Jump to content

Rosu furios - noua achizitie

Red

Postare recomandată

Te cred,voiam sa spun ca la mine nu scrie...La golf sunt pe 55 dar tot e rigida,se simte cand le pun pe cele de iarna,pe 15,devine mai confortabila si demareaza mai tare :icon_thumleft: .Insa arata ca o taranca:

http://www.flickr.co.../in/photostream

Imi place cum ii sta la a ta cu jantele astea si mai imi place mult interiorul.

Modificat de vali zak
Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

80

• F l o r i n

14

• DragosR

10

• Adrian_S

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda .. probabil ca o sa-mi spuneti ca-s " dus " ...

Am scos Poloul la vanzare ... o sa iau un alt polo... Cross , 1,4 benzina :) daca totul iese bine

Link către comentariu

Inca nu e 100 % ca o sa dau masina , din cauza ca nu sunt sigur dc merita sa fac miscarea ..

Jantele, clar nu se dau :)

Cross-ul e lovit , ma costa cam 1200 sa-l fac si 350 sa-l inscriu , de cumparat il cumpar cu 2700 ... e argintiu metalizat cu interior deschis ( poate daca-l iau pun interiorul de la al meu ) e 2005 , 1,4 benzina , are 4 usi si toate geamurile electrice . in rest le fel ca si al meu ...

Modificat de Red
Link către comentariu

e nebun.... degeaba... ma pregatesc de Audi :D ca nu mai dureza mult. Stiu de ce vinde Polo... nu mai are ce-i face si se plictiseste daca nu face ceva la masini..... deschide-ti dom'le service auto :P

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Gata ,RESET , nu se mai vinde masina .. mai mult , am dus-o azi la vopsit ! bara fata , bandouri , plafon , bara spate , praguri , etc .. ( aproape tot :) )

in cel mai rau caz la un moment dat poate o sa-ipun alt motor :)) mai puternic ...

Link către comentariu

Pana ii pui V6 de ce nu ai asteptat primavara pt vopsitorie. Iarna mai sunt pietricele, antiderapant etc.

Link către comentariu

Da stiu , dar cum am scris cateva posturi mai inspate , am probleme cu plafonul , probabil masina a fost rasturnata sau a cazut ceva pe plafon si a crapat tot, absolut tot si cumva se infiltra apa in habitaclu .. inacceptabil.. am amanat pana acum caci am fost la vreo cativa vopsitori renumiti care tot m-au amanat .. pana m-am enervat si m-am dus la un " anonim " ... o sa fie protejata masina , nu o sa imi bat joc de lucrare , am garaj .. o sa stea o perioada

Link către comentariu

am dat o data jos parbrizu si l-am pus inapoi ! :( s-a ameliorat treaba dar nu s-a estompat !

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Arata ff bine cu bandourile si cu antena vopsite. Am si eu capace la fel. Sunt OEM ale tale?

Link către comentariu

Multumesc, abia astept sa pun si grila cromata si masca de la proiectoare cu crom ,capacele nu sunt OEM sunt replica ,dar sunt ff faine ( nu am gasit pe 14" OEM )

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata am reusit sa montez grila ...dar inca nu sunt hotarat daca sa pun grilele de la proiectoare si grila de sub numar cu crom ( doar cele 2 linii paralele )

Oricum grila centrala cromata face toti banuii ...chiar dc masina e un pic murdara am pus pozele :)

post-5830-0-20946100-1358022969_thumb.jp post-5830-0-37510000-1358022977_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!