Jump to content

GOLF 6 GTI CABRIO

corad0
 Share

Postare recomandată

Chiar nu ii vad sensul...mai grea , mai slab antifonata la interior ...

Ce urmeaza un GTI SUV sau monovolum.Chiar uite un R20 pentu Golf + ... sa fim seriosi

Masina asta trebuie sa ramana un hothatch ca sa tina legenda vie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca avea Hardtop ca la Eos,era si mai mistoaca.Oricum mie imi place..e jale pe vale.

Link către comentariu

Poate fac un Tiguan GTI :))

Sunt 100% de acord cu mantaee nu-i vad rostul cu un cabrio mergi incet mai mult pentru fite.

Mie imi place f mult cabrio-ul dar nu da bine cu fata de GTI.

Link către comentariu

Foarte cool. Dar ii lipseste o pedala :pirat:

Pentru ca ii DSG. :P

Arata ok dar cum ziceau si colegii de mai sus trebuie sa ramana hothatch. :icon_cheesygrin:

Modificat de cipriantm
Link către comentariu

Raman la parerea mea ca un cabrio nu trebuie facut pe un hatchback.Si mai ales pe la noi sa ai un soft-top iarasi mi se pare o idee proasta.

Link către comentariu

Daca GTI-ul era o masina superba, GTI cabrio din punctul meu de vedere e si mai bine!

Link către comentariu

Pare de femei ... si seamana extrem de mult cu A1 cabrio.

Mie nu-mi place mi se pare urata din punct de vedere al designului ... nu m-as vedea conducand-o

Link către comentariu

Hehe....mda...dezbateri si pareri de tot felul...asta era si ideea :) in cazul nostru..."gusturile se discuta"

Manatee intradevar...Porsche nu a ramas doar cu 911 (care e masina mea preferata sport si a multora dintre noi) Culmea e ca modelul Cayenne inclusiv Panamera au fost vandute in numar mult mai mare decat 911chiar daca sa zicem ca impatimitii marcii vor considera aceste modele o blasfemie....Cu banii luati de pe suv si limo.....au imbunatatit comportamentul masinii sport si astazi au facut cel mai bun 911 ever...(ca sa nu spun ca modelul Cayenne a scos firma din faliment)

Despre Ferrari nu stiu ce as putea sa zic....(ok trecand peste faptul ca Porsche vinde foarte bine si modele cu motorizare diesel, ceea ce la Ferrari nu e cazul) ce parere ai despre modelul FF?Un Ferrari "break" cu tractiune 4x4, locuri in spate si motorul amplasat in fata? Intradevar este un supercar si cu siguranta as conduce unul cu placere vazand si utilitatea acestui model, insa ENZO Ferrari s-ar intoarce in mormant, iar fanii Ferrari ar trebui sa se impuste in cap :P

Fiecare constructor incearca sa gaseasca o nisa cu care sa dea lovitura, sa creeze un model pentru fiecare cerinta...X6....cea mai urata masina dupa gustul multora azi bate recordurile in vanzarile BMW...Cred ca trebuie sa ne conformam si sa intelegem fiecare model scos pe piata pentru ca, exista cu siguranta cineva care va indragi si cumpara un model pe care noi il vom uri....(si intr-un final poate ca ne va place.....sau nu ) :)

Modificat de corad0
Link către comentariu

• 2 months later...

si pana la urma cumperi ce vrei si ce crezi ca ti se potriveste ... nu?!

Atat timp cat exista EOS nu prea mai vad rostul lui G6 cabrio - performante, confort, etc. Dar cred ca e marketing - Golful este unealta Nr. 1 a VW si isi pastreaza stilul de a avea 4 versiuni de caroserie cum a fost pana la G4. EOS mi se pare ca a venit in loc de G5 cabrio, iar acum G6 cabrio si EOS se vor vinde impreuna...alegerea loc, oricum as cumpara mai degraba G6 decat EOS, pare mai masculin :)

Link către comentariu

Publicat (modificat)

Pai depinde ce iti place....softtop sau hardtop... :) GTI cabrio l-am vazut live in Germania...si atrage atentia desi rosu..pare cam feminin...

Modificat de corad0
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!