Jump to content

Fabia, by Doragon

doragon

Postare recomandată

Saluare tuturor,nu prea am postat pe aici dar am zis sa imi prezint si eu masina in cateva poze.

asa arata stock inafara de jante care erau schimbate deja de mine

imagine0654.jpg

005kcy.jpg

aici sa zicem ca e la inceputul modificarilor (daca se poate spune asa)

imagine0179z.jpg

iar asta e ceva mai recenta. aici avem proiectoare negre+acel colant pe bara+steme.

dsc1627copy.jpg

apoi a urmat un joey mode

dsc1979copy.jpg

au urmat stalpii imbracati in negru mat

dsc2005v.jpg

noaptea avem un xenon 4300k

dscf7877p.jpg

aici pregateam grila pentru ceea ce urma ...

img0986copy.jpg

iar aici pregateam farurile cu o folie..pentru ceea ce avea sa devina...

DSC_3544.jpg

adica asta...facuta de mine acasa (mai putin vopseaua)

IMG_0993.jpg

DSC_3999_Copy.jpg

DSC_4056_Copy.jpg

DSC_3898_Copy.jpg

Cam asta este mica "bestie".....

Modificat de doragon
Link către comentariu

Nu pot sa spun ca-mi place dar :icon_thumleft: pentru munca depusa! :)

Link către comentariu

Nu e urata dar:

- numarul blocheaza accesul aerului

- fata e foarte ok, dar restul masinii e stock

- arata din fata de parca ar trebui sa mature asfaltul cu scutul dar e cat un Tiguan de inalta

Daca faci toata masina in linia asta si o cobori atunci e ok. Daca o lasi asa pare... neterminata...

Modificat de Rave
Link către comentariu

Scuzele mele, nu am explicat...asta ar fi doar inceputul dar, pe viitor ar trebuii sa apara un spate clean+ o suspensie sport reglabila in combinatie cu niste roti pe 16.... :D

Modificat de doragon
Link către comentariu

E vezi... :P Asa se schimba lucrurile! Adauga pe lista si eliminare bandourilor de pe usi si vopsirea manerelor in culoarea caroseriei! :icon_thumleft:

Link către comentariu
ohne_zucker_06

Cred ca asta era singurul forum unde nu ai prezentat masina! :icon_bounce:

Intr-o poza apare si albastruia mea.

Poftim, ca sa te saturi!

post-75866-0-22835200-1330725926_thumb.j

Link către comentariu

Baaaai lasa-ma!! nu mai scap de tine =))) peste tot tu si aia mica albastra:))

Glumeam, si apropo de vopsit manerele...pe spate vopsim usa ca vreau sa dispara de tot manerele:D

Modificat de doragon
Link către comentariu

A real bad boy :). Cat mai multi km fara probleme si spor la modificari!

Eu nu am mai vazut asemenea restilizare pe combi. Vrei fara manere pe spate? Adica o faci CC - coupe combi :))

Nu arata urat, dar renunta la xenon pe oglinda sau ia niste lupe.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ca sa fie coupe ar trebuii sa ii sudez si usile pe spate:)) dar ma rezum doar la manere. chiar aveti idee....daca se ia politia de mine dca scot manerele? pana acum nu s-a luat de bot, chiar daca m-a oprit:D

Link către comentariu

Nu neaparat trebuie sudate, vezi cazul Passat-ului CC, desi are 4 manere :)). Din exterior fara manere va arata a coupe. Ambitios proiect :emthup: Unde vei reloca manerele sau cum se va deschide usa?

De ce s-ar lua de tine?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa vedem ce reusesc pana la vara.....cand vreau sa iau si nemernicu ala de permis:))) beleaua nu ar fi cu astupatul manerelor....sau cu modificarea efectiva, ci cu vopseaua....e asa scumpaaa :D :)))

Link către comentariu

de ce sa se ia daca scoti manerele?

eu vad diferenta de nuanta la vopsea (bara fata-aripa)

numarul pus pe grila nu face decat sa sufoce radiatorul...

vopseste sau mai bine elimina banourile.

ma bucur ca nu au avut viata lunga drl-urile alea

in rest,spor la modificari

aaa nu ai permis? cum te-a oprit politia...?

Link către comentariu

Pai ai masina, o modifici, dar nu poti sa o conduci?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Faza suprema a iubirii pentru masini. Modifici o masina care nu e a ta! :))

Link către comentariu

*de ce te chinui sa maschezi numarul? intr-o poza se vede 69, in alta se vede B si in alta se vede GND .... unde e secretul?!

Link către comentariu

Ca sa va raspund pe rand:

1."Unde vei reloca manerele sau cum se va deschide usa?

De ce s-ar lua de tine? "

Manerele dispar de tot din peisaj, le deschid din buton. Sa se ia de mine pentru ca in caz de accident nu au cum sa deschida usile.

2."aaa nu ai permis? cum te-a oprit politia...? "

Poate impropriu spus "m-a oprit", l-a oprit pe tata:D

3."Faza suprema a iubirii pentru masini. Modifici o masina care nu e a ta! "

Masina o foloseste tata...dar din vara i-o iau:)))

"de ce te chinui sa maschezi numarul? intr-o poza se vede 69, in alta se vede B si in alta se vede GND .... unde e secretul? "

da...scuze pozele sunt amestecate...si nu sunt modificate toate o data, de-aia intr-una apare ceva..in alta altceva.... :D, sunt luate linkuri de pe mai multe forumuri....

Ca sa nu spuneti ca este asa mare secret....acesta este numarul....si aici am luat o placuta noua pe fata..pentru ca cea veche era destul de stramba si urata, si in plus si gaurita :D

IMG_0999.jpg

O rugaminte la un moderator... as vrea sa schimb numele topicului in "Fabia, By Doragon" se poate?

Modificat de doragon
Link către comentariu

Singurul loc unde nu vei avea de modificat, decat eventual inlocuit cu totul, ar fi motorul.

Link către comentariu

in caz de accident taie direct rama sau intra pe geam. descarcerarea nu se oboseste sa se stearga pe talpi cand intra in masina :P

sper sa nu ajungi in situatia unui accident cu descarcerare.

Link către comentariu

Asa sper si eu....sa nu ajung la un accident...nu la modelul cu descarcerare...ca o aripa si o bara....mai merge:D

Iar la motor...in principiu nu am nici un gand dar, poate intr-o zi cu soare....un 1.8 sau 1.6....:)))

Link către comentariu

Foarte frumusica masina. Ar fi frumos daca ai avea bani de un 1.8T si acuma ca iai modifcat fata trebuie neaparat sa o cobori.

P.S: Numaru ala scoate-l de acolo din grila si punel pe partea stanga deasupra proiectorului, ar arata bine si nu ai stresa radiatoarele .

Link către comentariu
  • 1 month later...

Ceva nou...day light + proiectoare stinse la flash! (facute de mine pentru ca ea nu stie sa le faca singura)

Modificat de doragon
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!