Jump to content

SEAT IBIZA CUPRA BOCANEGRA

dragos1326

Postare recomandată

incearca sa le micsorezi cu un programel free,numit acdse...poti sa le faci cum vrei si cat vrei tu.

brgds

Link către comentariu
  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dragos1326

13

• Rave

3

• Bogdan_wrc

2

• vali_devill

2

Imi place mult bocanegra cred ca e o bomba pe roti mai ales cu DSG..culoarea nu mi se pare ca o avantajeaza ne subliniindu-i liniile caroseriei..Mult noroc cu ea pe viitor!

Link către comentariu

chiar e senzatie masina. culoarea,echiparea...iar spatele ala cred ca face un copil sa planga! :P

pt poze,ia irfan view. e free si are resize la poze faorte usor

Link către comentariu

foarte tare jucaria ... faina rau culoarea, spune-mi te rog cum apare trecuta in certificat !? cumva rosu si atat ?!

singurul lucru care ar pune capac ar fi un flafon negru si eventual jantele de vara negre..

oricum e foarte tare si asa.

sa te bucuri de ea si fara probleme !

Link către comentariu

foarte tare jucaria ... faina rau culoarea, spune-mi te rog cum apare trecuta in certificat !? cumva rosu si atat ?!

singurul lucru care ar pune capac ar fi un flafon negru si eventual jantele de vara negre..

oricum e foarte tare si asa.

sa te bucuri de ea si fara probleme !

Da. Rot (Rosu).Atat.

Link către comentariu

superba. sa o stapanesti sanatos!

o singura nelamurire am... de ce nu are etrieri seat sport pe fata? stiam ca majoritatea cupra si mai ales cupra bocanegra au asa ceva

Link către comentariu

Sincer.....nu stiu.Poate asa e.....nu mi-am pus problema.....

Uite am sa ma interesez...... :icon_idea:

Link către comentariu

Am vazut pe net multe Bocanegra cu etrieri normali. Probabil ca franele "Seat Sport" (Brembo) sunt optionale

Link către comentariu

Arata intr'un mare fel masina... chiar ai facut o alegere super buna :D sa o stapanesti sanatos si fara incidente , parca ar merge alte jante :D

Link către comentariu

Am alte jante.Cele de vara ......sunt jantele originale ale masinii..Le pun saptamana asta sau saptamana viitoare.Pun si poze.

Link către comentariu

Planuri......Hm....

Legat de masina.

Vreau sa ii fac un chip la ABT si sa o duc de la 180 Cp la 210 CP.Costa cam mult.....dar cred ca merita.

Legat de mine.

Astept luna august :

Link către comentariu

Corect.Pentru garantie de 2 ani la motor si cu acte in regula ( TUV pentru controale ).

M-am mai interesat si la alte firme. Si ori nu ofera garantie.....ori nu dau acte ....etc. ABT-ul sunt si mari...si cunoscuti....si buni.Cred ca softul de chip le apartine.Ceilalti probabil il au piratat sau facut de cine stie ce "HANS".....

Link către comentariu

Daca tot esti acolo mai exista si MTM cam la aceleasi preturi si, chiar daca nu pastrezi garantia Seat, cred ca ofera ei garantie. Cred ca au si TUV, daca nu ma insel.

Link către comentariu

Nu am auzit de ei.Am sa caut pe net sa vad ce ofera.Oricum....acum inca am garantie Seat pana la toamna.....si garantia dealerului de unde am cumparat-o pana la anu in februarie.Asa ca.....vorbim despre un chip....incepand cu februarie 2013.....

Link către comentariu

Mda....m-am uitat si la MTM.E ok....dar raman tot pe ABT.Plusiri si minusuri intre ele.

"+" ABT

- ei zic ca tunngul se face prin soft si o aduc la 210 CP.

- softul e facut direct de ei si nu piratat de la altii

- dau garantie 2 ani la motor dupa ce pun ei chip-ul

"-" ABT

- pretul e 1700 de euro (cu tot cu montaj)

"+" MTM

- pretul e 1050 de euro (cu tot cu montaj)

"-" MTM

- nu se face cu soft ci cu un modul electronic care ti-l monteaza pe masina pe undeva

- cu acest modul scot doar 205 CP

- dau garantie numai la piesele montate de ei.....daca se duce mototrul.....nu-i problema lor....

Final: ABT ramane.E mai scump.....dar nu ai batai de cap ulterior.Abia astept anul viitor.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!