa nu ma fi inselat si sa fi dat banii aiurea.Cert e cand scot mufa de la un far si o bag inapoi ma lasa sa refac reinitializare.Am sa va tin la curent.

Link către comentariu

trebuia sa verifici cu senzorul de pe spate.... se monta in mufa de pe fata si se verifica daca valoarea din campurile de masura, era buna, pe fata.... 

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Valorile la senzorii de autoleveling sunt bune?Si acea  codificare varianta in care apare 00003 e ok?

post-36019-0-25733200-1412177819_thumb.j

post-36019-0-32230900-1412177833_thumb.j

post-36019-0-74714100-1412177848_thumb.j

post-36019-0-25467000-1412177868_thumb.j

Link către comentariu

pare ca sunt in parametrii.  cu VCDS-ul, in blocurile de masura, o sa iti dea si plaja in care lucreaza, precum si codingul corect

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare,

Am gasit urmatoarele erori:

Address 55: Xenon Range       Labels: 4Z7-907-357.LBL
Control Module Part Number: 4Z7 907 357
  Component and/or Version: dynamische LWR       D09
           Software Coding: 00006
            Work Shop Code: WSC 73430  
                      VCID: 040DFDB4170000E
2 Faults Found:
01539 - Headlights Not Adjusted
            35-00 -  -
65535 - Internal Control Module Memory Error
            00-00 -  -

Masina este Skoda Superb 2004.Unde se gaseste pozitionat modulul de control la acesta masina?

Mai pot incerca alta varianta de verificare inainte de a schimba modulu?

Multumesc!

Link către comentariu

poti incearca sa-i faci setarea de baza, la xenon. Daca nu va merge, trebuie inlocuit modulul.

acesta se afla in spate, in portbagaj, dupa capitonajul de pe aripa stanga - pe partea soferului

Link către comentariu

Mie imi bateau prea jos si le am ridixat manual!!am pua masuna un dara ynui garaj si pe surafata plana si am riducat aprox5 7 cm!!

Link către comentariu

normal, se regleaza manual - recomand cu reglofarul - dupa care se face setarea de baza cu VCDS-ul

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!