Jump to content

my mk4

vladutzu_14

Postare recomandată

• 6 months later...

dupa ceva timp in care golfuletele a primit cadouri numai pe partea tehnica a venit vremea sa primeasca si niste jante noi . evolo stp cu anvelope toyo proxes

Link către comentariu

Am renuntat la aceasta idee din cauza taxei de ...... sau cum naiba se numeste. Atunci fusesem informat prost de cineva cum ca daca as fi deja al doilea proprietar in tara nu se mai plateste dar nu e asa. Dar acum pe langa jante o sa mai vina o investitie destul de consistenta in masina si cu siguranta va ramane la mine inca cel putin 2 ani

Link către comentariu

Atunci nu pot decat sa iti doresc sa te bucuri de masina in continuare fara probleme sau evenimente neplacute impreuna cu noile roti.

Asteptam poze :icon_thumleft:

Link către comentariu

o sa revin cu mai multe poze dar a plouat si nu am putut sta afara :P

post-87762-0-19943700-1365356222_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Esti sigur ca sunt ok arcurile?

Diesel-benzina...Sunt arcuri diferite,masinile sunt cu alta greutate pe fata cel putin.

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu

de ce nu ar fi ok ? 1.9 tdi 1.8 turbo nu cred ca e vreo problema .... nici pe astea nu dau prea mult marius . le pun si vedem ce se aude. oricum le montez la service ca ma duc cu masina sa vad daca sunt ceva problema la articulatii dupa iarna asta iar daca nu sunt ok le dau jos

Link către comentariu
  • 5 weeks later...
vladutzu_14

arcurile mai asteapta putin ... probleme de sanatate

post-87762-0-05951300-1369313812_thumb.j

Link către comentariu
  • 1 month later...

sper ca sunt mai albe in realitate becurile de la numar.

Link către comentariu

de ce speri asta :)) nu becurile de la numar sunt "pionul principal" al pozei ci stopurile. chiar nu stiu cum sunt dar o sa ma uit in seara asta :P

Link către comentariu
  • 1 month later...

Un mic cadou primit ieri de golfuletele meu. Bancheta spate cu cotiera

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • 6 months later...

Daca nu am mai postat de ceva timp trebuie sa venim si cu bune si cu rele. Un mic incident neplacut in care am fost implicat la sfarsitul lunii noiembrie + un look oem pe care il cautam de mult si in sfarsit l-am gasit. Intre timp am renuntat si la xenonul AM nu pentru ca as fi fost nemultimit de el dar pentru ca nenea militenii s-au pus pe capul nostru.

post-87762-0-76567000-1394481018_thumb.j

post-87762-0-97011900-1394481018_thumb.j

post-87762-0-05301700-1394481165_thumb.j

post-87762-0-66406700-1394481165_thumb.j

Link către comentariu

Ai un led in capul schimbatorului?!

Cu accidentul, cine a fost de vina? Ai reparat-o?

Link către comentariu

da. am un led in capul schimbatorului. initial am vrut sa fac si o schita cu treptele de viteza dar era destul de complicat din cauza ca este foarte bombata nuca acolo. taximetristul a fost de vina. masina este in stare perfecta. asiguratorul a fost ok . la 3 zile dupa ce am dus masina am si luato. mi-au facut un deviz de reparatie corect, toate piesele au fost schimbate si nu reparate + vopsit capota integral cu toate ca nu avea nimic :))

Link către comentariu

imi pare rau sa vad asta.... in fine, bine ca s-a rezolvat !

Link către comentariu

Se mai intampla florin. Bizonii sunt multi in bucuresti , mult prea multi. Bine totusi ca m-am ales cu o capota vopsita noua pentru ca era plina de pietricele

Link către comentariu
  • 6 months later...

a trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic pe aici. din moment ce masina nu a vrut sa se desparta de mine , nu a dorito nimeni decat pe preturi de targ  , nu pot sa spun decat ca ... va urma 

post-87762-0-39352100-1410465981_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...

Si daca tot "v-a urma" am zis sa mai schimb cate ceva. Arcurile de gti pe care le vroiam de mult :x celebrele bucse de la bascule care cat tot timpul au fost inlocuite cu unele de cupra iar flansele si rulmentii amortizoarelor fata au fost si ei schimbati. Acum asteptam vremea buna sa revenim la jantele de vara :p

Link către comentariu
  • 4 months later...

masina s-a vandut in afara forumului. topicul se poate inchide !

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!