Jump to content

Rosu furios - noua achizitie

Red

Postare recomandată

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

80

• F l o r i n

14

• DragosR

10

• Adrian_S

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

cand am comandat-o vazusem un Polo Highline si mi-a placut mult , o sa vina si grilele de jos din bara cu cele 2 linii transversale cromate , vedem cum iese ..

Link către comentariu

nu stiu ce sa fac .. am gasit butoanele pt incalzirea in scaune la 65 de euro si clusterul cu odometru la 300 de ron ..

Nu stiu daca sa mai bag bani sau nu in masina .. sotia isi doreste alta masina :)) mai "fancy "

Modificat de Red
Link către comentariu

l-am pus pe autovit .. la 4350 .. neg cu tot cu navigatie .. nu cred ca o sa ma sune nimeni :))

Mda .. doamna vrea altceva .. o sa fie o surpriza pt voi .. ce urmeaza ... tot VW :)

Link către comentariu

sotia isi doreste alta masina :)) mai "fancy "

o sa fie o surpriza pt voi .. ce urmeaza ... tot VW :)

ei tiguan...beetle :lol:

Link către comentariu

:)) hmm .. dragos zici tu ceva :)

mi-a oferit cineva pe ea 3200 :))

Nu stiu cum se face .. parca e blestem dupa ce termin un proiect sau sunt aproape de finalizare , pac se iveste ceva si la vanzare .. cu masina :(

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

Sincer, ai probleme mari, poate sa comfirme si colegii :tuktuk: :))

Link către comentariu

stiu ... dar nu am ce sa fac ... dc nevasta iti spune " nu trage motoru' , accelerez in pod si tot nu merge ! imi trebuie ceva mai " altceva" .." trebuie sa o fac fericita :)) nu

avem pe lista 1,8 T 2.0 sau in cel mai rau caz 1,6 benzina

Link către comentariu

eu mi-am cumparat citroen c2 vts, 1.6 benzina, 125 cp, 980 kg, si am facut resoftare, acum are 140 , sti cum vine asta,, fulgerrrrrrrrr,, cred ca nu ar mai zice sotia ta absolut nimik de putere, cred ca s-ar si speria putin. :)):)):))

Link către comentariu

Am dus masina in piata de masini .. din pacate .. lumea nu se prea inghesuie ..toti vor ieftin si bun , ff putina lumea apreciaza o masina pusa la punct , parca toti isi doresc parca sa fie pacaliti cu masini luate din DE de la batrani ..

am spus unui posibil client ca masina a fost vopsita iar reactia lui a fost " aaa a fost zob masina " degeaba i-am explicat ca era zgriata si cu imperfectiuni ..

un altul mi-a spus ca am spalat interiorul de aia e asa curat .. si din astea .. ma gadesc in final sa scot " optionale " de pe ea si sa o vand "cheala " ...

Link către comentariu

lasa ma, ca acu e a mea acolo si are jegul original la motor cel putin :))

iau duminica tablele sa dam cu zarul?? :lol:

(click pe semnatura)

Link către comentariu

@qwk nu le dau din pacate .. cel putin deocamdata .. numai ce au venit de la Bucuresti de la reconditionat .. sunt noi si in plus merg pe brotac :)

o sa dau navigatia, grila .. interiorul ..

Link către comentariu

Ce navigație ai? și cu cât o dai? Poți sa îmi dai privat ca sa văd mai repede, mc

s1 cm10 jellybean

Link către comentariu

Despre asta din atasament e Vb.... a fost a mea.

E OK, merge bine insa nu mi-a placut ca nu avea random. Are PiP, Navi, Blueshtootz, DVD, etc. In plus are 3 culori la butoane.... intr-un meniu iti arata si incarcarea la baterie.

E chiar misto, insa dupa cum am spus, nu avea random si nu mi-a placut asta.... la navigatia cealalta, scuze da mai multe poze n-am cu ea.... insa crede-ma ca e OK.

Dragos... Poloul nu era rosu? sau asta e altu?

post-19648-0-07426900-1359670967_thumb.j

post-19648-0-36949300-1359670974_thumb.j

Link către comentariu

l-am vopsit dupa ce i-am pus usi pe spate :lol:

da e altul, ca l-am dat pe cel rosu si l-am luat pe asta :)

Link către comentariu
  • 2 months later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!