Jump to content

claxonul?

Asterix
 Share

Postare recomandată

la toate vw e claxonul pe contact si comanda de pe volan vine pe baza de masa si la cele fara airbag merge direct pe claxon pe firul maro cu negru iar celalalt fir e + de pe contact pe fir de culoare neagra,iar la alea cu airbag vine la fel comanda pe masa din volan dar de aceasta data intra intrun releu de protectie si se inverseaza alimentarile venind de aceasta data minus continuu pe claxon pe fir maro si intermitenta va veni din releu sub forma de + pe fir negru cu galben ,deci eu zic pt cei care vor sa le mearga claxonul fara contact sa caute (in cazul celor cu airbag) releul si sa indoaie piciorul 85 spre exteriorul soclului si sal alimenteze de pe clema 30 adica + continuu (pe 86 vine comanda din volan), iar la cele fara airbag se pune pe claxon in loc de firul negru un fir de + continuu de pe clema 30 :). in ceea ce priveste farurile(desi eu sunt perfect de acord asa cum lea gandit neamtzu) pt cei care vor sa le mearga fara contact : se scoate intrerupatorul de lumini(nu schimbatorul) si se cauta in toate cazurile cele 2 fire groase (care sunt de obicei unul langa altul) unul alb cu o linie neagra si unul negru cu o linie galbena ,cel din urma se scoate afara si se pune un + serios de pe clema 30 astfel o sa fie si pozitie si faruri fara contact (asa o sa fie ca la dacia unde uita cate unul farurile aprinse si vine cu bateria in garantie ca nu e buna :o dar cei ca mine o sa le zica sa fuga cu cercul :) .sper sa fie de ajutor si bafta.

Scuze dar nu am inteles care este acel releu (ce numar?) si unde este amplasat,mai ales la fabia mea?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!