Jump to content

VW Passat 1.9 AWX

adyi

Postare recomandată

Masinuta mea este un vw passat 1.9 TDI , 131cp , an 2002 . in 2010 cand am luat-o avea la bord 161.000 km iar in prezent 192.000 . sunt multumit de ea din orice punct de vedere doar ca mai am de facut mici retusuri pe la ea dar cu timpul se rezolva .

Planurile pt viitor sunt :

- discuri frana fata EBC Turbo Groove + placute ATE

- discuri frana spate EBC Turbo Groove + placute ATE

- kit anulare EGR

- vopsire jante stock Montreal

- grila bara fata cromata fara emblema

- ceas boost

- oglinzi cu semnal in ele

- soft ( ~165cp )

post-68118-0-73212100-1330877125_thumb.j

post-68118-0-06666400-1330877127_thumb.j

post-68118-0-67738000-1330877127_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adyi

54

• ninu

12

• Emilut

10

• Megatron

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu prea mi se pare ca merge un ceas boost pe o limuzina dar in fine.. daca as fi in locul tau i-as polisa intai farurile+folie de protectie transparenta+xenon pentru scurta,i-as lua niste jante Phoenix pentru vara pentru ca mi se pare ca astea de B5 nu prea merg si i-as pune proiectoare. Drum bun cu ea!

Link către comentariu

Am reusit sa mai rezolv din planurile de viitor

- discuri frana fata EBC Turbo Groove + placute ATE

- discuri frana spate EBC Turbo Groove + placute ATE

- kit anulare EGR

- vopsire jante stock ( deocamdata sunt slefuite si mate )

- grila bara fata cromata fara emblema

- ceas boost

- oglinzi cu semnal in ele

- soft ( ~165cp )

...o sa pun poze si cu ceasul boost cat de curand

post-68118-0-50136400-1330877428_thumb.j

post-68118-0-69239400-1330877430_thumb.j

post-68118-0-33114700-1330877468_thumb.j

post-68118-0-90189100-1330877685_thumb.j

Modificat de adyi
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Jantele de b5 au et diferit si stau naspa rau pe spate. Macar pune niste distantiere sa iasa de sub aripa

Cat priveste km..avand in vedere cum arata farurile eu nu as baga mana in foc pentru ei (fara suparare)

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

:offtopic: :offtopic: :offtopic: pentru ce se intrerupe EGR-u si ce avantaje ai si dezavantaje ? mersi mult si imi cer scuze unde am postat !

Link către comentariu

ce anume presupune kitul de anulare egr?

stiu ce e aia anulare,da n am intalnit pana acum terminologia de "kit " legata de asta,,,,tabla aia e "kit ul"??

Link către comentariu

Cum spunea Mihai.Nechifor mai sus, jantele arata naspa. Mai bine de tabla dar cu deport potrivit decat cu astea de aliaj ascunse sub aripa.

In rest arata bine... pune si poze cu interiorul.

Link către comentariu

- kitul ala care zici tu ca este o tabla are si o flansa facuta foarte bine si o garnitura dupa forma ei.

- in legatura cu discurile am dat 560 lei pe set

- in ce sens jantele arata naspa ?

am pus poze cu boost`ul

post-68118-0-21086300-1330925203_thumb.j

Modificat de adyi
Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Au Et-ul prea mare si stau ascunde sub aripa. Parca e logan. Ar trebui niste distantiere macar sa le scoti afara pe spate

Link către comentariu

adyi,citeste mai bine,eu nu am spus ca acel kit "este" o tabla,am intrebat daca aia e!

e o diferenta,n am facut afirmatii,ci doar am intrebat!!!

poti pune o poza?

in rest succes cu masina!

Link către comentariu

am pus o poza cu kitul cumparat si una cum o sa arate pe masina.inca nu l-am montat

post-68118-0-89419400-1331050084_thumb.j

post-68118-0-81729800-1331050085_thumb.j

Link către comentariu

o sa iasa fumos,acu mi am dat seama despre ce e vorba! :emthup: cumva stiam,da nu mi am dat seama! :bom:

fain!!

p.s. de unde ai luat grila si cat a fost? s a potrivit perfect??

Link către comentariu

grila am luat-o de la o cunostinta dar sunt pe net undeva la 150 ron . se potriveste la fix si

nu am avut nici o problema cu ea . vreau sa ii pun un spoiler,o buza ceva sub bara dar inca nu m-am hotarat ce sa pun . buza de cupra am gasit-o la augsburg cu 32 euro pe original dar parca nu imi convine ceva la ea

merci Deadly !

Modificat de adyi
Link către comentariu

Se simte diferenta cu EGR-ul anulat? Sa ne spui impresiile care ti le fac discurile dupa ce se rodeaza.

Link către comentariu

se simte o mica diferenta cu EGR-ul anulat doar la timpul de turatie...nu se poate vorbii de cp cu modificarea asta,pur si simplu are aerul o trecere mai libera spre admisie . parca ma simt mai in siguranta doar cand ma gandesc ce discuri am pus :lol: . si eu astept sa vad cum se comporta cand se rodeaza

Urmeaza sa vopsesc jantele dar sa se mai incalzeasca putin . poate pana atunci ma decid ce culoare sa le fac ca nu stiu

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos ! Pune si niste poze cu interiorul intre timp..Abia astept sa-ti pui softul sa ne spui cum se comporta masina..sunt curios si cat rezista fara investitii dupa chip

Link către comentariu

romm2008 o sa ii fac un soft de +35 cp deci o sa ajunga undeva la ~166 cp . nu cred ca sunt asa de multi cp ca sa imi cedeze ceva

Link către comentariu

Trebuie sa incerci sa uniformizezi designul organamentelor originale - ai carbon look original, autocolant carbon pus de tine, plus manerul sofer vopsit. Daca nu ai alta varianta, colanteaza toate ornamentele - cu ceva decent - si o sa fie super.

Renunta sau acunde termometrul ala...ca strica tot aspectul.

In rest e ok - spor la treaba !

Link către comentariu

o sa fac si manerul de la sofer cu autocolant carbon.florin daca pun autocolant pe capacul de la motor crezi ca rezista la temperatura de acolo ?

Link către comentariu

e posibil sa se dezlipeasca, datorita caldurii - mai mult ca sigur.

Vopseste-l cu argintiu, cum e la Audi A4.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!