Jump to content

The Beetle - and yes, it's a boy

Alex.C

Postare recomandată

Salut,

Sunt membru de putin timp aici si va prezint masina care m-a facut sa renunt la Passat si sa intru intr-o noua era :)

Astfel, sunt posesorul unui Beetle Sport, motor 2.0 TFSI, 200 CP, DSG.

Ca optionale:

- culoare Reef Blue Metallic

- jante aliaj 18'' Twister cu anvelope Hankook (in poze sunt cele de otel de iarna de 16'' cu anvelope Pirelli - abia astept sa se incalzeasca sa le schimb :) )

- climatronic, senzor de ploaie, tempomat

- scaune fata incalzite, duze spalare parbriz incalzite

- cotiera centrala

- indicator presiune pneuri + senzori parcare fata/spate

- radio CD RCD 510 cu sistem audio Fender, amplificare 400W, 8 difuzoare + subwoofer, cablu adaptor pentru iPod/iPhone ce poate fi controlat din interfata Media a radio CD-ului, iluminare ambientala la conturul boxelor din fata pe 3 culori (alb, albastru si rosu)

Motorul se aude ca un V6 autentic (uneori ma multumesc cu "muzica" oferita de acesta) iar cutia DSG este minunata si isi face treaba exemplar.

Usile sunt masive si fara rame, in momentul deschiderii portierei se coboara geamul automat cativa cm pentru a nu ramane prins in chederul superior, scaunele sport sunt din stofa si foarte confortabile (la drum lung m-am simtit chiar mai bine decat in Passat), dispun si de reglaj lombar.

Cam atat despre buburuza dopata, sper sa va placa :) Am sa revin si cu poze de la interior.

28153857.jpg

Uploaded with ImageShack.us p3030004na.th.jpg p3030003w.th.jpg p3030001r.th.jpg

Link către comentariu
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Alex.C

16

• The_Ego

6

• Rave

5

• mastermox

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nice girl! I mean boy...! :)

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Primul Beetle 2012 de pe forum ! Sa fie intr-un ceas bun si la cat mai multi km fara probleme.

Are tot ce trebuie masina, de la motor, cutie, la jante si culoare. Fender :rr: rock-on.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Vai cat e de frumoasa! Sa o stapanesti sanatos! Sa pui poze si cu luminile ambientale de care ai spus.

Si ceva pentru cei care se uita pe 9gag : post-20287-0-63364200-1330877066_thumb.j

Link către comentariu

:))))))))))))))))))) Atat!

Ba nu... :)))))))))))) Acum gata!

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Ce frumoasa e buburuza :x ! Ce parere ai despre masina cu acel motor?

Vrem poze , poze si iarasi poze !

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Motorul e cel 2.0TFSI din generatia MK5? Stiam ca o data cu MK6 au pus motoarele de 2.0TSi care se gasesc la GTI, R20 etc..

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Motorul e cel 2.0TFSI din generatia MK5? Stiam ca o data cu MK6 au pus motoarele de 2.0TSi care se gasesc la GTI, R20 etc..

R are TFSI, desi pe motor scrie TSI

Beetle are TSI de 211cp (ca si GTI6)

Felicitari pentru masina

Link către comentariu

Sa il stapanesti sanatos, iar motorul + DSG combinatia perfecta. O sa surprinda multa lume :))

Link către comentariu
Master_Blaster

Super masina, desi culoarea asta parca nu o ajuta... parere personala, conteaza tie sa-ti placa. :))

Sa o stapaneti sanatos si sa te faca sa zambesti cat mai mult (mai ales ca are cu ce ;)).

Asteptam poze cu ea curata si cu jantele pe 18.

Link către comentariu

Bravo, frate. Foarte tare masina! Sa o stapanesti si sa o conduci sanatos.

Link către comentariu

Chiar ieri am vazut una pe galben, arata foarte bine, sa ai noroc la ea si te asteptam cu pozele din interior.

E diferenta mare ca si spatiu intre Passat si Beetle? :P

Link către comentariu

felicitari pentru alegere si sa-l stapanesti sanatos!

eu unul, as fi renuntat la jante in favoarea xenonului
Modificat de z e n i t h
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!

Personal,mie imi place culoarea,nu vezi in fiecare zi broscute albastre si dopate :))

Link către comentariu

Super masinuta.Sa te bucuri de ea si cati mai multi km.Si asteptam si alte poze. :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri si urari.

Am adaugat cateva poze de la interior, nu sunt de calitatea cea mai buna dar exprima ceea ce trebuie. Tentativa aia de rosu din poza cea mai dark este marginea de la o boxa :) + am cumparat o macheta de Beetle generatia precedenta si am zis ca se potriveste foarte bine in decor (din pacate nu am gasit decat rosie).

Mi-am facut programare sa-i pun si calculatorul necesar pentru functia de bluetooth iar cand or incepe sa se fabrice o sa-i pun si frumoasele faruri cu xenon.

In rest...minunata :icon_cheesygrin:

bucureti2012030600031.th.jpg bucureti2012030600029.th.jpg bucureti2012030600028.th.jpg bucureti2012030600027.th.jpg bucureti2012030600026.th.jpg

Link către comentariu

Eu am intrebat ieri daca pot sa-mi pun si mi-au zis ca inca nu se fabrica. Poate se fabrica cu tot cu masina dar solo nu. Si nu stateam 6 luni sa-l astept doar pentru ca nu avea xenoane :)

Link către comentariu

Se fabrica cu tot cu masina. Au aparut deja in configurator pe VW.ro.

Revenind ontopic: Ai o jucarie superba. Cel putin spatele acela cu evacuare dubla si cu eleron este foarte foarte reusit.

Link către comentariu

Am vazut masina azi dimineata pe Ion Campineanu :D.

Culoarea este superba, sa vina vremea buna ca plange dupa jantele Twister.

Link către comentariu

Multumesc, si eu abia astept sa i le pun :) sper ca in vreo 2 saptamani sa inceapa sa fie constant peste 10 grade...

Link către comentariu

Cred ca fix masina asta a fost expusa la Mall Baneasa o perioada de timp (am vazut-o de multe ori la intrarea principala langa Starbucks)....E foarte misto culoarea iar motorul + DSG e senzatie...

Cum de nu te-ai uitat la GTI ? Cat a costat?

Drive safe!

Modificat de corad0
Link către comentariu

Masina a fost expusa in Mall Vitan din cate stiu eu anul trecut. O fi trecut si prin Baneasa :) Nici prin cap nu mi-a trecut GTI-ul, am considerat Beetle-ul ca fiind o masina speciala (cu tot respectul pentru GTI, care stiu ca este un etalon pe piata). Iar pretul a fost undeva pe la 28.000 EUR.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!